2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım sizin tarih bellimiydi?

ağustos 2014 diyoruz biz ama kısmet, yıl olarak kesin 2014 ama ay olarak bilemiyorum en erken ağustos diye umuyoruz, 2013 ağustosta askere gidip şubatta gelicek 2013 şubat mart gibi isteme söz olucak, nisan mayıs gibi nişan ağustostada düğün 6 ayda halledicez herşeyi
İnşallahh

Sizin belli mi canm ?

Eline sağlık tatlım benim

Geçmiş olsun canım benim.Vallahi hepimiz bi haber kaldık.Toplaşırız yakın zamanda yine.

İyi akşamlar Nasılsınız bakalım

Benim şu sıra sıkıntımmm nasıl anneme söylücek olmam
Off ölcem stresten neden söyleyemiyorum bilmiyorum annemle aram çok çok iyidir ama bu işi söylüyemiorumm
Bizim düşünce kurbanda tanışılmasıydı ama annemin ameliyatı olunca erteledim...
Vee şu hafta söylemem gerek ablam gelicem pazara o gelmeden halletmem gerek sanırım
Bizimkide sıkıştırmaya başladı. Of yaa ölcem stresten kesin

canımm.. nasılsın? valla ben de pek giremiyorum artık buralara. okul telaşı sardı malum.
annene de bir an önce söylemeye çalış tatlım. çünkü ne kadar ertelersen o kadar zorlaşır. Annen hiç mi bilmiyor, yoksa tanışmaya geleceklerini mi söyleyeceksin?

İyi akşamlar cnm bnm özledim bende valla ...
Annem biliyordu 3 yıl önce söylemiştim lisedeyken ama o zamanlar erken falan demişti.
Okul bitince konuşalım demekti. Dersleri ihmal etmemden çekinmişti.
Okulu dereceyle bitirdim...
Şimdi hala devam ettiğini ve kurbandan sonra ya da vizelerden sonra söz olsun istediğimizi söylücem... söylüyebilirsem tabi :)

benimde 3 yıldır birlikteliğm var şuan nişanlıyız ve nişanlım askerde 2014 eylülünde düğünümüz olacak nasipse... herkesi Allah sevdiğine kavuştursun (benideeeee)

amannnnn ndn bu kdr stres yapıosnki söle gitsin anne bn evlencm die hç bşi olmuo fırt die çıkar ağzından bnce bu işi bu akşm hallet birden çıkar ağzından

benimde 3 yıldır birlikteliğm var şuan nişanlıyız ve nişanlım askerde 2014 eylülünde düğünümüz olacak nasipse... herkesi Allah sevdiğine kavuştursun (benideeeee)

bnmde nişanlım askerde sennki nerde asker nekdrı kaldı

Merhaba canım haline şükretki annen yine sevgilin oldugunu biliyor :) hiç planlamadan geç karşısına bir anda söyle gitsin.. sanırsam düşündükçe daha çok çıkılmaz işin içinden :18:

Allah kavuştursun canım

amannnnn ndn bu kdr stres yapıosnki söle gitsin anne bn evlencm die hç bşi olmuo fırt die çıkar ağzından bnce bu işi bu akşm hallet birden çıkar ağzından

Rüyamda aynen öyle yapıyordum :)))
Ahh yaa :) Çatlıcam valla.
Teşekkür ederim fikir için :)Ahh canım yaa bende nişanlı olabilcem mi biügünn

Merhaba canım haline şükretki annen yine sevgilin oldugunu biliyor :) hiç planlamadan geç karşısına bir anda söyle gitsin.. sanırsam düşündükçe daha çok çıkılmaz işin içinden :18:

Yani eskiden konuştuğumu biliyor
Her an laf sokuyorum tabi evlenme zamanım geldi diye ama oda benle şakalaşıyor :)
Ahh canım ya saol fikir için.

En ideal anne benimkimi , gözde evlen git artık diyor

puhahaaa güzelmiş bnmkide 2014 iidir iidir 2015te olsa olabilir tbi dio bbm nişanlı oldğm halde konusunu bile açmıo kati surette ablam hyr olmz evlenme nişan yeter dio erkanın ailesimi asla evlilik gözüyle bakmıolar bzm nişanımıza hyrlısıyla oda olur modundalar dur bi bakalım modundalar

Halinize şükredin kızlar 21 yaşındayım annem evlilik için küçüksün demiyor fakat sevgilim olması için neredeyse küçük görüyor Sevgilin varmı die soruyo ardından yoktur yoktur diyerek konuyu açtıgı gibi kapatıyo :44:

Canım 10ayı var nişanlımın. Mayısta gitmişti askere... Ayrıca Tuncelide asker. Senin nişanlının ne kadarı var ve nerde_?

:)) kuşak farkı canım yaa çok görmemk lazım. sonuçta onlar aileden ne gördüyse onu uyguluyorlar bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…