- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Wouw wouw wouw değil vay vay vay vay diyorum ablam yaaa bayıldım ben bu gelinliğee
Canım sizin tarih bellimiydi?
Eline sağlık tatlım benim2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU
NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 568(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/590
(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/953
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 651
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 695
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 964
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 983
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 550
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 603
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 583
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1007
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1061
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 679
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1059
Herkese Selamlar
Hepinizi tek tek çok özledim
Pek giremedim kusura bakmayın..
Annem ufak bir ameliyat geçirdi geçen hafta ona baktım hep.
Bu hafta okula geldim geçen haftaki derslere yetiş annemle ilgilen misafirlerle ilgilen derken günler geçmiş bilee...
Hepiniz iyisinizdir umarımm
Simgecim tekrar çok saol tablo içinde
Ahh ahh 500 lerden düşsek artıkk olmaz mı yaa :)
İyi akşamlarNasılsınız bakalım
Benim şu sıra sıkıntımmm nasıl anneme söylücek olmam
Off ölcem stresten neden söyleyemiyorum bilmiyorum annemle aram çok çok iyidir ama bu işi söylüyemiorumm
Bizim düşünce kurbanda tanışılmasıydı ama annemin ameliyatı olunca erteledim...
Vee şu hafta söylemem gerek ablam gelicem pazara o gelmeden halletmem gerek sanırım
Bizimkide sıkıştırmaya başladı. Of yaa ölcem stresten kesin
canımm.. nasılsın? valla ben de pek giremiyorum artık buralara. okul telaşı sardı malum.
annene de bir an önce söylemeye çalış tatlım. çünkü ne kadar ertelersen o kadar zorlaşır. Annen hiç mi bilmiyor, yoksa tanışmaya geleceklerini mi söyleyeceksin?
İyi akşamlarNasılsınız bakalım
Benim şu sıra sıkıntımmm nasıl anneme söylücek olmam
Off ölcem stresten neden söyleyemiyorum bilmiyorum annemle aram çok çok iyidir ama bu işi söylüyemiorumm
Bizim düşünce kurbanda tanışılmasıydı ama annemin ameliyatı olunca erteledim...
Vee şu hafta söylemem gerek ablam gelicem pazara o gelmeden halletmem gerek sanırım
Bizimkide sıkıştırmaya başladı. Of yaa ölcem stresten kesin
benimde 3 yıldır birlikteliğm var şuan nişanlıyız ve nişanlım askerde2014 eylülünde düğünümüz olacak nasipse... herkesi Allah sevdiğine kavuştursun (benideeeee)
İyi akşamlar cnm bnm özledim bende valla ...
Annem biliyordu 3 yıl önce söylemiştim lisedeyken ama o zamanlar erken falan demişti.
Okul bitince konuşalım demekti. Dersleri ihmal etmemden çekinmişti.
Okulu dereceyle bitirdim...
Şimdi hala devam ettiğini ve kurbandan sonra ya da vizelerden sonra söz olsun istediğimizi söylücem... söylüyebilirsem tabi :)
benimde 3 yıldır birlikteliğm var şuan nişanlıyız ve nişanlım askerde2014 eylülünde düğünümüz olacak nasipse... herkesi Allah sevdiğine kavuştursun (benideeeee)
amannnnn ndn bu kdr stres yapıosnki söle gitsin anne bn evlencm die hç bşi olmuo fırt die çıkar ağzındanbnce bu işi bu akşm hallet birden çıkar ağzından
Merhaba canım haline şükretki annen yine sevgilin oldugunu biliyor :) hiç planlamadan geç karşısına bir anda söyle gitsin.. sanırsam düşündükçe daha çok çıkılmaz işin içinden :18:
Sayende bende heycanlandımYani eskiden konuştuğumu biliyor
Her an laf sokuyorum tabi evlenme zamanım geldi diye amaoda benle şakalaşıyor :)
Ahh canım ya saol fikir için.
En ideal anne benimkimi , gözde evlen git artık diyor
amannnnn ndn bu kdr stres yapıosnki söle gitsin anne bn evlencm die hç bşi olmuo fırt die çıkar ağzındanbnce bu işi bu akşm hallet birden çıkar ağzından
bnmde nişanlım askerdesennki nerde asker nekdrı kaldı
Halinize şükredin kızlar 21 yaşındayım annem evlilik için küçüksün demiyor fakat sevgilim olması için neredeyse küçük görüyorSevgilin varmı die soruyo ardından yoktur yoktur diyerek konuyu açtıgı gibi kapatıyo :44:
Allah kavuştursun canım QUOTE]
amiiinn canım benim
:)) kuşak farkı canım yaa çok görmemk lazım. sonuçta onlar aileden ne gördüyse onu uyguluyorlar bizede.
:)) kuşak farkı canım yaa çok görmemk lazım. sonuçta onlar aileden ne gördüyse onu uyguluyorlar bizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?