- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ayyy nehirim biliyomusun ben vazgecer gibide oldumo kadar cok kararsızım ki yani maddi konuya ihtiyacım var ya ramazandan sonra hemen iş bulamazsam diye korkuyorum tanıdık vs varmı işe sokarsın sen beni korkumda gider
Canım hayırlısı olsun tabi hakkında ama orada pek rahat edemeyeceksin evlenince gibi durduğundan ben böyle söylüyorum inşallah gönlünce olurkeşke yakınlarda olsak o zaman işe yarardı belki aklımda bulunsun ama çok firma sahipleri pazarlamacılar geliyor bizim buraya belki denk gelirim o kısımlara :13:
kızlar kızlar başımza gelene bakın yakın akrabam aramış diyo sizin düğün ne zaman ilk biz salonu tuttuk ama onların haberi yokmuş onlarda mayısın 18 ne tutmuş düğünler ikiye bölünecek kalabalık olamayacak ooooen büyük korkumdu az olması ve az olacak DEĞİŞİRLER İNŞALLAHH YAA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
canım hic merak etme sen üzülmede illa birsey cıkar zaten..yarısında birinize kalan yarısında digerine giderler ikinizede gelirler artık ben olsam öyle yapardım
Hoşgeldin canımmerhaba
Edam bak benim söylediğimi söylemişler hiç bir şey yapamazlar hatta ssklı olarak 6 ayını doldurduktan sonra haber vermeden çıkarsan sorun olabilir diye biliyorum düşün aniden yarın gelemezsen hiç bir şey yapamaz öyle bir hakkı yok senin şikayet etme hakkın bile varalo 170 i aradım burada ssk yok dedi isterseniz şikayet hattına yönlendireyim dedi ama yok dedim..bana 3 aya yakın bi yer ssk yapmıstı bundan önceki iş yerimmiş megerhani sorun yasadıgım ben işten cıktıktan sonra baslatmıs ama ben evdeyken ssk yapılmıs hemde ben 2 ay calısmıstım fazladan yatmıs :44:nedne yaptı bilmiyorum vizdanımı rahat etmedi acaba yoksa şikayet ederim diyemi :44:şikayette bulunmak için halen orada calısıyo olmak gerekiyormus cünkü görmeleri gerekmiş seni..peki dedim haber vermem gerekir mi buradan cıkarken hayır dedi istediginiz an cıkabilirsiniz ihbar tazminatı talebinde bulunamaz cünkü elemanı gözükmüyorsunuz dedi :44:
Canım çok üzüldüm inşallah değiştirirler öyle şey mi olur insanın canı sıkılır haklısın aynı gün saatleridemi aynıkızlar kızlar başımza gelene bakın yakın akrabam aramış diyo sizin düğün ne zaman ilk biz salonu tuttuk ama onların haberi yokmuş onlarda mayısın 18 ne tutmuş düğünler ikiye bölünecek kalabalık olamayacak ooooen büyük korkumdu az olması ve az olacak DEĞİŞİRLER İNŞALLAHH YAA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
vala canım aklından bulunsun ramazandan sonrası içincanım istemiyorum aslında biliyosun gitmek istiyorum düşündükce içinden cıkamıyorum gerci
boncuk selamneyse kızlar ben cıkayımda işlerimi halledeyim bari görüşürüz
VALLA piskojim çöktü yaaaarakdaş kızda gelmiş 40 yşına evlenmiyoduu durdu durdu benim düğün günümdemi kudurduu yaa
evet canım dedigin gibiymişşHoşgeldin canım
Edam bak benim söylediğimi söylemişler hiç bir şey yapamazlar hatta ssklı olarak 6 ayını doldurduktan sonra haber vermeden çıkarsan sorun olabilir diye biliyorum düşün aniden yarın gelemezsen hiç bir şey yapamaz öyle bir hakkı yok senin şikayet etme hakkın bile varEski iş yerinde adama çok şaşırdım kesin korkmuştur şikayet edeceksiniz diye çünkü daha fazla ceza ödeyecekti ama fazladan yapmasıda ilginçmiş ohh iyi olmuş ona
Canım çok üzüldüm inşallah değiştirirler öyle şey mi olur insanın canı sıkılır haklısın aynı gün saatleridemi aynı
Duruma göre bakarsın canım yapamadığında bırakırsın iş bulursun korkma tecrüben var neden bulamayasın kendine güven
selam canım nasılsınSelamlar herkese
evet canım dedigin gibiymişşbende cok saskınım canım hemde neden fazladan işte :44:son yasanan şeyler olmasaydı cıkacagım dedigim gün derdim o adam iyidir vicdan yapmıstırda yatırmıstır ssk mı ama yok son günden sonra buna inanmadım neyse aradan baya zaman gecti sagolsun ne diyim
canım 2 aydır maasasının üzerinde direk görünüyo benim belgem..kendi acından düşün hergün görüyosun ama yapmıyosun..eleman geliyo evlenicem diyo hem maası asgraiye yükselt hem yol parasını ver hem ssk yap cıkk bence yapmaz :44:
Bence de yapmaz kuzum üzgünüm ama yapan yapardı bu kadar mı yoğun o kadar zamanını almaz bile
sorma nehirim değişmek zorundalar valla ben değişemem daha cuma günü nişan olmuş gitsin değişsinler biz salonu ta kasımın 24 ünde tuttuk nişan olalı 7 ay olmuş a dan z ye herşeymizi hazırlamışız onların sorunu ööffffff.. bu akrabaların problemide hiç bitmiyo
mali müşavir hemde
derya :26:ne olursa olsun kudurdu kelimesi yanlıs olmuyormu tamam üzgünsün ama isteyen istedigi dakika evlenir kudurduyu haketmiyorki :26:kızma ama sakin ol canım yapacak bisey yok siz söylemişsiniz onlarda degiştirme şansları varsa degiştirirler ama gerisi onların ve gelecek misafirlerin bilecegi iş
evet canım dedigin gibiymişşbende cok saskınım canım hemde neden fazladan işte :44:son yasanan şeyler olmasaydı cıkacagım dedigim gün derdim o adam iyidir vicdan yapmıstırda yatırmıstır ssk mı ama yok son günden sonra buna inanmadım neyse aradan baya zaman gecti sagolsun ne diyim
canım 2 aydır maasasının üzerinde direk görünüyo benim belgem..kendi acından düşün hergün görüyosun ama yapmıyosun..eleman geliyo evlenicem diyo hem maası asgraiye yükselt hem yol parasını ver hem ssk yap cıkk bence yapmaz :44:
selam canım nasılsın
canım ben o cümleyi senin anladığın anlamada söylemedim kimseyede demem zaten benim zamanımımı buldu diyorum benim kadar onada zararı var yoksa evlenmesine bende mutlu oluyorum çünkü ikimzde herkesin amca kızıyız dedim gibi o kudurma senin anladığın anlamda kudurma değilderya :26:ne olursa olsun kudurdu kelimesi yanlıs olmuyormu tamam üzgünsün ama isteyen istedigi dakika evlenir kudurduyu haketmiyorki :26:kızma ama sakin ol canım yapacak bisey yok siz söylemişsiniz onlarda degiştirme şansları varsa degiştirirler ama gerisi onların ve gelecek misafirlerin bilecegi iş
Senin patronuna çok uyuz oluyorum edam elime geçirmem an meselesi
Selam canım iyiyim sen nasılsın, zaman azaldikca stresim artıyor herkesin gönlünü hoş tutmak yoruyor beni başka derdimiz kalmadi
canım ben o cümleyi senin anladığın anlamada söylemedim kimseyede demem zaten benim zamanımımı buldu diyorum benim kadar onada zararı var yoksa evlenmesine bende mutlu oluyorum çünkü ikimzde herkesin amca kızıyız dedim gibi o kudurma senin anladığın anlamda kudurma değilboşa yanlış yerlere çekmeyelim :) yoksa herkes istedi zamanda evlenr kısaca demek istedim bunca yıl olmamış bişe niye benim günüme geliyorki benim şansızlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?