2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam hatunlar nasılsınız nihayet öğrencilikten yeniden gelinliğe terfi ettim neler yapıyorsunuz bakayım en son jelibonu gelin ettiydik demi.. varmı başka yuvadan uçan bakayım

deryam ne oldun sen kuzucum yav üzme kendini bulunur bi yolu sonuçta senin o tarihte olduğunu ve herşeyinin hazır olduğunu biliyorlar o kadar hazırlık yaptın yani kusura bakmasın kimse.. illa aynı gün yapacaksa öğlen falan yapsın bari düğününü ondan çıkan sana gelir en azından hem kuaförden tasarruf etmiş olur yakın misafirler benimde bi gün önce bi akrabanın var ama benim işime geliyo tabi bu kınamda kalabalık olsun istemiyordum evde yapacağım malum iyi denk geldi herkec oraya gider bende rahat rahat döktürürüm evimde

Yok tatlım bizim burda genelde öle oluyo malesef

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686254&page=83&p=33779363&posted=1#post33779363

katilmak isteyen olursa bekleriz

tatlım bu yorumunu okumadan işsizlik maaşı al dicektim ama ssk yapmamışlar napmayı düşünüyosun. resmen kul hakkı

VALLA piskojim çöktü yaaa arakdaş kızda gelmiş 40 yşına evlenmiyoduu durdu durdu benim düğün günümdemi kudurduu yaa

edanın yorumlarını görmeden alıntı yapmıştım. şimdide ekraba geldi malum.. edaya katılıyorum. ama sende açıklamanı yapmışsın
herşey inşALLAH gönlünüzce olur

hala belirsizlik içinde yaşamaya devam ediyoruz

ahh canım malesef gercektende öyle cok içten söylüyorum ben bi iş yeri işletsem hele o kadarda param oldugu belli olsa ya bırak parayı dükkanı zorda gecindirsem..elemanın hakkını vermek zorundayım dedigin gibi kul hakkı insan gece nasıl rahat rahat uyurki insanlar ne kadasr vicdansız parayı bulunca degişiyorlarmı
ne yapacagımısa bilmiyorum asgari ücretten 200 tl az para kalıyor elime yolu cıkınca malum ee bide ssk yok..üzerine yol var hatta 2 vesait mantıklı olan %100 cıkmak..sadece bi konuda düşünür oldum..çıkarsam dügünden önce hemen işe girmem ramazanı evde gecireyim ramazandan sonra gireyim derim ee ya o şekildede iş bulamazsam korkum bu çok büyük şartlarda istemiyorum aslında yemegim yolum ssk karsılansın birde asgari alayım tamamdır çalışma saatleride bunun gibi olsa 9-6 ama cumartesi öglene kadar burası bulacagım iş hic olmasa daha iyi olur

31 Ocak 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

ozlembloom - 5 Nisan 63 Gün :123:
dimple91 - 6 Nisan 64 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 90 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 99 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 106 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 112 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs 113 Gün :123:

drajem - 6 Haziran 125 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran 126 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 126 Gün :123:
Sedef1 - Haziran 149 Gün :123:
bal_hatun - Haziran 149 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 189 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 192 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 203 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 210 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos 211 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 215 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 216 Gün :123:

Perim35 - 21 Kasım 293 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 449 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 483 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 484 Gün :123:
Mutella - Mayıs 484 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran 505 Gün :123:

bujucloud - 25 Temmuz 539 Gün :123:
december90 - Temmuz 545 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 576 Gün :123:

seliminzeynebi - 20 Eylül 596 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Almadım canm hiçbirşey, İnşallah başka zaman almak istediğim şeyler var :)

tam 100 gün kalmıs hayırlısıyla

ARtık 99

Günaydın

neler var aklında bakıyım :)

ayyyyyyyyy evet 99 günnnnnn ay hadi hayırlısıyla inşallah

Şimdi Alamayacağım şeyler canım
Kirli Sepeti vs :))
İkea ya gidesimm geliiyiii, sonraa gerii kaçiiyiii :))
Şu sıra taksitlerime yoğunlaşmam gerekiyor canım.

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar canım

sen şikayet etcekmisin peki. o snein hakkında.. öyle bişeyki bunu belirttiğin zamanda böyle diklenmiyorlarmı.. ALLAH büyük.. bak benm babamında elemanları personelleri var.. sigortalarını yatırır maaşlarını 1 gün eksik vermez.. oldu durum müsait olmadı açıklamasını yap dımı...
pek bişeyde kalmıyormuş eline.. senin tahsil neydi canım.. ? walla herkese kpss çalış der oldum. eğer önlisanssan sınava 8 ay var.. yapabilceğini düşünüyorum.. dersaneye gitmesende olur. ben dersaneyede gitmedim..
9-6 hafta sonu şartlar çok iyiymiş. inşALLAH bulursun

Şimdi Alamayacağım şeyler canım
Kirli Sepeti vs :))
İkea ya gidesimm geliiyiii, sonraa gerii kaçiiyiii :))
Şu sıra taksitlerime yoğunlaşmam gerekiyor canım.

Hayırlı cumalar canım

hadi ya benim bu ara gidesim yok hayret bencede biraz dur taksitlerin bitsin kuzum ufak tefek şeyler al ama

canım şikayet edersem zaten az önce elektrik konusunda oldugu gibi kesin beni saklarlar zaten kılıfına uydururlar ve burada huzur kalmaz..zaten cıkmayı düşünüyodum bugünden sonra iyice düşünüyorum bu ne ya tek basımayım mesela bugün bide ugras dur diger konuya yazdım

Kızlar hepinize merhabalar çok heycanlıyım erkek arkadaşım izne çıktı yarn yanımda olacakkk çok mutluyumnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…