- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ver kuzum
Ev aileme ait canım.
nişanlımın da ailesinin evleri vardı fakat biz o semti beğenmedik.
ailem de gelin oturun deyince ben de tamam dedim.
hem anneme yakın olmak ta istedim açıkçası.
ev ailemin olduğu için tadilat yapıyoruz.
sizin neden herşeyin parası ikiye bölünüyor?
Öyle mi anlaştınız?
Yok tatlım bizim burda genelde öle oluyo malesef
alo 170 i aradım burada ssk yok dedi isterseniz şikayet hattına yönlendireyim dedi ama yok dedim..bana 3 aya yakın bi yer ssk yapmıstı bundan önceki iş yerimmiş megerhani sorun yasadıgım ben işten cıktıktan sonra baslatmıs ama ben evdeyken ssk yapılmıs hemde ben 2 ay calısmıstım fazladan yatmıs :44:nedne yaptı bilmiyorum vizdanımı rahat etmedi acaba yoksa şikayet ederim diyemi :44:şikayette bulunmak için halen orada calısıyo olmak gerekiyormus cünkü görmeleri gerekmiş seni..peki dedim haber vermem gerekir mi buradan cıkarken hayır dedi istediginiz an cıkabilirsiniz ihbar tazminatı talebinde bulunamaz cünkü elemanı gözükmüyorsunuz dedi :44:
VALLA piskojim çöktü yaaaarakdaş kızda gelmiş 40 yşına evlenmiyoduu durdu durdu benim düğün günümdemi kudurduu yaa
canım ben o cümleyi senin anladığın anlamada söylemedim kimseyede demem zaten benim zamanımımı buldu diyorum benim kadar onada zararı var yoksa evlenmesine bende mutlu oluyorum çünkü ikimzde herkesin amca kızıyız dedim gibi o kudurma senin anladığın anlamda kudurma değilboşa yanlış yerlere çekmeyelim :) yoksa herkes istedi zamanda evlenr kısaca demek istedim bunca yıl olmamış bişe niye benim günüme geliyorki benim şansızlığım
selam hatunlar nasılsınız nihayet öğrencilikten yeniden gelinliğe terfi ettim neler yapıyorsunuz bakayım en son jelibonu gelin ettiydik demi..varmı başka yuvadan uçan bakayım
deryam ne oldun sen kuzucum yav üzme kendini bulunur bi yolu sonuçta senin o tarihte olduğunu ve herşeyinin hazır olduğunu biliyorlar o kadar hazırlık yaptın yani kusura bakmasın kimse.. illa aynı gün yapacaksa öğlen falan yapsın bari düğününü ondan çıkan sana gelir en azından hem kuaförden tasarruf etmiş olur yakın misafirlerbenimde bi gün önce bi akrabanın var ama benim işime geliyo tabi bu kınamda kalabalık olsun istemiyordum evde yapacağım malum iyi denk geldi herkec oraya gider bende rahat rahat döktürürüm evimde
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686254&page=83&p=33779363&posted=1#post33779363
katilmak isteyen olursa bekleriz
tatlım bu yorumunu okumadan işsizlik maaşı al dicektim ama ssk yapmamışlarnapmayı düşünüyosun. resmen kul hakkı
edanın yorumlarını görmeden alıntı yapmıştım. şimdide ekraba geldi malum.. edaya katılıyorum. ama sende açıklamanı yapmışsın
herşey inşALLAH gönlünüzce olur
hala belirsizlik içinde yaşamaya devam ediyoruz
tabi canım ya gerci ben bastan beri öyleyim oda öyle çok şükür böyle gidiyoruzsürekli öyle böyle yazmısım
ohh ohh gez sen ne alacaksın bakıyım oralardan
canımmm öyle dısarı cıktıgında daha cok üşümezmisin ama
tam 100 gün kalmıs hayırlısıyla
Almadım canm hiçbirşey, İnşallah başka zaman almak istediğim şeyler var :)
ARtık 99
Günaydın
neler var aklında bakıyım :)
ayyyyyyyyy evet 99 günnnnnnay hadi hayırlısıyla inşallah
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar
ahh canım malesefgercektende öyle cok içten söylüyorum ben bi iş yeri işletsem hele o kadarda param oldugu belli olsa ya bırak parayı dükkanı zorda gecindirsem..elemanın hakkını vermek zorundayım dedigin gibi kul hakkı insan gece nasıl rahat rahat uyurki insanlar ne kadasr vicdansız parayı bulunca degişiyorlarmı
ne yapacagımısa bilmiyorum asgari ücretten 200 tl az para kalıyor elime yolu cıkınca malum ee bide ssk yok..üzerine yol var hatta 2 vesait mantıklı olan %100 cıkmak..sadece bi konuda düşünür oldum..çıkarsam dügünden önce hemen işe girmem ramazanı evde gecireyim ramazandan sonra gireyim derim ee ya o şekildede iş bulamazsam korkum buçok büyük şartlarda istemiyorum aslında yemegim yolum ssk karsılansın birde asgari alayım tamamdır çalışma saatleride bunun gibi olsa 9-6 ama cumartesi öglene kadar burası bulacagım iş hic olmasa daha iyi olur
Şimdi Alamayacağım şeyler canım
Kirli Sepeti vs :))
İkea ya gidesimm geliiyiii, sonraa gerii kaçiiyiii :))
Şu sıra taksitlerime yoğunlaşmam gerekiyor canım.
Hayırlı cumalar canım
sen şikayet etcekmisin peki. o snein hakkında.. öyle bişeyki bunu belirttiğin zamanda böyle diklenmiyorlarmı.. ALLAH büyük.. bak benm babamında elemanları personelleri var.. sigortalarını yatırır maaşlarını 1 gün eksik vermez.. oldu durum müsait olmadı açıklamasını yap dımı...
pek bişeyde kalmıyormuş eline.. senin tahsil neydi canım.. ? walla herkese kpss çalış der oldum. eğer önlisanssan sınava 8 ay var.. yapabilceğini düşünüyorum.. dersaneye gitmesende olur. ben dersaneyede gitmedim..
9-6 hafta sonu şartlar çok iyiymiş. inşALLAH bulursun
Kızlar hepinize merhabalar çok heycanlıyım erkek arkadaşım izne çıktı yarn yanımda olacakkk çok mutluyumnmm
hadi gözün aydın bakalım
her yerin adeti farklı oluyor canım demek ki.
bizde de kız yatak odasını, banyoyu, mutfağı yapar.
Erkek te salonu, oturma odasını, koridoru, varsa diğer odayı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?