- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Tabi gel canım. Neden gelmiyorsun?
Hoşgeldin...
Kızlar herkese iyi akşamlar keyifler yerindedir umarım, bugün bende hastaneye gittim kolestrol çıktı 49 kilo kıza diyet verdiler inanılır gibi değilb12 vitaminim hiç yokmuş iğne verdiler hap verdiler :44: bu arada markette kasiyer olarak yarın işe başlıyorum bana dua edin
Kimsecikler girmiyordu ben geldigimdeartık hep gelirim canım Hoşbuldukkkk
Geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah =) yeni işin hayırlı olsun bende işten çıktım inşallah aklımdaki gibi bir yer bulurum
Bu arada kızlar Eda ben 21 yaşındayım İstanbuldan katılıyorumMaddi durumdan dolayı mayıs 2015 gibi ancak evlenebiliriz Bir ihtimal daha erken olur ama o ihtimal %5 bile degildir
Edacım geç olsun güç olmasın. Yaşın da beklemeye uygun.
Biliyorum keşke hiç beklemesen hemen sevdiğine kavuşsan ama dediğin gibi bazen şartlar uygun olmuyor.
Bende İzmirliyim. 29 yaşındayım. Bende nişanlımın maddi durumundan dolayı beklemedeyim.
Herşey iyi olucak inşallah canım.
İnşallah canım geç olsun güç olmasın dedigin gibiSizin 2014 gibimi olacak
Günaydın bu arada
Tünaydın canımm...
Bizim de 2014 gibi olucak herhalde canım.
Tünaydın canımm...
Bizim de 2014 gibi olucak herhalde canım.
İnşallah
Off ders çalışmam gerek..işten çıkınca sürekli çalışırım dedim ama günlerim genelde iş aramakla geçiyor kalan zamandada isteksizlik oluşuyor
Kpss yemi hazırlanıyorsun canım?
Hayır canım AÖF okuyorum ben sosyal hizmetlerDaha dogrusu okumam çalışmam gerekiyor ama ben o ışıgı bir türlü yakalayamıyorum
bende yüksek lisans yaptım 2 yıl önce ama evdeyim.
tarih mezunuyum ama psikolog olmayı isterdim.
Belki yaşam koçu olurum. :)
yapmak için azim varsa geçte degil zaten
ben yüksek lisans falan istemiyorum üniv bitse yeter
Evet canım haklısın. Ben insanlara yardım etmek, mutlu olmalarını görmek istiyorum.
Bu beni mutlu ediyor. :)
Evet canım bitsin yeter ki.
Sen nasıl bir iş arıyorsun?
En başta kesinlikle pazar günü izin olmalıson günlerrde hep burada sorun yaşıyorum buldugum iş yerleri pazar günüde çalıştırıyor yada pazar izin diyor maaş çok çok az oluyor en son sekreterlik yaptım..yine sekreter,hasta danışmanı,yada çagrı merkezi ama şikayet hattı gibi bir bölümde çalışmak istiyorum :44:çagrı merkezi için bakıyorum internetten hep satış üzerine var ben artık satış yapmaktan yoruldum telefonda kimseye dil dökmek istemiyorum ben nasıl iş bulacagım bizim burada çok güzel bir hastane ile hasta danışmanı için görüştüm dün tüm şartları çok güzel ilk elemeden geçtigimi söylediler insan kaynaklarındaki adam olma olasılıgı yüksek dedi fakat olmama olasılıgıda var ne çok yazdım içimi döktüm resmen
Olsun canım rahatlaa...
İyi olur.
Bende çağrı merkezinde çalışmıştım bir süre. Gsm şirketiydi. Büyük bir firmaydı. İmkanlarıda çok iyiydi ama yorucu ve yıpratıcıydı.
Sonra şehir değiştirdiğim içim işi bırakmak durumunda kalmıştım.
Sende inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım.
inşallah canımgenelde çagrı merkezleri yorucu oluyor fakat vakit çabuk geçyor orada sanki ben liseyide aöf okudum erken yaşta çalışmaya başladım.şimdi evde durmak çok zor geliyor bana
Evet alıştıysan zor olur canım.
Ben evdede mutluyum aslında :)
ben yapacak birşey bulamıyorum canımbiraz ders çalışıyorum,çok az sabahtan bakarsam tv bakıyorum,iş görüşmelerine gidip duruyorum,bir -iki kız arkadaşımı genelde evime davet ediyorum,erkek arkadaşımla buluşuyorum 1.5 haftadır işsizim aslında hiç birşey yapmıyorum sanıyordum ama yazınca çok şey yapmışım gibi geldi ama vakit sıkıcı geçiyor sen neler yapıyorsun evde canım bunların dışında tavsiyen varmı kk olmazsa olmazım onu unuttum
Ben 2-3 günde bir dışarı çıkıyorum.
Yada nişanlımın pastahanesine gidiyorum arada.
Evde olduğum sürede internette takılıyorum zaten.
Tv izliyorum. Kitap okuyorum.
Bu şekilde geçiyor işte zaman : )
hep aynı geçiyor o zaman evde zamanbunuda şükür bende çokkkk istiyorum bir pastahane cafe tarzı ev kek ve kurabiyelerimi satacagım bir dükkan acmak Rabbim bol kazanc versin
Aminn canım inşallahh...
O yüzden biz şuan evlenemiyoruz çünkü yeni dükkan açtı içine de baya masraf yaptı.
Onları ödüyor şimdi.
O borç bitsin ondan sonra bir hazırlık yapmaya başlıyacak.
Allah senin de gönlüne göre versin canım.
İnşallah istediğin şeye kavuşursun. İstemeye devam et sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?