Sorma canım benim ya,bu aralar baya problemlerimiz var,baya tartışmalarımız olmaya başladı,bağrış çağrışikorkmaya basladm ondan
Konuştuk bugün kızlar,hallettik problemlerimizi,1 buçuk yıl kaldı evlenmeye, insan çok ayrıntılı düşünüyor napalım :26:
Gözün aydın canım...
Ne yazıkki oluyor böyle şeyler işte.
Çok teşekkür ederim canım
Biz 4 yıldır beraberiz ve aynı problemler defalarca tekrarlanınca,bu sorunlar hiç çözülmeyecekmi diye düşünüyor insan. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Herkese iyi geceler kızlar,bugün nişanlımla beraber kaynanamlardaydık,bazı kaynanalıkları bulunsa da hanımefendinin,müthiş peygamber sabrımla üstesinden geldimbörekler tatlılar yedik valla bu gidişle gelinliğe giremeyecem işe gireceğim 1 ay içinde, her ay altın yapıp kenara koyucam gelince beraber seçicez herşeyi direk evlenicez 1 ay içinde Allah nasip ederse asker beklemek insana koyuo her gün görüşürken ama neyse sevince sabrını vericek inş Allah neler yapıyosunuz sizlder zamanı nasıl geçirmemi öneriyorsunuz yalnız bırakmayın beniiiiiiii öpüldünüz
Bende asker bekledim canım. Ben kitap okurdum, asker günlüğü tutardım. 5 ay bekledim ben.
Allah sabır versin.
Yeni işinde hayırlı olsun.
Biz 4 yıldır beraberiz, her gün her günümüz birlikte geçiyor çok bağlıyız,askerden gelince 1 ay içerisinde evleneceğiz, ama işte oh ben 15 ay bekliycem ve düşüncesi bile saatlerce ağlamama yetiyor
bendeee katıldımm aranızaaa haftaya nisanım var dügün 2014teee
mrb arkadaşlar.. ben de sizinle aynı kaderi paylaşanlardan birisiyim.. inşallah Allah nasip ederse 2013 yazında söz-nişan, 2014 te düğün planlıyoruz .. Bayburttan katılıorum aranıza =) yer var mı bana da ? =)
Kızlar merhaba ben geldigimde burası daha sessizdi ne güzel olmuş tekrardan geldim bende
Kızlar herkese iyi akşamlar keyifler yerindedir umarım, bugün bende hastaneye gittim kolestrol çıktı 49 kilo kıza diyet verdiler inanılır gibi değilb12 vitaminim hiç yokmuş iğne verdiler hap verdiler :44: bu arada markette kasiyer olarak yarın işe başlıyorum bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?