2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evlenince sorunlar dahada artar ve mutsuz olurmuyum diye korkuyorsundur canım muhtemelen.
İyice düşünmelisin.
Ya onu olduğu gibi kabul edeceksin yada etmiyceksin.

Konuştuk bugün kızlar,hallettik problemlerimizi,1 buçuk yıl kaldı evlenmeye, insan çok ayrıntılı düşünüyor napalım :26:

Bunaldımmm yoruldummm bitsin artık şu sınavlar... Yarın 2 tane kaldı... İnşallah Allah güç versin onlarında üstesinden kalkayım ...
Başım ağrıor hiçte çalışasım yok...

Gözün aydın canım...
Ne yazıkki oluyor böyle şeyler işte.

Çok teşekkür ederim canım
Biz 4 yıldır beraberiz ve aynı problemler defalarca tekrarlanınca,bu sorunlar hiç çözülmeyecekmi diye düşünüyor insan. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim canım
Biz 4 yıldır beraberiz ve aynı problemler defalarca tekrarlanınca,bu sorunlar hiç çözülmeyecekmi diye düşünüyor insan. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Haklısın canımm...
Seni anlıyorum. İnsan üzülüyor.
Aminn...

Herkese iyi geceler kızlar,bugün nişanlımla beraber kaynanamlardaydık,bazı kaynanalıkları bulunsa da hanımefendinin,müthiş peygamber sabrımla üstesinden geldim börekler tatlılar yedik valla bu gidişle gelinliğe giremeyecem işe gireceğim 1 ay içinde, her ay altın yapıp kenara koyucam gelince beraber seçicez herşeyi direk evlenicez 1 ay içinde Allah nasip ederse asker beklemek insana koyuo her gün görüşürken ama neyse sevince sabrını vericek inş Allah neler yapıyosunuz sizlder zamanı nasıl geçirmemi öneriyorsunuz yalnız bırakmayın beniiiiiiii öpüldünüz

Bende asker bekledim canım. Ben kitap okurdum, asker günlüğü tutardım. 5 ay bekledim ben.
Allah sabır versin.
Yeni işinde hayırlı olsun.

Bende asker bekledim canım. Ben kitap okurdum, asker günlüğü tutardım. 5 ay bekledim ben.
Allah sabır versin.
Yeni işinde hayırlı olsun.

Biz 4 yıldır beraberiz, her gün her günümüz birlikte geçiyor çok bağlıyız,askerden gelince 1 ay içerisinde evleneceğiz, ama işte oh ben 15 ay bekliycem ve düşüncesi bile saatlerce ağlamama yetiyor

Biz 4 yıldır beraberiz, her gün her günümüz birlikte geçiyor çok bağlıyız,askerden gelince 1 ay içerisinde evleneceğiz, ama işte oh ben 15 ay bekliycem ve düşüncesi bile saatlerce ağlamama yetiyor

15 ay mı bekliceksin?
Allah ayırmasın canımm...
Allah güç sabır versin.

mrb arkadaşlar.. ben de sizinle aynı kaderi paylaşanlardan birisiyim.. inşallah Allah nasip ederse 2013 yazında söz-nişan, 2014 te düğün planlıyoruz .. Bayburttan katılıorum aranıza =) yer var mı bana da ? =)

Kızlar merhaba ben geldigimde burası daha sessizdi ne güzel olmuş tekrardan geldim bende

Kızlar herkese iyi akşamlar keyifler yerindedir umarım, bugün bende hastaneye gittim kolestrol çıktı 49 kilo kıza diyet verdiler inanılır gibi değil b12 vitaminim hiç yokmuş iğne verdiler hap verdiler :44: bu arada markette kasiyer olarak yarın işe başlıyorum bana dua edin

Hoşgeldin canım aramıza...
2014 gelinleri toplandıkk...

Geçmiş olsun canım...
Neden kolestrolun çıktı ki?
Stres te çıkarır. Genelde sıkıntılı, karamsar bir yapın mı var?
Genetik te olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…