- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün görümcenin oraya gittik gazi mahallesini istemiyordumya 500 tl ye sıfır evde oturuyorlar burada sahibinden cok dediler bakalım orayada bakacaklar..carsı pazar bım sart![]()
Ben geldim ki![]()
Fiyatları gayet uygun canım bimi bende çok seviyorum hatta burada ırmaklar var oradada ne ararsam buluyorum uygunda oluyor bazen diyorum buradan biraz uzaktada olsa arabayla 10 dakika falan gelecek olursam buradan yaparım alışverişimi![]()
ooo sen ve geceler heeehosgeldin kuzummmmm
bizimde buırada bi market var dısarıda bakıyorum 3 burada kesin 2.5 falanbide bım ohhh ikisi mis oluyor
kız ya ben ya ben diyorum evlenince alısverşi buradan yapıp sonra en az 2 vesait elimizdemi tasısak
ama demek her yerde oluyor böyle bir market arayıp bulamk gerekiyo
![]()
Ben gecelere de akabilirim kiEvet canım tasarruflu alışveriş yapmak gerek Allahım Allahım büyük evleniyoruzda tutumluluğu nerden yaparız nasıl kırparız diye düşünüyoruz değilmi daha ben dün gibi evcilikte barbielerimi alışverişe götürüyordum
![]()
kız varya bi sen bi ben zaten ayyy aynı bende öyleydim
ya hatta sen hic onlara havuz yaptın mı
ben legene su koyar bir güzel onları yüzdürürdüm hatta hepsine elimle mayo bikini dikerdim havlu falan yapardım
onlara dantelden yastık bile örmüştüm
![]()
nasılsınız canlarıımmmokul telaşı sarınca beni pek takılamıyorum buraya yaa özlendiniz yaaa ne alemde hazırlıklarınız 2014 gelinleriii
![]()
aaa benim bebeklerimin hic beeresi olmadıBizde ne kıyafetler dikmiştik kışlık şapkası atkısı bile vardıne havuzu biz karedenize gitmiştik denize götürdük koca bebeği çocuk aklı denize soktuk bebeğin saçları keçe gibi oldu sonra kesmek zorunda kaldık
Bir kerede yine aynı bebek kızamık geçirmiş olsun dedik kocaman bebeğin suratını mürekkepli kalemle yuvarlak yuvarlak halkalar yaptık kızamık çıkarıyor diye tabi hiç çıkmadı o boyalar bebeğimin suratından o gün bugündür hep kızamık
![]()
bugün görümcenin oraya gittik gazi mahallesini istemiyordumya 500 tl ye sıfır evde oturuyorlar burada sahibinden cok dediler bakalım orayada bakacaklar..carsı pazar bım sart![]()
sen üzülme canım dogru olanı yapıyorsun ..
inşallah bulduk diye gelirim inşallahhhhh
kuzum baktıgım yeri tam bilmiyorum ama haramiderede metrobüse 5 dk mesafede yazıyodu avm nin karsısıymıs :44:
Bebeğim Haramidere Beylikdüzü ne yakın bizim düğün salonu orada :) avcilardan bakın canım orasida güzel
kuzum avcılarda fiyatlar nasıldır ?
ne güzel vee o salonda olmana azıcık kaldı![]()
kuzum avcılarda fiyatlar nasıldır ?
ne güzel vee o salonda olmana azıcık kaldı![]()
Bilmiyorum ama du bakimm canimm
Ayy yy 1 ay varr yarın halılar gelicek, davetiyeleri alicam, haftasonu perdeler takılacak
tamam canımm çok sağolGirince üst katta canım tek dukkan hemen merdivenin başında :) aslında en iyisi canım ya
evet evliliğimiizn 1. senesi baka bir arkadsla karsilastiriyorum.ve aldigim seyleri soyluyorum.mumkunse aileleri esya isine karistirmayın. cunku cogu nisanliyken ayrılma safhasi nisanliyken kayinvalicedniz ve gorumcenizle gittiginiz gelinlik begenmede oluyor bana fazl aozensiz diyebilrsiniz ama gelinligimi annemin eski iskandinav koltuklairna sunger bakmak icin gittigim kemeraltinda buldum.peisn parayla 600 tl ye aldim 1000tl likti zaten ama.iki kişi yanyanayken samanlik seyran olmuyor bakin asla ve asla oderiz diye borca girmeyin evlendikten sonra psikolojik sıkıntı oluyor ve mutlakaki mutlaka olmadik borclar cikiyor.dugununuzde asla baskalarini onemsemeyin yok bu ne der yok o neder degil bu sizin gununuz herkes sizin ayaginiz altinda istekleriniz olmak zorunda ben sadece kına gecemde agladim oda araba problemi cıktı ve yuruyerek gidecektim.karsi taraftan cok sey beklemeyin oda sizin kadar saskin olcak.olaylari duzenleyen en azindan bir kişi belirleyin yakin arkadasiniz olabilr(benimki oyleydi ya da yengeler bu isi goturur.
1500 parcalik yemek tabaklari almayin neredeyse hic kullanmiyorsunuz en ucuzunu tercih edin 12 parcalik 280 tl ye takimalr var indirimleri takip edin borclarinizi sizi dugununuzde kınayacak insanlar odemeyecek.havlu neyim almayin zaten evde bolcana vardir. ben hala hediye edilen havlulari kullaniyorum islenmis olmasi onemli degil cocuklaimdan cocuklaina kalmasi umrumda degil.yatak takimini eger kullanmciaksaniz almayin.kimseninde ustune yatak neyi denir onu orttugunu gormedim.izmirde yasaynalar icin kıskkoyu esyalar icin ziyaret ediniz.evi tutup esyalari ona gore aliniz. fırınımız ıcf gayette guzel anlasiyoruz kendisiyle.ütüyüü kocam istedi buhar kazanli utuler bizimkisi tefal. marka olarak buyuk tv lg. gayet basarili.baska ne alinirki esyalarda yani koltuk takimlarinda elyf dolgulu olmasin cunku cokuyor.orta sertlikteki sungerli urunler marka tercihi onemli degil uretici firmalara gidip catir catir pazarlik edin 2000 tlye kadar dusuyorlar herseyde mutlaka kuaforde dahil pazarlik edin sadece unutmayacaginiz borclari beraber odeyeceksiniz.kocamla cok mutluyum cunku borcmuz olamadgi icin ne gerginligi oluyor ne de kisisel zevklerimizden vazgeciyoruz. eger hayatizin onemli bi kısmını evde gecirmiceksneiz eve cok ozenmeyin perdeleri bursada arkadsin nisanindayken pazardan bulmustum .simdilik aklima gelenler bunlar biraz uzun oldu ama.
İnşallah canım ayy o işlerde çok heyecanlıdır
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine hava tam hastalık havası hasta olabiliriz:18:İnşallah canım bende sabırsızlanıyorumBence kimsenin darılmasına,kırılmasına gerek yok çünkü yazıp gidiyorlar ee biz neden insanların şafağını sayalım ki
Sabahları bende buradayım görüşürüz kuzum öpüyorum bende
![]()
Gelincikler gunaydinnnn
Haydi sabah duasina
Allahim ailelerimizi sevdiklerimizi bize bagisla omur boyu mutlu mesut saglikli huzurlu yasamak nasip eyle
kuzum benim ya cok cok sagol valla tamda bütceye göre bakmıssın600 olan daha güzel sanki bakalım bu hafta sonu gazi tarafına bakıcaz sanırım orada aradıgım cıkmazsa avcılar esenyurt tarafına dönücez artık herkese haber saldık ama ugff bide 2 hafta içinde bulmamız laızm nasıl yetişicez
oyy oyyy ceyiz ne zaman gidecekti herseyi toparladınmı canım..ben tasınmalara cok alıskınım aralık ayında şuanki evimize tasındık..yine her zamanki gibi koliler yapıcam..ama bu sefer bi sorun var herkes kalıcak ama sadece ben tasınıcam cok garip
yine gözyaslarım..cok duygusala bagladım ben