gelirrr durumunuzaa baglıı canımm ben sahsen veremem o kadar kiraa kendim olmayan eve biz sıfır binayı 450ye tuttuk daha kiracı cıkmadı ama ev sıfır binaa kücük ama gayet şık
Aa cok iyiymis nerden tuttunuz canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelirrr durumunuzaa baglıı canımm ben sahsen veremem o kadar kiraa kendim olmayan eve biz sıfır binayı 450ye tuttuk daha kiracı cıkmadı ama ev sıfır binaa kücük ama gayet şık
ahahhaha tekkk ben degilmisimmm 6 ay önceden gelinligim dikilmeye basladııı![]()
Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirim3 aya bence ideal bir zaman sıkılaşabilirsin canım zaten stresle zayıflayacaksındır genelde öyle oluyormuş eğer stres sıkıntı yaptıkça yemiyorsan canım gider biraz kilo bende oturarak çalışıyorum çok tehlikeli işte hareket lazım eve servisle gidiyorum evde annem herşeyi yapmış oluyor yine oturuyorum yahu
Aynen benim evimin orda da yok yürüyüş yeri ya parka gidiyorum yada hızlı hızlı yürüyorum ayaklarım nereye götürürse
Canım demek ki sende stres kilo aldırıyor bazen olur öyle sıkma canını son 1 ay koşuşturmadan zayıflayacaksın iyice bende bak söylemiştin dersin gerçi yaşamadım ama iyi gözlemledim![]()
canım bunu yazan ben değilim![]()
Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirim3 aya bence ideal bir zaman sıkılaşabilirsin canım zaten stresle zayıflayacaksındır genelde öyle oluyormuş eğer stres sıkıntı yaptıkça yemiyorsan canım gider biraz kilo bende oturarak çalışıyorum çok tehlikeli işte hareket lazım eve servisle gidiyorum evde annem herşeyi yapmış oluyor yine oturuyorum yahu
Aynen benim evimin orda da yok yürüyüş yeri ya parka gidiyorum yada hızlı hızlı yürüyorum ayaklarım nereye götürürse
canım bunu yazan ben değilim![]()
Kız sen alıntıları farklı yapıyorsun karıştırıyorum![]()
Oho canım al al senin için gerekli boyunu bilmiyorum ama şahsen gayet iyi kilodasınbenim boyum 1,60 var yok ben 53 kiloyum işte 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama alt kısımdan vermeye çabalıyorum hep yukarılar gidiyor özellikle yüzüm sinir oluyorum
![]()
Rica ederim canım inşallah istediğiniz yer olurBakırköy oldukça hareketli uzun çarşısı var falan tabi ki oturduğunuz yer hangi kısımda olur bilemiyorum ama hepsi de güzel yerler yaşanır
![]()
Eminönü'ne gidersen dediğim yere uğra çok çeşit var canim 3 haftadan az kaldı çeyiz in gitmesine plastik eşyalar alicam, kek kalıpları ,bardaklar, eksik bitmiyor :)
Aa cok iyiymis nerden tuttunuz canim
Benimde herhalde o civarlarda başlanır daha bile erkenden olabilirDüğün yerini şimdiden ayarlamaya çalışıyorum 2015 için
bazıları gülüyor halime napıyım bende takıntı
![]()
Sende benim gibi kalçalardan alıyorsun canım o zaman en fazla 50lerde takılmalıboyum 1.55 yaa fazla kilo almakta iyi degil boyuma göre ama zayıf oluncada gösteriş olmuyo benim kilo kalcalaraa vuruyooo ondan fazlasııı benim icin iyi degil
Saol cnm..kiralarda biraz uygun olsa daha iyi olcakta resmen kiraya ve faturaya calisiyosun
benimki hemdee belgeli takıntı psikiyatri doktoru teshis koydu takıntı hastalıgın var diye sınav zamanı cok stres yaptıgım icin gitmistim
Bende gitsem bana da söyler kesinDetay takıntılıyım herşeyi düşünmek zorundamıyım diye düşünüyorum bazen ama yapamıyorum planlamadan bakınmadan araştırmadan hastalık haline geldi düşünüyorum planlıyorum araştırıyorum en ince ayrıntıyı ağlanacak halime gülüyormuyum ne
![]()
Sende benim gibi kalçalardan alıyorsun canım o zaman en fazla 50lerde takılmalı
Çok fazla gerçekten kiralar bizim buralardada yeni ev temiz olsun diye bir ara baktım ev alsak aylık rahat krediye 2000 TL çıkar cebimizden kiralasak 1000 TL hayat zor :97:Almak daha mantıklı olsa da düğün ve ev eşyası araya girdiğinden düğünden sonraya kalıyor ev almak maalesef![]()
çorapçı hanına uğricam canım ama dükkan hangisidir ki ya da tek dükkan mı vareksik bitmez kuzum bitmezz ama ben belli başlıları alcam sadece diğerlerini evi yerleştirirken almayı düşünüyorum fuzuli almamak için
![]()
Bende mutluyum çok rahat takılmaktan daha iyi bence deamannn olsuuunnn cokkk rahatt takılmaktan daha iyidirrr ben böyledee mutluyummm![]()
aynenn canımm 50 ideall bizde ev almak istiyoruuuz amaaa dedigin gibiii borclukenn bide ev borcuna girmek cok daha zorr onun icin bi iki sene sonrası varrr
Gül tabi gül
Napıyım bacım güleyim bari![]()