2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

neler yapıon canım benim ben nikah için lavanta şişesi yapcaktım ya netten buldum sipariş ettim 50şişe yarım kilo lavanta falan onlar geldi pazar günü yapmaya başlicam inşaAllah becerebilirim

Günaydın kızlar

98 gün kalmış sevinç ve hüzün arasında gidip geliyorum ben
Az kalmış canım maşallah olağan şeyler napacaksın

neler yapıon canım benim ben nikah için lavanta şişesi yapcaktım ya netten buldum sipariş ettim 50şişe yarım kilo lavanta falan onlar geldi pazar günü yapmaya başlicam inşaAllah becerebilirim

Oy lavanta ne güzel kokarNe kadara mal oldu kuzum el emeği olacaklar ne güzel yaparsın tabi

Oy lavanta ne güzel kokarNe kadara mal oldu kuzum el emeği olacaklar ne güzel yaparsın tabi

ucuza geldi canım ya 50tane boş şişe 35 lira+500gr lavanta 10lira+inci kalp-kırmızı beyaz kurdeleler 5 lira toplam 50 lira tuttu canım el emeğimin olmasını istedim ya daha iyi olur gibi geldi bana arkadaşım bana tanesini 3,5 liraya yapcaktı düşünsene 175 lira falan o kadar param olsa zaten nikah elbisesi alırdım kendime

Kızlar günaydın.

Şimdi aldı bizi bir nikah şahidi kim olacak merakı :)

Siz kimi yapacaksınız?

Nikah elbiseni alabildin mi peki canım çok güzel düşünmüşsün boş ver vallahi yap sen resim koymanı isterim bizlere de örnek oluyorsun

Kızlar günaydın.

Siz kimi yapacaksınız?

Günaydın canım sizin aşkınıza sevginize kim şahit olmuşsa bugüne kadar o olmalı bence sizin bütün dertlerinizi dinleyen ortak olan kişiler en doğru seçimBizim birlikte zaman geçirdiğimiz her derdimizin ortak olduğu arkadaşlarımız var erkek arkadaşım zaten arkadaşına nikah şahitliği yapmıştı kendi şahidi de yine şahitlik yaptığı en yakın arkadaşı olacak bende eşini düşünüyorum inşallah nasip olursa herşeyimizi bilen dertleştiğimiz onlar:13:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın.

Siz kimi yapacaksınız?

ben 7 senelik bi arkadaşım var onu yapcam bide dayımın gelini var onu yapcam ben ona ettim oda bana etmek istedi kırmadım nişanlımda çocukluk arkadaşını getircek toplamda 3 şahidimiz var yani
Nikah elbiseni alabildin mi peki canım çok güzel düşünmüşsün boş ver vallahi yap sen resim koymanı isterim bizlere de örnek oluyorsun

yok canım almadım amaç par harcamadan bişeyler bulmak işte bakalım napcaz kuzum pazar günü yapıp ilk sizle paylaşcam fikirleriniz önemli benim için yapabilirim inşaAllah olmadı eda dan yardım isterim nede olsa o da nikah şekeri yapıyor sende gelirsin hep baraber yaparız

İnşallah gönlüne göre olur herşey canımcımÇok güzel olacaktır eminim vallahi harika işler çıkarıyorsunuz hamarat hatunlar sizi nikahım ayrı olursa eğer bende nikah şekeri yaparım belki bu güzel şişelerden birşeylerde olabilir aslında sözde olabilir bu güzellikler ya sadece kurabiyem var bunlarda olur yanında ne olacak ki

Kızlar günaydın.

Siz kimi yapacaksınız?

Günaydın canım

ben dayımın eşini yani yengemi ve manevi yengemi düşünüyorum 2 şahit yani ikisininde üstümde emekleri hakları çoktur,evlilikleride harika sorunsuz gidiyor onları istiyorum,nişanlım henüz düşünmedi

evet canım çok hamarat gelinlerimiz var maşaAllah bende onlardan özendim inanki inşaAllah becerebilirim senin günlerin bi belli olsun canım o zmana kadar çıkar yeni yeni şeyler inşaAllah canım

coook iyisiiinn canımmmmm

evet canım çok hamarat gelinlerimiz var maşaAllah bende onlardan özendim inanki inşaAllah becerebilirim senin günlerin bi belli olsun canım o zmana kadar çıkar yeni yeni şeyler inşaAllah canım

İnşallah kuzum beklemek bazen çok sıkıyor :97:

selam kızlar nasılsınız bugün
Sabah A101'e girdim, heryerde 6 Mart için afişleri görüyordum, girip bi bakim dedim
Pembeli plastik kapları çok beğendim, 3Tl idi.. Ama acaba kullanışlı olur mu deyip vazgeçtim
Süt şişeleri vardı, üzerinde inek resmi olan:) onlarında kapakları plastik ve çok basit duruyordu
Bi de şu sebze kurutma kapları nasıl? alıp kullanan memnun kalan var mı ki acaba :26:
Sonuç birşey almadan çıktım :)

Aslında bizim öyle bir arkadaşımız yok. Ben bir arkadaşımın şahit olmasını istiyorum biraz ama annemler aileden birisi olma taraftarı.

3 şahit mi? Olabiliyor mu öyle?

Ne güzel yengeleriniz var öyle :)

Ben plastik hiç bir şey beğenmiyorum ya. Haftaya ne gelecekmiş canım? Öğrenebildin mi?

kız sen nerelerdesin bakimmm reklamını çok gördüm bende ama bakmadım hiç afişlere ordan çatal kaşık seti almıştım bende çok güzellerdi ama bıçaksız aldım onu eve gelince farkettim iş işten geçti bıçaklarının gelmesi için takip ediyordum sözde

Allah korusun zaten küçükken derdim ki ben evlenebilecekmiyim sanki görmeden öleceğim derdim aklıma o geldi ne meraklıymışım evlenmeye

ne alakası var canım evlenme meraklısıyla içgüdüsel bişey bu nasip canım bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…