- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Canım çok güzel davetiyeniz maşallahBuradaki düğün salonundamı düğününüz biliyorum orayı
Burada da buldum ki seni
Canım çok güzel davetiyeniz maşallahBuradaki düğün salonundamı düğününüz biliyorum orayı
Burada da buldum ki seni
Evet canım o salonda :)
Bulurum benevet buldunn ki 3 bir yandan
Evet canım o salonda :)
Bulurum ben
Güzel yer canım çok güzel geçer inşallah
canım instagramdan hangi sayfadan aldın davetiyeni bende bi göz atıyıym
Bulurum ben
Güzel yer canım çok güzel geçer inşallah
Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)
Eki Görüntüle 1011079
nasıl basarıcam ya ne olur Allah'ım pazar günü hayırlısıyla bulalım evimizi herkese haberde saldıkBugün bende iyi değilimama sen içini daraltma
kızlarrr damatlıgı naptınızzz yaaa uygun göze gelen biseyy istiyorummm
cok hosmus canım :)cok begendim
Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)
Eki Görüntüle 1011079
Amin canım inşallah çok sağolasın :))))Ay cok guzeeel ne kadar cici ne kadar kibar canim Allah gule gule dagitmak nasip eylesin agzinizin tadi bozulmasin insallah
nasıl basarıcam ya ne olur Allah'ım pazar günü hayırlısıyla bulalım evimizi herkese haberde saldık
Canlar balayi programi yaptiniz mi ben antalyaistiyorum ama mayis ortasi soguk mu olur ki bilemedim
Canlar balayi programi yaptiniz mi ben antalyaistiyorum ama mayis ortasi soguk mu olur ki bilemedim
nasıl basarıcam ya ne olur Allah'ım pazar günü hayırlısıyla bulalım evimizi herkese haberde saldık
İnşallah bulacaksınız kuzzum hayırlısıyla
Edamm bulacaksınız canım bozma moralini hersey güzel olucak, bende dün aynı depresif haldeyim valla zaman çok az kaldı bende ondan herhalde kimse gelmiyor üstüme ama sende sıkma canını bidenem bulunca diğer yerler iyiki olmamış diceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?