Ben iyiyim canım sen nasılsın :)
ne demek canım :) hangi anne ister ki kızına laf söz gelsin, ama demek ki bildiği var ve gerçekten inan çok zor bir dönem
isteme-tanışma oldu mu peki aileler arasında
ben de kıyamıyorum canım, valla hiç gözümde de yok açıkçası,
çok yardımcı oldular hep yanımda bana destek oldular, bu bile yeter fazlasıyla
Ben iyiyim canım sen nasılsın :)
ben de kıyamıyorum canım, valla hiç gözümde de yok açıkçası,
çok yardımcı oldular hep yanımda bana destek oldular, bu bile yeter fazlasıyla
Uzulme canim ne guzel ama bak kendi emegin bu tarafindan bakip kendini uzme hic
Ben de herseyi kendim yapiyorum bazen uzuluyorum ama diyorum ki ben insallah cocuklerimi en guzel sekilde evlendire egim benim gibi bir yanlari eksik kalmayacak Allahin izniyle diye avutuyorum kendimi
Günaydın gelincikGünaydın gelinciklerimm
Haklisin canim bizde durumlar karisik
Dugunu hazirliklari falan biliyor herkes ama nisan soz yapmamistik bunda biraz annemin istememesinin etkisi oldu babam olmadigi icin uzun suren nisanlilik donemini istemedi normal gorusun konusun dedi hep
Esyalar hazirliklar ve ev icin de ikimiz gittik aldik falan ailelerden kimse gelmedi daha rahat oldu bizim icin neye gucnuz yetiyorsa onu aldik neyse ki annem o konuda anlayislidir hic esya almasak bile kizim esyasiz gelin oldu demezdi eminim
naber nilimm?Günaydın gelincik
Evet canim tanisma isteme oldu
Damat da gelin de issizoldugu icinonce hayatlarini garantiye alsinlar isleri evleri esyalariolsun sonra kismetse olur hala birbirlerini isterlerse denildi )))su anda damatla gelinin ortak bir isyeri var kimseye muhtac olmayacaklar insallah
iyiyiym çok şükür canım davetiye bakıyorum netten bi yandan iş bi yandan da bizim ordaki kuaförleri araştırıyorum yoğunluğuma yoğunluk katıyorum bide burdayım işte sonra bi bakıyorum ki akşam olmuş
takmasalar bile sorun değil ben problem etmiyorum zaten ama dost var düşman var işte biliyorsundur canım bende elimden geldiğince yardımcı olurum bi zam yapsalar da bize güzel bi şekilde bakalım bekliyorum şu seçimden sonra
naber nilimm?
canımmmm davetiye için erken mi acaba yaa ben de çok istiyorum hemen bastırmayı
hemde kafamda netleştirdiğim bir davetiye var çok hoş çok sadetam benim tarzıma uygun
bu arada inş zam alırsın en kısa zamanda canım,
İyiyim kuzum sen nasılsın
iyiyiym çok şükür canım davetiye bakıyorum netten bi yandan iş bi yandan da bizim ordaki kuaförleri araştırıyorum yoğunluğuma yoğunluk katıyorum bide burdayım işte sonra bi bakıyorum ki akşam olmuş
takmasalar bile sorun değil ben problem etmiyorum zaten ama dost var düşman var işte biliyorsundur canım bende elimden geldiğince yardımcı olurum bi zam yapsalar da bize güzel bi şekilde bakalım bekliyorum şu seçimden sonra
üzülmüyorum desem yalan olur bi eksiklik hissediyorsun yer yer tartışıyoruz evde bu durumla ilgili bile eve gidince bambaşka biri oluyorum gerçekten çok çabuk sinirleniyorum asabi oluyorsun istemeden söylediklerin oluyor falan ama işe gelince anca süzgeçten geçirebiliyorum kendimidediğin gibi inşaAllah çocuklarımıza yapabiliriz en güzellerini gerçi ondan önce kardeşim var kendimde yapamadığım ne varsa hepsini onda yapcam Rabbim müsade ettikçe
Günaydın gelincik
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun[/QUOTE
çok sevindim canım adına, hayırlısı olsun,
kim ne derse desin nişanlılık dönemi ayrılık da çok zor, ben o noktaya geldiğimi hatırlıyorum da, insan sırf el ne der diye, oturup mantıklı bir şekilde konuşup yol bulmaya çalışıyor, sevgili olsaydım düşünmezdim belki direk bi aptallık edip yoluma bakardım :) ama gerçekten olmuyor
evlilik gibi gerçekten, herkes eteğindeki taşları döküyor,
Bu arada normalde hiç insanların ne düşündüğüne bakmam, mutluysam devam ederim yoluma her konuda, ama insan böyle bir sorumluluğun altındayken kafasına göre davranamıyor, her açıdan ölçüp tartmak gerekiyor
Çok şükür karşımda ki insan benden anlayışlı yoksa hayatta anlaşamazdık :)
Herkese iyi dilekleri icin cok cok tesekkur ederim
Su zaman zarfinda baskalariyla konusamadigim hersei sizlerle konustum Allah hepinizden razi olsun
Benim cektigim dertleri hic cekmeyin insallah
Herseyin en guzeli sizlerin olsun
iyiyim kuzum koşuşturmaca devam işte napalım var mı önerebileceiğin şeyler kuzum ha bu arada nikah için yapacağım şişeler vardı ya bu haftasonu yapamadım vakit kalmadı diye yoksa paylaşcam biliyorsun aklımda yani
Herkese iyi dilekleri icin cok cok tesekkur ederim
Su zaman zarfinda baskalariyla konusamadigim hersei sizlerle konustum Allah hepinizden razi olsun
Benim cektigim dertleri hic cekmeyin insallah
Herseyin en guzeli sizlerin olsun
Hangi konuda öneri istiyorsun canımcımBiliyorum biliyorum kuzum sen hallet işlerini yeterki ben görürüm bittiğinde
Eki Görüntüle 1017440
Yeteri kadar açıklayıcı oldum dimi canımMevsimsel canım kışın özellikle hep yorgun ve hasta hissediyor kendini insan
harika oldu şekerim
herşey olabilir tabi ama şuan davetiye konusunda baka baka gözlerim bozuldu
harika oldu şekerim
piff canım sıkıldı yaa alacak bişey de bulamıyorum çeyize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?