2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuşak bağlama adeti genelde adetleri önemsemeyenlerinde yaptığı birşey canım ve sanırım seninde bağlanacak tuhaf karşılarlar falan ne gerek var can sıkmana güzel bir an bence duvağınla kuşağınla çıkıyorsun evinden uzakta yaşasanda doğduğun büyüdüğün ailenin olduğu yer

Canim valla ben kusak baglatmayacam gereksiz buluyorum bizde kimse de yapmadi zaten
Bizde sadece duvagin uzerine kirmizi bir duvak benzeri bisey orterler oyle cikargelinler ben de oyle yapicam Allah izin verirse

ayy kuşak bağlatmada babamda bende çok ağlarız hem duygusalız hemde birbirimize çok bağlıyız

bizde öyle körü körü ne adetlere bağlı değiliz şu konuşmaya kadar bende hiç düşünmemiştim ama kuşak bağlama olur diye düşnüüyorum

Ayyy telli duvaklı çıkacak mıyız biz şimdi evden?
Gelsin o günler :)

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz düğün günümüzü aldıııııııııııııııııııııkkkkk
12 Ağustos 2014'te evleniyoruz Allah'ın izniylee:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hem dee sevdiceğimin doğumgünündeeeeeeeeee

Son düzenleme:

hayırlısı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin bizimde düğün tarihimiz nişanlımın doğum günü

Hayirli ugurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin

Ay harika bir fikir cok romantik gercekten
evet ben,m doğum günüm kasım da o zamana kadar bekleyemezdik artık ki 1,5 yıldır nişanlıyız,gönlümüze göre oldu işte

Denizcim bosver zaten senin dogumgunu de olmasin yilda iki kutlama olur farkli tarih olursa daha guzel degil mi

selam kızlar napıyosunuz kınada şeker kurabiyesi yapıp dağıtmaya karar verdim kendim yapıcam o yüzden biraz zorlanabilirim ama koydum kafaya o kurabiyeler dağıtılacak:)

Ay harika bir fikir cok romantik gercekten

dimi ya uzun zamandır aklındaymış düğün salonumuzu tuttuğumuzda söyledi

Denizcim bosver zaten senin dogumgunu de olmasin yilda iki kutlama olur farkli tarih olursa daha guzel degil mi[/QUOTE]

ben istemiyordum zaten benim doğum günümde böyle daha iyi oldu tabiki

bizde öyle körü körü ne adetlere bağlı değiliz şu konuşmaya kadar bende hiç düşünmemiştim ama kuşak bağlama olur diye düşnüüyorum
Bence de olur canım
Ayyy telli duvaklı çıkacak mıyız biz şimdi evden?
Gelsin o günler :)
İnşallah canım

Canım çok sevindim Nihanım özel günde ayrı bir özellik geliyor darısı başıma inşallahMutlu musmutlu olun kuzum

Hayirli ugurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin

Teşekkür ederiiim,inşallah

[COLOR="#990033"

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR="#990033"]Canım çok sevindim Nihanım özel günde ayrı bir özellik geliyor darısı başıma inşallahMutlu musmutlu olun kuzum[/COLOR]

Nehircim çok teşekkür ederim, darısı hayırlısıyla başınıza kuzum. Biz hala idrak edemedik o ayrı ama... Sanki o tarihte evlenecek çift biz değiliz.
Kutlamaları nasıl yapcaz, sabah doğumgününü kutlarız akşam evlilik yıldönümünü artık dedim
Ayrı günler olsun istedim başta.
O da en güzel hediyem olacaksın dedi... Tabi bunun üstüne hayır diyemedim

selam kızlar nasılsınız

nihan okudum ve geldim. çok çok ço ksewindim. rabbim utandırmasın.. hayırlı bir beraberliğin başlangıçı olacak inşALLAH ikiniz için.. geçen senede 12 ağustosta çok yakın bir dostumun arkadaşımın kardeşimin doğum günüydü..
artık görüşmediğim.. beni aramayan sormayan bir dostum... nedense aklıma geldi

bizede imam nikahında dua et sözmü nede olsaşuan senin geçtiğin yollardan geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…