- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Merhaba cimcimeler2014 ün güzel gelinleri Zamanın su gibi aktığı bu günlerde özellikle uğuruna inanılan 12.12.12 in hepimize güzellikler getirmesini mümkünse 2014 e zamanın fırlamasını dilerim Banada geçen gün doğum günümde Tefal smart blender seti hediye geldi.Bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam.Her tarafı doldurdum artık yaklaşınca sanırım alabilicem.Ama dayanamıyorum ki
Kızlar günaydınya hiç fikir alışverişi yapmıyoruz,biraz sohbet edelim yahuuu,neler yapıyoruz neler alıyoruz zevkimiz nedir falan fistan
ben son günlerde biraz cam işine adadım kendimi devamlı bardak ve çeşitlerini alıyorum,ayrıca karacanın sitesinden 17 parça silikon kek kalıbı aldım bide markafoniden tantitoninin 4 tane ürününü aldım indirimden
Merhaba cimcimeler2014 ün güzel gelinleri Zamanın su gibi aktığı bu günlerde özellikle uğuruna inanılan 12.12.12 in hepimize güzellikler getirmesini mümkünse 2014 e zamanın fırlamasını dilerim Banada geçen gün doğum günümde Tefal smart blender seti hediye geldi.Bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam.Her tarafı doldurdum artık yaklaşınca sanırım alabilicem.Ama dayanamıyorum ki
17 parçamıı?
Pastanemi açıyonn kızz?
Eşine her gün değişik kekler yaparsın artık.
Amin amin aminnn inşallah
1 tane büyük kalp şeklinde 1 tane küçük oda kalp şeklinde diğerleride muffin için ayrıca çırpıcı,kazıyıcı(spatula gibibişey) bide küçük merdane var ..karacanın sitesine girip bakabilirisin canım mutfak gereçleri crick crack bölümünden anlarsın zaten hangisi olduğunu pembe takım
aynen canım cvp vermeyelim artık huzurumuzu kaçırmayalımdediğin gibi 3 ay sonra 2 yıl kalmış olucak , o zaman kimse bişi diyemez
heheyttt takmayın kızlar bende sizdenım bende 2014 geliniyim yaşasın 2014 gelinleri
günaydın kızlarr bu pazar nisanlandım 2014 haziran evlilik tarihimiz ama babam bizi tek hicbiyere göndermezmiss cok büyük sorunumuz var cook
Merhaba kızlarr...
Nasıl olsun evdeyim iyi geçiyor edacım.
Yarın kayınvalidem gelicekmiş bize. Onun için bir yıkanıp paklandım. :)
Sen neler yapıyorsun canım?
Hmm kaynanaya özelsıhatler olsun canım
Bende bugün annemle ev gezmelerinde dolandım durdum :18:
Teşekkürler canımm...
Ev gezmeleri de iyidir :)
Ben biraz sıkıldım ama napalım idare ediyoruz canım
EE gitmeseydin madem.
Ben de gitmem herzaman çokkk nadirr...
Annem çok ısrar ediyor canım hep beni bırakıp arkadaşlarınla geziyorsun birazda benimle gel diye :44:
Neyse annenin gönlünü yapmış oldun canım.
Bugünlük te böyle olsun bence.
Seninkiyle aran nasıl?
Çok şükür iyi canım.Özledim onu
Sizin aranız nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?