2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ahh ahh canım hayırlısıyla buluruz inşallah işsizlerin sayfası gibi oldu

yaşadığımız çağın sorunu malesef inş Allah herkesin gönlüne göre versin okurken en çokistediğim şey evlenmekti:) ama mezun olduktan sonra işsizliğin hiç bu kadar zor olacağına hesaba katmamışım şu anda en çok istediğim şey iş bir an önce kendi paramı kazanıp aileme yük olmadan kendi çeyizimi kendm yapmak istiyorum.Aslında işim olmadan ben bu evlilik işlerine de girişmeyi düşünmüyordum fakat erkek arkadaşım saçamalıdığım konusunda beni ikna etmeyi başardı annem de aynı şekilde düşünüo tabi artık zamanınız geldi senin işin olmadan da sözünüz nişanınız olabilir diyor.Umarım yaza kadar hayırlı bir işim olmuş olur da gönül rahatlığıyla hayallerime kavuşabilirm:)

Rabbim yardımcımız olsun canım.Bölümün ne
Günaydın kızlarrr

Günaydınnnnn nasılsın canım

Günaydınnnnn nasılsın canım [/QUOTE]

İyiyim tatlım nolsun yine bir pazartesi ve işteyim işte

İyiyim tatlım nolsun yine bir pazartesi ve işteyim işte

Ahhh ahh bir işim bile yok Bugün yine iş görüşmem var
Tabi pazartesi işte olmakda pek hoş degil ama emin ol işsizlikten çok daha iyi canım [/QUOTE]

hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olur herşey: Öyle tabi allaha şükür işim var ama okuduğum bölümden çok farklı çok başka bi meslek yapıyorum napıyım iş bulamıyorum işsiz kalmaktansa çalışıyorum

Ahhh ahh bir işim bile yok Bugün yine iş görüşmem var
Tabi pazartesi işte olmakda pek hoş degil ama emin ol işsizlikten çok daha iyi canım

hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre olur herşey: Öyle tabi allaha şükür işim var ama okuduğum bölümden çok farklı çok başka bi meslek yapıyorum napıyım iş bulamıyorum işsiz kalmaktansa çalışıyorum[/QUOTE]

Tabiki canım işsiz kalmaktan iyi

Çok şükür bende iyiyim canım Neler yaptın görüşmeyeli

Haftasonu dışarıdaydım canım.
Cumartesi nişanlımın tanıdıklarının nişanına gittim evlerine.
Dün de dolaştık işte biraz. Ama hava kötüydü baya.
Sen neler yaptın canım?

Haftasonu dışarıdaydım canım.
Cumartesi nişanlımın tanıdıklarının nişanına gittim evlerine.
Dün de dolaştık işte biraz. Ama hava kötüydü baya.
Sen neler yaptın canım?

Ohh ne güzel canım..Çok girmedin nete zaten
Bizde dün alışveriş yaptık..bugünde bir üründe sorun çıktı onun iadesini yaptık baya yürüyüş yaptım sanki 2 gündür Bugün iş görüşmesinede gittim..Burası olucak gibi ama bakalım hayırlısı haber gelecek mi

Nasıl bir iş canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…