- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
bide bu iş bulma sorunu var ya üniversiteden yeni mezun oldum iş arıyorum ama çıkmıyor bir türlü yeni yıla kadar da alım olmaz diyo herkes.Umarım yeni yılda herşey daha güzel olur ve hemencecik iş bulurum:)Düzenimizi daha rahat kurarız bende çeyizime başlarım bişeyler almaya
yaşadığımız çağın sorunu malesefinş Allah herkesin gönlüne göre versin okurken en çokistediğim şey evlenmekti:) ama mezun olduktan sonra işsizliğin hiç bu kadar zor olacağına hesaba katmamışım şu anda en çok istediğim şey iş bir an önce kendi paramı kazanıp aileme yük olmadan kendi çeyizimi kendm yapmak istiyorum.Aslında işim olmadan ben bu evlilik işlerine de girişmeyi düşünmüyordum fakat erkek arkadaşım saçamalıdığım konusunda beni ikna etmeyi başardı annem de aynı şekilde düşünüo tabi artık zamanınız geldi senin işin olmadan da sözünüz nişanınız olabilir diyor.Umarım yaza kadar hayırlı bir işim olmuş olur da gönül rahatlığıyla hayallerime kavuşabilirm:)
Günaydın kızlarrr
Günaydınnnnn nasılsın canım
İyiyim tatlım nolsun yine bir pazartesi ve işteyim işte
Ahhh ahh bir işim bile yokBugün yine iş görüşmem var
Tabi pazartesi işte olmakda pek hoş degil ama emin ol işsizlikten çok daha iyi canım
Yeni gördüm canım yazdığını.
İyiyim sen nasılsın?
Çok şükür bende iyiyim canımNeler yaptın görüşmeyeli
Haftasonu dışarıdaydım canım.
Cumartesi nişanlımın tanıdıklarının nişanına gittim evlerine.
Dün de dolaştık işte biraz. Ama hava kötüydü baya.
Sen neler yaptın canım?
Ohh ne güzel canım..Çok girmedin nete zaten
Bizde dün alışveriş yaptık..bugünde bir üründe sorun çıktı onun iadesini yaptıkbaya yürüyüş yaptım sanki 2 gündür Bugün iş görüşmesinede gittim..Burası olucak gibi ama bakalım hayırlısı haber gelecek mi
Nasıl bir iş canım?
Yine sekreterlik canım az kişi çalışıyor ofiste küçük bir yer ama içime sindi bilmiyorum şartlarıda orta derece bakalım haber gelecekmi hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?