2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

helal olsun kv.ye

bende evde olmayı seviyorum

ama çalışmaya alıştım şimdi evde de sıkılabilirim , bilmiyorum

helal olsun kv.ye

bende evde olmayı seviyorum

ama çalışmaya alıştım şimdi evde de sıkılabilirim , bilmiyorum

İlk zamanlar sıkılmazsın belki evinle uğraşırsın sürekli ama bir süre sonra alışırsın Yani en azından ben öyle olurum biliyorum

Kartalda kuzum. Valla abim anlatıyorda ağzım açık dinliyorum Bir düğün salonunda tüm misafirlere sayısı ne olursa olsun türk kahvesi, nescafe ne isterlerse ve ücretiz ikram edildiğini ilk defa duydum
Kartal uzak maalesef kuzum Avrupa yakasındayız biz hatta beşiktaş eminönü bile uzak bize Kartal daha uzak kalır ama düğün salonunun misafirlere sunumları harikaymış
sormaaa canım yaaa ceken bilir zatenn:85: dişçidennn hep korkmusumdurrrrr:94:

Bende hep korkmuşumdur tellerden sonra artık korkmuyorum korkuya ne hacet her ay o koltuğa oturuyorum ilk başlarda haftada iki haftada birdi çektiğim acıda cabası

Daha iyisin dimi sorun çözüldümü kuzum

çözülmedi ama iyiyim canmmm

Günaydınlarrrrr

Dün br0nZ olarak gittim, bugün nazar olarak geldim

kk beni eski kimliğime büründürmüş
tünaydın canım benimde profil resmim gitmişti onu değiştirdim

Hayırlısı olsun canım üzme kendini
umarım bi çözüm bulunur buna da :26:

sağol kuzum benimm düşünmüyorum onlar çözsünler sorunu banane

herzaman gidemediğine göre mayısta hallet zaten ha diyince teslim etmiyorlar ki senin söylediğin tarihte getiriyorlar

bizim koltukların yapım aşaması 3 haftaydı sanırım mart başı sipariş verdik nisan başında gelicek,ama düğününüzede daha var şimdiden tutupta boşa kira ödemekte var

Evet kuzum epey uzak kalır. Aman sonra köprüden geçemez düğüne geç kalırsınız

Bende sunumlara bayıldım. Nisan gibi gidip bakıcaz bizde. Abim özellikle düğün varken gelin bakın. Organizasyonu çalışanları görürsünüz dedi

aynen canım o yüzden eşyamızı alıcaz evi sonra tutucaz nasipse zaten kiralarda pahalı baya

Zaten telaşımdan elim ayağıma dolanır geç kalırsam birde bende huy istediğim o an olmaz aksilik çıkarsa sinirimden ağlarım Allah korusun makyajda gider Gidin gidin canım aklınızda bulunur görmüş olursunuz tabi

olurmu kuzum sende zevklisindir ama demekki bu konuda nişanlınla uyum saglamıyorsunuz iyi ne güzel canım haklısın aslında degiyormudur gercekten :26:

canımmm öyle şeyler söyleme erkekler bizim gibi düşünemiyor..bide bu ev arama sürecinde insan öyle bi degişiyorki düşün ben hic istemezken yeterki ev bulalımda onlara komsu olalım bile dedim..nişanlında düşünememiştir annenlerin söyledigi mantıklı gelmiştir birde ev bulamıyorum zaten diye düşünmüştür..madem öyle onlarda kiraya cıksın sizde..o evide kiraya versinler sizimi bekliyorlarmıs sanki

nasılsınız kızlarrr mesajlar gitmiş

Ay o telaş bir türlü bende olmuyor

Bir sakin oluyorum anlatamam Benim sakinliğimden telaş olanlar var düşün artık Ama çok fazla planlıyım. Nişanlımda öyle. Gün saat verildiyse birşey için o saatte olur muhakkak. Herşeyimi belli düzene göre yaparım bu nedenle telaşta etmem. Heyecan oluyo o çok farklı bişey ama telaştan elim ayağım birbirine girmez Çok keyifli olurum. Sinirli olmam

Ama dediğin gibi istediğim olmazsa da eğer düğün günü değil başka bir gün için söylüyorum bende ağlarım

çözülmedi ama iyiyim canmmm

tünaydın canım benimde profil resmim gitmişti onu değiştirdim

sağol kuzum benimm düşünmüyorum onlar çözsünler sorunu banane

mesajlarımızı, iletilerimizi,avatrımızı çalmış bu kk

Bende öyleyim. İçim rahat etmez valla. Şimdi bile günde kaç kez konuşurum alışkanlık olmuş artık. Konuşmayınca eksiklik hissediyorum

şansımız varmış bak, yakın yere gidiyoruz

nasılsınız kızlarrr mesajlar gitmiş

İyiyiz canım sen nasılsın

Mesajlar gitmemiş kuzum. Aynen duruyor. Sadece mesaj sayında azalma görünüyor ama oda güncellenecekmiş. Herhangi bir problem yok yani silinmedi

Bana benzeyen çok yanın var zaten Plancı kızlar olarak 2015 bizi bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…