Harika
Her daldan var yani süper canım
Ben çalışmayı düşünüyorum ancak bebeğimiz olursa işten bir süreliğine ayrılıcam. Oda sağolsun kayınvalidem 10 tanede olsa ben torunlarıma bakıcam diyor
Müstakbel kocam çalışmasanda olur diyor ama ben evde olmaya alışkın değilim
helal olsun kv.ye
bende evde olmayı seviyorum
ama çalışmaya alıştım şimdi evde de sıkılabilirim , bilmiyorum
İlk zamanlar sıkılmazsın belki evinle uğraşırsın sürekli ama bir süre sonra alışırsınYani en azından ben öyle olurum biliyorum
anneme giderim heralde10 dk.uzaklıkta olacağız
Kartal uzak maalesef kuzum Avrupa yakasındayız biz hatta beşiktaş eminönü bile uzak bize Kartal daha uzak kalır ama düğün salonunun misafirlere sunumları harikaymışKartalda kuzum. Valla abim anlatıyorda ağzım açık dinliyorumBir düğün salonunda tüm misafirlere sayısı ne olursa olsun türk kahvesi, nescafe ne isterlerse ve ücretiz ikram edildiğini ilk defa duydum
sormaaa canım yaaa ceken bilir zatenn:85: dişçidennn hep korkmusumdurrrrr:94:
Bende aynıyımArabayla 2 dakika sürüyor yürüme bi 10 dk sürüyor
Çok çok şanslıyız
Daha iyisin dimi sorun çözüldümü kuzum
tünaydın canım benimde profil resmim gitmişti onu değiştirdimGünaydınlarrrrr
Dün br0nZ olarak gittim, bugün nazar olarak geldim
kk beni eski kimliğime büründürmüş
Hayırlısı olsun canım üzme kendini
umarım bi çözüm bulunur buna da :26:
çözülmedi ama iyiyim canmmm
bizde beyaz eşyalarımızı aldık mağazada bekliyo mobilyalar koltuklar kaldı ev kira olucak evi tutuncamı alsak mobilyaları yoksa tutmadan beğenip alsakmı bilemedim siz naptınız bide ben uzaktayım her zaman bursaya gidemiyorum gelinliiğim için mayısta gidicem gittiğimde mobilyalarıda halletmeyi düşünüyoruz ama ev tutulmamıs olcak o zaman napsak bilemedim
Kartal uzak maalesef kuzum Avrupa yakasındayız biz hatta beşiktaş eminönü bile uzak bize Kartal daha uzak kalır ama düğün salonunun misafirlere sunumları harikaymış
Bende hep korkmuşumdur tellerden sonra artık korkmuyorum korkuya ne hacet her ay o koltuğa oturuyorum ilk başlarda haftada iki haftada birdi çektiğim acıda cabası
ayneeennn
uzağa gitmek istemiyorum zaten 2 günde 1 görmem lazım
herzaman gidemediğine göre mayısta hallet zaten ha diyince teslim etmiyorlar ki senin söylediğin tarihte getiriyorlar
bizim koltukların yapım aşaması 3 haftaydı sanırım mart başı sipariş verdik nisan başında gelicek,ama düğününüzede daha var şimdiden tutupta boşa kira ödemekte var
Evet kuzum epey uzak kalır. Aman sonra köprüden geçemez düğüne geç kalırsınız
Bende sunumlara bayıldım. Nisan gibi gidip bakıcaz bizde. Abim özellikle düğün varken gelin bakın. Organizasyonu çalışanları görürsünüz dedi
yok anacım ben sen kadar zevkli değilim inan bana nevresimlerine varya bayıldım yaa benimki görse dibi düşerdi benim aldıklarımıda beğenmedi zatenşimdi götürcem onu kendi beğensin alsın ne istiyosa... felsefe okuyorum kuzum filozof olcam ben büyüyüncee yaaaa kafayı zırtlatmassak tabii... inşallah inşallah hepimiz için bolca dua gerek ara ara okutturmak lazım büyüklere çok çabuk nazar değiyo bu dönemlerde e gelin moduna giriyosun bakışları değişiyo milletin.. iki defa babanneme refakatçi hastanede kaldım nasıl göz var millette iyiki bi nişanlıyım dedim eve gelir gelmez çatır çatır döktüm tabak çanak ne varsa ki hiç adetim değil olabildiğine yavaş bi insanım dolayısıyle kaza oranım çok düşüktür ilkinde hadi yorgunluktan dedim ikinciye eh yok artık oldum... rabbim kem gözlerden sakınsın hepimizi inşallah...
aldıklarım var bundan sonrasına bakcaz artık:26:
bizim olay hepten değişti biraz önce aldığım habere göre bizimkinin babası biz evden çıkalım o bizim daireye otursun biz asansörlü eve çıkalım demiş engelli kızları var onun için 20 yıldır akılları nerdeymiş acaba ve ben onların binasında oturmak istemiyorum çünkü sevmediğim insanlar var o binadabizimkine saydım saydım lafı bu iş bitti ya dedim ve hakketten buna sessiz kalırsa bitti bu iş ya ben arada kalmaktan yoruldum ya 6 senenin karşılığı bu mu ya bıktım sorun yaşamaktan
belki karşılaşmışta olabiliriz senle :44:
bizim olayımız biraz zorla oldu istenmeyen damat olduğu için tercihim oydu ama sanırım düğün dansı hiç olmicak :26:
aynen canım o yüzden eşyamızı alıcaz evi sonra tutucaz nasipse zaten kiralarda pahalı baya
Zaten telaşımdan elim ayağıma dolanır geç kalırsam birde bende huy istediğim o an olmaz aksilik çıkarsa sinirimden ağlarım Allah korusun makyajda gider Gidin gidin canım aklınızda bulunur görmüş olursunuz tabi
çözülmedi ama iyiyim canmmm
tünaydın canım benimde profil resmim gitmişti onu değiştirdim
sağol kuzum benimm düşünmüyorum onlar çözsünler sorunu banane
Bende öyleyim. İçim rahat etmez valla. Şimdi bile günde kaç kez konuşurum alışkanlık olmuş artık. Konuşmayınca eksiklik hissediyorum
nasılsınız kızlarrr mesajlar gitmiş
Ay o telaş bir türlü bende olmuyor
Bir sakin oluyorum anlatamamBenim sakinliğimden telaş olanlar var düşün artık Ama çok fazla planlıyım. Nişanlımda öyle. Gün saat verildiyse birşey için o saatte olur muhakkak. Herşeyimi belli düzene göre yaparım bu nedenle telaşta etmem. Heyecan oluyo o çok farklı bişey ama telaştan elim ayağım birbirine girmez Çok keyifli olurum. Sinirli olmam
Ama dediğin gibi istediğim olmazsa da eğer düğün günü değil başka bir gün için söylüyorum bende ağlarım
mesajlarımızı, iletilerimizi,avatrımızı çalmış bu kk
şansımız varmış bak, yakın yere gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?