- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Haklisin canim hersey kismet bir de
Biz de subat 2014te dedik ki gidelim dugun salonu bulalim sadece nikah olmasin dedikhep dugunsuz evlenelim fikri vardi konusmalarimizda
Ama ben sevgilime kiyamiyordum masraf olur diye acikca soyleyemiyordum
Kendi kendime kina salonu bakarken aklima geldi dedim ki ben kina salonuna verecegim parayi sana vereyim ustunu tamamla bana dugun yapolmaz mi dedim o da benim dugun istedigimi anladi yaparim ben dugun dedi dunyalar benim oldu havalara uctum resmen
Tabii subat ayinda bu yaz icin yer bulunmaz diye uzulduk once ama bir baktik mayisin 9unda biri dugununu iptal etmis hem de harika bir salon ve cooook ucuz
Allahima bin sukur ne sevabim vardi da bana bu mutlulugu layik gordun demeden edemedim tuttuk salonu hayirlisiyla
Bu kadar garantici olduk yasimiz 30 herseyi saglam kaziga baglayalim diye gec evleniyoruz ama simdi borcsuz olmak is kaygimizin olmamasi bizi cok mutlu ediyor
Allah olmayanlara da versin
Benden abla tavsiyesi mumkun oldugu kadar az borcla evlenin kizlar sonra en guzel gunlerinizi yoklukla geciriyor insan cunku
Bir evlenelim gerisi kolay demeyin tarihi belli olmayanlar icin soyluyorum tabiiki isinizi saglama alin tarihi belli olanlara da zaman sular seller gibi gecer insallah da muratlarina ererler
Sen hangi ilde oturuyosun canımm
Değişiklik iyidir
Sence şimdidenmi ayarlayalım yoksa Temmuz-Ağustos gibide mümkünmüdür canım özellikle açık hava düğünleri için
1 yıldır ara ara yazıyorum burayanaber tatlııııımmmmmmmm
hosbulduk canım sen yenisin galiba
hoşbuldummm aranıza katılmaya geldimmmm
benim ki şimdiden başladı
2015 senesi için soruyorsun değil mi? Bence bu yaz ayarlamaya başla derim ben. Tabi şehrine göre de değişebilir. Trabzon'da düğün yapacak çok yer yok. O yüzden sıkıntı oldu bizde.
mutfak dolabını,laminantını vs.sen seçeceksin,ne güzeel
bu arada kaç daire var ki.müteahhit 2 daireden fazla daire veriyor mu:44:
sevdiceğimin oturduğu evin 1. katında oturcaz. kv.üst katta olacak
2 ağustossssenin de çok az kalmış canım
Bizim paşada hiç istemiyor kkyı ama vazgeçmem buradan biliyor
Evet kuzum herbişeyimi görücem seçicem bu harika
Şuan 3 daireleri var canım.
Müteahhite göre değişiyor canım bazıları sadece 3 daire veriyor bazıları da diyor ki mesela yanınızdaki arsalarla beraber alırsak size 4 daire veririz. Çünkü bina yapacakları alan ne kadar büyük olursa o kadar çok daire alma şansın olur. Şimdi kayınvalidemlerin isteği de yanlarında büyük bir yer var. Oranın sahibiyle konuşup beraber vermek. Öyle yaparlarsa 4 daire verebilirler.
Hımm sende benim gibi olacaksın yaniKayınvalidenle aynı yerde oturacaksın
Trabzon'da canım. :) Yani Ankara'da oturacağız da düğün Trabzon'da olacak.
İyiyim canımcım sen nasılsın
1 yıldır ara ara yazıyorum buraya
nickim br0nz ama eskiye dönüş yapmış kk
iyi ettiniz. tanıyalım mı sizi
yanında arsa varsa ve verirlerse iş değişir. :) işim greği bu konularla ilgiliyim de o yüzden sordum canımm.
evet. aynı binada olacağız. bakalım beni neler bekliyor:18:
Kuzum sizin abinin salonu nerede çok güzel diyorsun belki bizimde aklımızda bulunurBen İstanbul'dayım kuzum. Bizde o kadar yoğunluk olmaz. Çok fazla düğün salonu var çevremde. Fiyatlarda o biçim zaten. Minimum 5.000 tl. En kötü ihtimal abimin hafta sonu çalıştığı harika ötesi bir düğün salonu var orada yaparız
Ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek
dişşş agrısı hariccc iyiyimm cnm
1 yıldır ara ara yazıyorum buraya
nickim br0nz ama eskiye dönüş yapmış kk
iyi ettiniz. tanıyalım mı sizi
evet ya 84 gün kaldı :18::18:
aynen
yeni nickim br0nz du. bu eski nickimdişşş agrısı hariccc iyiyimm cnm
heee hatırladımmm yeni nickinle hosgeldin o zaman
Mesleğin ne kuzum
Bende çok ilgiliyim bu konulara araştırmayı falan öğrenip bilgi edinmeyi seviyorum
Çalışacak mısın evlenince?
Kuzum sizin abinin salonu nerede çok güzel diyorsun belki bizimde aklımızda bulunur
Geçmiş olsun canım diş fenadır 1 buçuk senedir çekiyorum bilirim tellerimden
Kuzum sizin abinin salonu nerede çok güzel diyorsun belki bizimde aklımızda bulunur
Geçmiş olsun canım diş fenadır 1 buçuk senedir çekiyorum bilirim tellerimden
yeni nickim br0nz du. bu eski nickimtanımayanlar için de bu yeni oldu
hoşbuldum sibelcim
lisede bilgisayarlı muhasebe
yüksekokulda lojistik okudum.
inşaat firmasında ön muhasebeciyim.
çok karışık dimi
bi süre çalışıcam canım. sen?
tabiki ne demek bendeniz Ceyda 22 yaşındayım. Kdz Ereğli'de yaşıyorum ve bi avmnin ön muhasebe bölümünde çalışıyorum
nasipse Bursa'ya gelin olarak gideceğimnişanlım buralı fakat orda yaşıyolar.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
maşallah maşallah hazırlıklar ne alemde bende senin yolunda ilerliyorum bakalım ne tavsiye edersin bu bacına
vallahi tatlım ne diyeyim ki
bizim mobilya ve beyaz eşya harici herşeyimiz var
salon koltuklarımızı aldık nisan başında gelicek resimleri yüklerim
onun dışında ev sıkıntımız var bu aralar onu çözmeye çalışıyruz onu bi çözsek eşyaları alıcaz.yarın nişanlıma damatlık almaya gidicez malum sezon gelmeden almak gerek
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
meslektaşız :13:
bende 23 olacağım nisanda. izmitliyim.
çeyiz işleri nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?