2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Biz de borçsuz evlenecek gibiyiz kısmetse.
Kayınpederimin durumu iyi, düğünümüzü ve mobilyalarımızı kendisi alıyor. Nişanlım da ben de çalışıyoruz. Nişanlım masraflarını karşılayabiliyor. Ben de kendi çeyizimi,yatak odamı,almam gereken beyaz eşyamı kendim alabiliyorum peşin para ile.
İnşallah bir aksilik olmaz.
Benim de yaşım oldu 27. Yaşlandım.

Sen hangi ilde oturuyosun canımm

Trabzon'da canım. :) Yani Ankara'da oturacağız da düğün Trabzon'da olacak.

Değişiklik iyidir

Sence şimdidenmi ayarlayalım yoksa Temmuz-Ağustos gibide mümkünmüdür canım özellikle açık hava düğünleri için

2015 senesi için soruyorsun değil mi? Bence bu yaz ayarlamaya başla derim ben. Tabi şehrine göre de değişebilir. Trabzon'da düğün yapacak çok yer yok. O yüzden sıkıntı oldu bizde.

2015 senesi için soruyorsun değil mi? Bence bu yaz ayarlamaya başla derim ben. Tabi şehrine göre de değişebilir. Trabzon'da düğün yapacak çok yer yok. O yüzden sıkıntı oldu bizde.

İstanbul canım ama yakın çevre olsun istiyoruz o da maksimum 10 yer var yoktur istediğimiz tabi o yüzden yazın ayarlamak gerek haklsıın

mutfak dolabını,laminantını vs.sen seçeceksin,ne güzeel

bu arada kaç daire var ki.müteahhit 2 daireden fazla daire veriyor mu:44:

sevdiceğimin oturduğu evin 1. katında oturcaz. kv.üst katta olacak

Evet kuzum herbişeyimi görücem seçicem bu harika

Şuan 3 daireleri var canım.

Müteahhite göre değişiyor canım bazıları sadece 3 daire veriyor bazıları da diyor ki mesela yanınızdaki arsalarla beraber alırsak size 4 daire veririz. Çünkü bina yapacakları alan ne kadar büyük olursa o kadar çok daire alma şansın olur. Şimdi kayınvalidemlerin isteği de yanlarında büyük bir yer var. Oranın sahibiyle konuşup beraber vermek. Öyle yaparlarsa 4 daire verebilirler.

Hımm sende benim gibi olacaksın yani Kayınvalidenle aynı yerde oturacaksın

yanında arsa varsa ve verirlerse iş değişir. :) işim greği bu konularla ilgiliyim de o yüzden sordum canımm.

evet. aynı binada olacağız. bakalım beni neler bekliyor:18:

Trabzon'da canım. :) Yani Ankara'da oturacağız da düğün Trabzon'da olacak.

Ben İstanbul'dayım kuzum. Bizde o kadar yoğunluk olmaz. Çok fazla düğün salonu var çevremde. Fiyatlarda o biçim zaten. Minimum 5.000 tl. En kötü ihtimal abimin hafta sonu çalıştığı harika ötesi bir düğün salonu var orada yaparız

Ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek

yanında arsa varsa ve verirlerse iş değişir. :) işim greği bu konularla ilgiliyim de o yüzden sordum canımm.

evet. aynı binada olacağız. bakalım beni neler bekliyor:18:

Mesleğin ne kuzum

Bende çok ilgiliyim bu konulara araştırmayı falan öğrenip bilgi edinmeyi seviyorum

Çalışacak mısın evlenince?

Kuzum sizin abinin salonu nerede çok güzel diyorsun belki bizimde aklımızda bulunur
dişşş agrısı hariccc iyiyimm cnm

Geçmiş olsun canım diş fenadır 1 buçuk senedir çekiyorum bilirim tellerimden

Son düzenleme:
1 yıldır ara ara yazıyorum buraya
nickim br0nz ama eskiye dönüş yapmış kk

iyi ettiniz. tanıyalım mı sizi

tabiki ne demek bendeniz Ceyda 22 yaşındayım. Kdz Ereğli'de yaşıyorum ve bi avmnin ön muhasebe bölümünde çalışıyorum
nasipse Bursa'ya gelin olarak gideceğim nişanlım buralı fakat orda yaşıyolar.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

evet ya 84 gün kaldı :18::18:

aynen

maşallah maşallah hazırlıklar ne alemde bende senin yolunda ilerliyorum bakalım ne tavsiye edersin bu bacına

dişşş agrısı hariccc iyiyimm cnm

heee hatırladımmm yeni nickinle hosgeldin o zaman
yeni nickim br0nz du. bu eski nickim tanımayanlar için de bu yeni oldu

hoşbuldum sibelcim

Mesleğin ne kuzum

Bende çok ilgiliyim bu konulara araştırmayı falan öğrenip bilgi edinmeyi seviyorum

Çalışacak mısın evlenince?

lisede bilgisayarlı muhasebe

yüksekokulda lojistik okudum.

inşaat firmasında ön muhasebeciyim.

çok karışık dimi

bi süre çalışıcam canım. sen?

Kuzum sizin abinin salonu nerede çok güzel diyorsun belki bizimde aklımızda bulunur

Kartalda kuzum. Valla abim anlatıyorda ağzım açık dinliyorum Bir düğün salonunda tüm misafirlere sayısı ne olursa olsun türk kahvesi, nescafe ne isterlerse ve ücretiz ikram edildiğini ilk defa duydum

sormaaa canım yaaa ceken bilir zatenn:85: dişçidennn hep korkmusumdurrrrr:94:

maşallah maşallah hazırlıklar ne alemde bende senin yolunda ilerliyorum bakalım ne tavsiye edersin bu bacına [/QUOTE]

vallahi tatlım ne diyeyim ki

bizim mobilya ve beyaz eşya harici herşeyimiz var

salon koltuklarımızı aldık nisan başında gelicek resimleri yüklerim

onun dışında ev sıkıntımız var bu aralar onu çözmeye çalışıyruz onu bi çözsek eşyaları alıcaz.yarın nişanlıma damatlık almaya gidicez malum sezon gelmeden almak gerek

sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

Harika

Her daldan var yani süper canım

Ben çalışmayı düşünüyorum ancak bebeğimiz olursa işten bir süreliğine ayrılıcam. Oda sağolsun kayınvalidem 10 tanede olsa ben torunlarıma bakıcam diyor

Müstakbel kocam çalışmasanda olur diyor ama ben evde olmaya alışkın değilim

meslektaşız :13:

bende 23 olacağım nisanda. izmitliyim.

çeyiz işleri nasıl gidiyor

bizde beyaz eşyalarımızı aldık mağazada bekliyo mobilyalar koltuklar kaldı ev kira olucak evi tutuncamı alsak mobilyaları yoksa tutmadan beğenip alsakmı bilemedim siz naptınız bide ben uzaktayım her zaman bursaya gidemiyorum gelinliiğim için mayısta gidicem gittiğimde mobilyalarıda halletmeyi düşünüyoruz ama ev tutulmamıs olcak o zaman napsak bilemedim

meslektaşız :13:

bende 23 olacağım nisanda. izmitliyim.

çeyiz işleri nasıl gidiyor

ya ben aynı zamanda kasaya bakıyorum bazen çok yogun oluyo yakınmışızzzz çeyiz işleri bitti sayılır ufak tefek eşyalarım kaldı ama kendimi durduramıyorum aldıkça alasım geliyo bi dünyada borcum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…