Hemen bakıyorum canımAyy kızlar. Bugün 1-2 parça bişi aldım. Çeyiz topiğimde :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=662120
Selamlar Kızlar Nasılsınız
Bugün odamda Bahar Temizliği yaptım resmen, yorgunluktan geberiyorum
e bide peşin oluncada indirim yapıyorlar. senin içinde iyi olmuştur. tanıdık olmasa daha fazla vereceksin yazık günah
kesinlikle indirimler geliş fiyatları personel indirimleri ve de mesela kutu azıcık yırtılmış yada hasar görmüş ama üründe bişey yok öylede bi kaç şey aldık yarı fiyatından daha da düşüktü
bende olmasam takipleşemicekmişiniz beyaaa
1 Yıl 5 Ay 17 Gün
Merhaba kızlar 12 Nisan'da evleniyoruz.. Bu konu çooook uzunmuş. şimdi siz burada kaynaşmışsınızdır. ben de sonradan geldim. bi garip olacak. :)
Merhaba kızlar 12 Nisan'da evleniyoruz.. Bu konu çooook uzunmuş. şimdi siz burada kaynaşmışsınızdır. ben de sonradan geldim. bi garip olacak. :)
bende olmasam takipleşemicekmişiniz beyaaa
İvettHerkes takipleşiyor artıkın
Maşallahhhh
o ne yaaa
bilmiyorum kuzum ya zaten biraz önce aradım ev bakıyor ama annesine o kadar zoruma gidiyorki anlatamam sanacanımmm öyle şeyler söyleme erkekler bizim gibi düşünemiyor..bide bu ev arama sürecinde insan öyle bi degişiyorki düşün ben hic istemezken yeterki ev bulalımda onlara komsu olalım bile dedim..nişanlında düşünememiştir annenlerin söyledigi mantıklı gelmiştir birde ev bulamıyorum zaten diye düşünmüştür..madem öyle onlarda kiraya cıksın sizde..o evide kiraya versinler sizimi bekliyorlarmıs sanki
mesajlarımızı, iletilerimizi,avatrımızı çalmış bu kk
şansımız varmış bak, yakın yere gidiyoruz
Selamlar Kızlar Nasılsınız
Bugün odamda Bahar Temizliği yaptım resmen, yorgunluktan geberiyorum
Daha çooookkkk vaaarrrr
155 gün sonra kocişi
:26::26:
o ne yaaa
Hoşgeldin canım ne demek garip olarak herkes bir birimiz aramızda
senin çok az kalmış yaa halletinmi herşeyi
Daha çooookkkk vaaarrrr
hay allah bende sorun çıktı sandım site yenilenmesinden sonra bazı şeyler silindi falan ya kusura bakma canım tepkimden dolayı
ben bütün sayfaları okuyamadım ve düğüne de az kaldı o yüzden garip hissettim :) Zaten evimiz hazırdı bizim ev düzme gibi sıkıntımız fazla olmadi. bi tek yatak, giysi dolabı alacağız daha.
ben ayakkabı bulamıyorum kızlar, yazlıklar da gelmemiş. pudra rengi, toz pembe ayakkabı arıyorum. gelinliğim kısa olacak. bulamıyorum. gözünüze carparsa deyiverin nerden bulabileceğimi. stres oldum.
onun dışında nikah şekeri hazırlamaya basliyorum. gelinligi terzi hazirliyor daha almadim. böyle bi haldeyim.
ben bütün sayfaları okuyamadım ve düğüne de az kaldı o yüzden garip hissettim :) Zaten evimiz hazırdı bizim ev düzme gibi sıkıntımız fazla olmadi. bi tek yatak, giysi dolabı alacağız daha.
ben ayakkabı bulamıyorum kızlar, yazlıklar da gelmemiş. pudra rengi, toz pembe ayakkabı arıyorum. gelinliğim kısa olacak. bulamıyorum. gözünüze carparsa deyiverin nerden bulabileceğimi. stres oldum.
onun dışında nikah şekeri hazırlamaya basliyorum. gelinligi terzi hazirliyor daha almadim. böyle bi haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?