2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba kızlar 12 Nisan'da evleniyoruz.. Bu konu çooook uzunmuş. şimdi siz burada kaynaşmışsınızdır. ben de sonradan geldim. bi garip olacak. :)

Merhaba kızlar 12 Nisan'da evleniyoruz.. Bu konu çooook uzunmuş. şimdi siz burada kaynaşmışsınızdır. ben de sonradan geldim. bi garip olacak. :)

Ayy kız ben de sonradan geldim buralara. Beni de tanımayan bir sürü kişi var. O kadar da yazıyorum halbüsemmm.
Ama herkes samimi burada.

bende olmasam takipleşemicekmişiniz beyaaa

İvett Herkes takipleşiyor artıkın

İvitt.. Takipleşmek çok eğlenceli.

bilmiyorum kuzum ya zaten biraz önce aradım ev bakıyor ama annesine o kadar zoruma gidiyorki anlatamam sana

mesajlarımızı, iletilerimizi,avatrımızı çalmış bu kk

şansımız varmış bak, yakın yere gidiyoruz
hırsız var dicem banlar mı beni aaa aklıma geldi geçen nehircim sen niye pasif olmuştunn aklıma geldi??

Selamlar Kızlar Nasılsınız
Bugün odamda Bahar Temizliği yaptım resmen, yorgunluktan geberiyorum

eline sağlık pericimm

o ne yaaa

Hoşgeldin canım ne demek garip olarak herkes bir birimiz aramızda
senin çok az kalmış yaa halletinmi herşeyi

ben bütün sayfaları okuyamadım ve düğüne de az kaldı o yüzden garip hissettim :) Zaten evimiz hazırdı bizim ev düzme gibi sıkıntımız fazla olmadi. bi tek yatak, giysi dolabı alacağız daha.

ben ayakkabı bulamıyorum kızlar, yazlıklar da gelmemiş. pudra rengi, toz pembe ayakkabı arıyorum. gelinliğim kısa olacak. bulamıyorum. gözünüze carparsa deyiverin nerden bulabileceğimi. stres oldum.

onun dışında nikah şekeri hazırlamaya basliyorum. gelinligi terzi hazirliyor daha almadim. böyle bi haldeyim.

ben ez ayakkabı diyarında yaptırdım ayakkabılarımı cicili bicili bişey tavsiye ederim eğer öyle bişey istersen resimleride burda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694912

Hosgeldin tatlim kisacik zaman kalmis ne guzel masallah
Ben de sonradan geldim
Ayakkabi icin modagram sitesine bak belki icine sinen olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…