2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim canım sen nasılsın

biz geçen gün yarın tekrar bakıcaz karar verdik gibi alabiliriz yani sezon başlamadan fiyatta çok farkediyor çünkü

iyi olmaya çalışıyorum işte tatlım zaman kısalıyo tam gaz hazırlıklara devam bizde pazar günü bakcaz bi daha arık kararımızı verip alcaz evet gittiğimiz her mağzada söylediler yeni sezonların fiyatı pahalı olcak:18:

kesinlikle birde peşinde de acayip farkediyor ds damatta altınyıldızda baya indirimler var

ayyy, çok iyiyimiş canım. nereden ulasabilirim onlara acaba? çok uygunmuş fiyatı da vallahi. bi goruseyim ben onlarla..

googlea yaz ez ayakkabı diyarı diye canım. face sayfası açılıyor ordan iletişime geçebilirsin. numarasıda var bende istersen

hayırlısı canım bizde kısa sürede ev almayı planlıyoruz Allah kısmet ederse hepimize nasip etsin inşallahhh

Amin canım. Tek duam o zaten. Hayırlı bir son olması

içini ferah tut

Tamam canım benimm

kesinlikle birde peşinde de acayip farkediyor ds damatta altınyıldızda baya indirimler var

evet canım damatta bi tane ayırttırdık ama mağza kapanıyodu deneyemedik pazar önce oraya gitcez altınyıldızada bakcaktık ama yetişemedik oda pazara kaldı efora baktık ama nişanlım beğenmedi

evet canım damatta bi tane ayırttırdık ama mağza kapanıyodu deneyemedik pazar önce oraya gitcez altınyıldızada bakcaktık ama yetişemedik oda pazara kaldı efora baktık ama nişanlım beğenmedi

ben salıdan perşembeye derse gidiyorum bi yere gidemiyoruz mağazalara yani

yarın gidicez bizde işte bakalım beğenirse damat bey alırız hemencik

ben salıdan perşembeye derse gidiyorum bi yere gidemiyoruz mağazalara yani

yarın gidicez bizde işte bakalım beğenirse damat bey alırız hemencik

aynen canım valla benim niaşnlım fena naz yaptı yani ben bile bu kadar yapmadım

Harikasinnn masallah hanimagaya

yok hanımağa olamadım henüz

ama kırmaz beni nişanlım zevkime güvenir
fakat ikizler burcunun vermiş olduğu dengesizlik var biraz,

mesela söylediğim şeye önce karşı çıkar sonra kabullenir yada kabullenmese bile benim dediğim olur mutlak

:) :) :) aman masallah diyelim

Kizlar yaa ben gelin buketimi bekarlara atmaya kiyamicam sanirim hatira olarak saklamak istiyorum boyle dandik bisi yaptirsam da son an degistirip onu atsam daha iyi olacak sanirim siz ne dusunuyorsunuz ne yapacaksiniz?o kadar ozene bezene yaptirdim ne vercem elaleme yaaaa cokkk bencilim cok ama napiim

benim ki öyle değil beğenir hemen çünkü ben gösteriyorum

ben ne dersem o olur

valla çarşıya çıkamadan önce benimkide aynıydı sen beğen ben giyinirm diyodu mağzaya gittik fikri değişti sevgili nişanlımın nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…