Hayırlı olsun tatlım benimmmm
Allah utandırmasın bir yastıkta kocatsın inşallahhh
Canım çok güzel olmuşsun Rabbim bir yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim
Tatlımmm maşallahAşkla yaşlanın inşallah, mutluluğunuz hep artsın
Tünaydın gelincikler
Ben bugün bi soruyla geldim. Nikah işlemleri için, sağlık ocağına gideceğim yarın kan tahlili falan yaptırcam.
Resim istiyorlar mı? Nişanlım istemediler benden dedi ama.. :44:
hepimize maşaAllah aminnn kuzumm darısı başınıza
tatlım raporu verirken resim istiyorlar evet bende ve nişanlımdan da istemişlerdi ayrı ayrı doktorlara gitmemize rağmen ama kan tahlili yaparken istemiyor sonuçlarla beraber verdiği rapora yapıştırmak için istiyor
Soliiiişşşşşşşşşşş napıyosun
iyiyim zeynomm sen napıyosun nasılsın?
Günler geçiyor zaman kısalıyor
Ben bi yemeğe kaçıp geleyim
aminnn bebeğimmm darısı başınızaa tez zamanda
Amiin amiinn
Şey kuzum nikah evraklarını verdiğimizde işlemlerin başlaması için istediklerini biliyorum ama hani sağlık ocağına gidip kan tahlili vs gibi durumda istenip istenmediğini öğrenmek istedim. Yani ne yapayım ben şimdi akşam fotoğraf mı çekineyim :26:
Nişanlımda beraber çekiniriz diyor ama sanki ne varsa gidip çekinmemde
Amin kuzum benim inşallahbende boş durmadım hafta sonu alışveriş yaptım ekledim topikciğime
nikah dairesine vermek için çekinmen gerekiyor zaten kimi 6 kimi 4 istiyor kuzum biliyorsundur onlardan ver yada çoğalt kuzum istiyor çünkü
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
1 haftadır yoktum izne çıktım kendimede internet vetosu uyguladım
evimiz belli oldu artık annemin 2 alt katı doğduğum eve gelin giricem
söyle anlatayım aile apartmanındayız anneanne dede teyze dayı ve annem giriş katında 1+1 büyük bir ev var annemler ilk evlendiğinde orda oturmuşlar üst katlar yapılana dek ve ben o evde doğmuşumşimdide nasip işte o eve gelin giricem
evimiz biraz bakımsız mutfağı banyosu yerleri ama elimizden geldiğinde halledicez.kendimizi toparlayana kadar kira derdimiz olmucak en azından
hem benim için manevi değeri çok büyük hem de salon harici sadece yatak odası olduğu için fazladan halı koltuk perde tv masrafım olmucak yani oraya yapıcağım masrafın daha azını evin tadilatına harcıyacağım ve 1 yıl olmadan amorti edicek zaten kendini
koltuklarım geldi pazartesi günü,pazar günü de mobilyalarımızın siparşini verdik onlarda mayıs başında gelicek
kızlar benim canım çok sıkkın bana bi akıl verin nolur
nişanlımın ailesi biraz sorunlu şöyle:
nişanımızdan 1 hafta önce anne ve babası büyük bir kavga etti ve baba evi terketti 1,5 sene ne aradı ner sordu geçen haftalarda nişanlımında ısrarıyla eve geri döndü buraya kadar sorun yok .ama baba gelince nişanlım değişti yada bana öyle geliyor. tahammülsüzleşti ailesinin dolduruşuna geliyor eminim konuşmalarından anlıyorum ve bana bakışları bile değiştiailemi kötüler oldu babama laf söylert oldu ki babam ona hep evladı gibi yaklaştı birbirlerini severlerdi ben napıcam nasıl dolduruşa geldiğini göstericem nişanlıma.düğüne az kaldığı için ailenin etekler tutuştu
karışık gelmiş olabilir kafam çok dolu mutsuzumbi yandan da biriken işleri yapıyorum anlamayan yada bişey sormak isteyen sorabilir
Ohh ohh çeyize birşeyler almak çok zevkliKızlarrr,
Akşam ailecek çeyiz alışverişine gidiyoruz. Yuppiiii
Nasılsınız güzel gelincikler?
iyi yapmışsın kuzum bakim neler almışsın işlerimi bi yoluna koysamm maile de bakcam adamlar tepemde
Canım öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir duygu olmalı alıştığın eve gelin gitmekgüzel düşünmüşsünüz sizde toparlarsınız hayırlısıyla nişanlın belki babasının dolduruşuna geliyordur bilemeyiz tabi ama o net görene kadar gösteremezsin büyük ihtimal anlayacaktır çok üzücü bir durum ama düğün öncesi uzak dur derim stres gerginlikten de oluyor olabilir bu zamanlar tehlikeli zamanlar düğünden sonra bakarsın gidişata diyorum
canım çok saol
dün zaten artık sana bişey söylemicem söyleyince kötü oluyorum çünkü,sen zaten zamanla herşeyi görüceksin dedim :26::26:
Napim evde boş teneke takılıyorum :18:
İyiyim bebeğim, şu nikah işlemlerini halletmeye üşeniyorum sadece..
Zaman kısalsın ya eskisi gibi geceler uzun olsun, uykumu alamıyom
Git bebeğim git benim yerimede ye
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
1 haftadır yoktum izne çıktım kendimede internet vetosu uyguladım
evimiz belli oldu artık annemin 2 alt katı doğduğum eve gelin giricem
söyle anlatayım aile apartmanındayız anneanne dede teyze dayı ve annem giriş katında 1+1 büyük bir ev var annemler ilk evlendiğinde orda oturmuşlar üst katlar yapılana dek ve ben o evde doğmuşumşimdide nasip işte o eve gelin giricem
evimiz biraz bakımsız mutfağı banyosu yerleri ama elimizden geldiğinde halledicez.kendimizi toparlayana kadar kira derdimiz olmucak en azından
hem benim için manevi değeri çok büyük hem de salon harici sadece yatak odası olduğu için fazladan halı koltuk perde tv masrafım olmucak yani oraya yapıcağım masrafın daha azını evin tadilatına harcıyacağım ve 1 yıl olmadan amorti edicek zaten kendini
koltuklarım geldi pazartesi günü,pazar günü de mobilyalarımızın siparşini verdik onlarda mayıs başında gelicek
kızlar benim canım çok sıkkın bana bi akıl verin nolur
nişanlımın ailesi biraz sorunlu şöyle:
nişanımızdan 1 hafta önce anne ve babası büyük bir kavga etti ve baba evi terketti 1,5 sene ne aradı ner sordu geçen haftalarda nişanlımında ısrarıyla eve geri döndü buraya kadar sorun yok .ama baba gelince nişanlım değişti yada bana öyle geliyor. tahammülsüzleşti ailesinin dolduruşuna geliyor eminim konuşmalarından anlıyorum ve bana bakışları bile değiştiailemi kötüler oldu babama laf söylert oldu ki babam ona hep evladı gibi yaklaştı birbirlerini severlerdi ben napıcam nasıl dolduruşa geldiğini göstericem nişanlıma.düğüne az kaldığı için ailenin etekler tutuştu
karışık gelmiş olabilir kafam çok dolu mutsuzumbi yandan da biriken işleri yapıyorum anlamayan yada bişey sormak isteyen sorabilir
Kuzum eviniz için çok sevindim. Senin için manevi değeri yüksek bir yerde oturacak olman mutluluk vericidir
Nişanlın içinde açıkcası şaşırdım biraz öyle yapmasına. Babası evi terk ediyo ve 1,5 yıl yok. Sonra tekrar geri geliyor oğlunun zoru ile :26: Bence nişanlının sana değilde ailesine karşı zoruna giden birşeyler var ve söyleyemediği içinde sana yansıtıyor olabilir :26:
Ailesi seni istiyor muydu? Yani annesi babası? Nişandan önce tartışmaları seninle ilgili miydi?
kesinlikle
ya olaylar öyle karışık ki nasıl anlatıcam bilmiyorum ben nişandan beri aileyle görüşmüyorum çünkü anne babanın kavgası benimle ilgili değildi babanın sorumsuzlukları ve annenin çenesiyle ilgiliydi kv bana bi sürü şey söyledi hakaret etti neymiş olaydan çok etkilenmiş üstüne ben gelmişim bana patlamış vs vs vs konularımda var yine bir kaynana diye istersen oku daha iyi anlarsın .bnenim ailesiyle bi sorunum yok tu yani istememe gibi bi durum yoktu
Tatlım konunu okudum. Hatta resimlerini gördüm seninle instagramdan takipleşiyoruz yanlış hatırlamıyorsam.
Tartışma konularını tam bilmiyorum sende belirtmemişsin ama kayınvalidenin dediğine göre senin yüzünden tartıştığını belirtmiş yada kendine öyle bir sebep yaratmış. Ben böyle konularda biraz fazla hassasım. İş seni istemeye gelmiş almışlar, söz nişan yapılmış bu saatten sonra huzursuz etmenin manası nedir. Kayınvaliden kendi kocasına bir başkasını kötüleyeceğine yada bir başka problemler varsa insanlar üzerinden değilde oturup düzgünce konuşmayı tercih etmeli. Bence de kesinlikle nişanlın arada kalmış ve dolduruşa gelmiştir. Oğlunun küçük olduğunu nişan olduktan sonra mı farketmiş. Çok saçma sebepler üretmiş kendine. Bana öyle birşey dense bende kayıtsız kalamazdım emin ol.
Annesi ile babasının arası şuan ne durumda bilmiyorum ama çok fazla onlara gidipte bu olayı iyice kızıştırma derim. Sen birşey yapmasan bile gidip gelmen iyi olman annesini daha da çok sana karşı çıkması için yöneltecektir. Nişanlınlada bu konu hakkında düşüncelerini ayrıntılı konuş. Eğer hakkında söylenenlerden dolayı sana karşı değişti ise senide dinlemesi gerektiğini söyle.
Üzüldüm açıkcası böyle olmana evlilik arefesinde neden yaparlar anlamam ya :26:
Uf ya herşey ne zor. Evlenmek başlı başına zor. Çok üşeniyom
Sen hallet işlerini kuzum bakarsın elbet
canım çok saol..
tartışmalarının benimle uzaktan yakından ilgisi yok ondan eminim,ben zaten görüşmüyorum onlarla
nişanlımında bu şekilde olmasını şuna bağlıyorum sakin düşündükçe işte benimde ailem var benim arkamdalar :26:bilmiyorum aklım çok karışık
kv nişan zamanıda burnumdan getirmişti herşeyi düğüne kaldı 1,5 ay yine aynı terane şeytan çok şey söylüyor ama
Senin yüzünden demesine anlam veremedim ben :26: O zaman kv kendince seni ortaya attı :26:
Nişan zamanı olduğu gibi düğünde de tadınız kaçsın iyi olmayın mı istiyor anlam veremedim.
Sen nişanlının ailesini istemiyor değilsin ki öyle olsa sende onların burunlarından getirirdin yanlış mıyım? Sana yapılanlara karşılık?
Nişanlının bu şekilde davranmasının başka sebepleri olabilir. Hiç konuştunuz mu bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?