tabiki öyle ..
hemde ne getirirdim dik ailecek ama ne ben ne ailem onun seviyesine inmedik yoksa annem ona haddini bildirirdi
dün sordum sevmiyosun beni eskisi gibi bakmıyosun dedim ne dedi sence saçmalama
sonra sarılmalar öpmeler anlamıyorum bu erkekkleri ben ya bi an bizi canavar olarakmı görüyorlar acaba :26: biz dürtünce uyanıyorlar.
açıkçası bi kaç gün daha gözlemlemek istiyorum bu şekilde devam ederse konuşacağım
Bencede kuzum. Bazı şeylerin çabuk etkisinde kalıyorlar, bizler gibi değiller. Detaylı düşünmüyorlar. Düğüne kadar olan zamanı çok iyi kullan. Nişanlınla kötü olma asla
Biraz daha gözlemle dediğin gibi inşallah oda farkına varır ve eskisi gibi davranır
ah ben bi çenemi tutabilsem
içimde ne varsa aklıma ne gelirse söylüyorum işte en büyük zaafım bu ama hata işte o zaman kötü oluyosun en güzeli sinsi olmak
Sinsilik değilde politikacı olacaksın
Kim sana nasılsa sende öyle olBazen susmak bile en güzel cevap oluyor. Bende senin tam tersinim normalde konuşmayı çok severim. Ama kayınvalidemle olsun akrabalarımla olsun her söylediklerine cevap vermem haklıda olsam. Bilirim ki zamanı gelecek benimde konuşmam için. En azından o an söylemediğim için, öfkeyle kızgınlıkla haksız yere düşmediğim için sonradan haklı olarak konuşabilirim
Sende denemelisin
Ben nişanlıma böyleyim bi tek kv ye asla malzeme vermem bana sözleriyle saldırdığı zaman asla onun seviyesine düşmedim cevap vermedim kazanan ben oldum yoksa bende öfkeme yenik düşseydim kötü şeyler olurdu
Evet canım. Böyle devam etmen senin aleyhine olacaktır.En iyisini yapıyosun
ama işte tez canlıyım ben nişanlıma bıdı bıdı yapıyorum yapmamam gerek
Evet canım. Böyle devam etmen senin aleyhine olacaktır.En iyisini yapıyosun
Bu noktada iş sende bitiyor kuzum
merhaba gelincikler kızlar hastamız var agır kendisi hastalıgı gittikce artıyor agrılarıda çok kötü şifa için hatim yapıczda 500 yasin oluck ve herkes 1 yasin okuması gerekiyor çevreme söyledim toplamamz zor 500 kişi Allah rızası için lütfen okursanız yada okuyanınız varsa sölerseniz çok sevinirim arkadasımın dayısı adam acı çekiyor bir nebzede olsa acısı hafifler sizlerde veslie olun okuyan yada okutack olan olursa bana özel msj atarsa sevinirim çok saolun
allah şifa versin geçmiş olsun canım malum günümdeyim yasin okuyamam şu an ama duamı göndericem
Allah razı olsun cnm oda lazım dualarınız çok saol cnm
aklıma gelmişken dolduruşa geldiğide şurdan belli oluyor
cumartesi akşamı babam ben nişanlım ayıptır söylemesi pidecideydik gayet güzeldi
bi baktık ki kaynana gelmiş babama merhaba dedi elini uzattı banada aynı şekilde ve bi anda kayboldu sonra babam annen nerde lavaboyamı gitti dedi nişanlımda yok pide yaptırmaya gelmiş karşıda oturuyo dedi babam çağır gelsin dedi nişanlım kaş göz yapttı ama annesi gelmedi o gün bişey yoktu oturacağız eve gittik neler yapılıcak ona baktık biraz dolaştık hiç bişey yoktu dün gelmiş bana yok baban annemin yüzüne bakmadı yok ben düğün öncesi aileler iyi olsun diye uğraşmıcam dedi ne dersin buna
Aslında nişanlında da büyük hata var. Orada babanın annenide çağır gelsin dediğini kendi kulakları ile işitiyor. Annesi evde her ne derse desin kendi kulaklarıyla duyduğunu savunmalıydı ve kesinlikle seninle bu sebepten dolayı tartışmamalıydı. Nişanlın orda olmasaydı bu olay gerçekleşseydi anlardım annesine inanmasını. Yalan mı söyleyecek annem bana diye düşünebilirdi. Ama şahit olduğu bir olaya sonradan bu şekilde davranması garip
Neden bu kadar merak ediyorlar ki benimde var mıdır acabayapısı o o zaman sevgisini gösteremiyor:26:
evet canım ya acayip değişiyorlar olumlu yöndee
350 boyacı parası 250 falanda boya tutmuş sanırım kuzum 110m2lik alan
eee gelde bunu anlat tabii
hemde ne garip cahil işte ... ailesinin nişan öncesi ve sonrası onı nasıl yüzüstü bıraktığını zaten kendi yaşadı benim ona bişey anlatmama gerek yok.
ailem kalkıpta ona hesap sormadı hiç incinmesin eksiklik hissetmesin diye ama işte cahil diyorum ya dolduruluyo hemen
babama söyledim dün bana verdiği cevap şu oldu: ne bekliyodu 1,5 senedir beni adam yerine koymamış dünürünün evine gelmemiş kadına ne yapayım elimi uzattım selamını aldım daha neyapsaydım dedi..yoo yoo asla ailemi ezdirmem nişanlıma onlar benim herşeyim
canım bide benim agzımdan kk düşmüyorsürekli kk kk dilimde
canım gecmiş olsun neyin var
Sen kendini ele vermiştin o zaman canımboğazlarım ağrıyor başıma da vuruyor kuzum idare ettim bugün akşam dinleneceğim bir güzel
geçmiş olsun nehircim dikkat edelim bu havalarda kendimize havalar kandırıyor bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?