2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bencede kuzum. Bazı şeylerin çabuk etkisinde kalıyorlar, bizler gibi değiller. Detaylı düşünmüyorlar. Düğüne kadar olan zamanı çok iyi kullan. Nişanlınla kötü olma asla

Biraz daha gözlemle dediğin gibi inşallah oda farkına varır ve eskisi gibi davranır

ah ben bi çenemi tutabilsem

içimde ne varsa aklıma ne gelirse söylüyorum işte en büyük zaafım bu ama hata işte o zaman kötü oluyosun en güzeli sinsi olmak

ah ben bi çenemi tutabilsem

içimde ne varsa aklıma ne gelirse söylüyorum işte en büyük zaafım bu ama hata işte o zaman kötü oluyosun en güzeli sinsi olmak

Sinsilik değilde politikacı olacaksın

Kim sana nasılsa sende öyle ol Bazen susmak bile en güzel cevap oluyor. Bende senin tam tersinim normalde konuşmayı çok severim. Ama kayınvalidemle olsun akrabalarımla olsun her söylediklerine cevap vermem haklıda olsam. Bilirim ki zamanı gelecek benimde konuşmam için. En azından o an söylemediğim için, öfkeyle kızgınlıkla haksız yere düşmediğim için sonradan haklı olarak konuşabilirim

Sende denemelisin

Ben nişanlıma böyleyim bi tek kv ye asla malzeme vermem bana sözleriyle saldırdığı zaman asla onun seviyesine düşmedim cevap vermedim kazanan ben oldum yoksa bende öfkeme yenik düşseydim kötü şeyler olurdu

Evet canım. Böyle devam etmen senin aleyhine olacaktır.En iyisini yapıyosun

Evet canım. Böyle devam etmen senin aleyhine olacaktır.En iyisini yapıyosun

aklıma gelmişken dolduruşa geldiğide şurdan belli oluyor

cumartesi akşamı babam ben nişanlım ayıptır söylemesi pidecideydik gayet güzeldi

bi baktık ki kaynana gelmiş babama merhaba dedi elini uzattı banada aynı şekilde ve bi anda kayboldu sonra babam annen nerde lavaboyamı gitti dedi nişanlımda yok pide yaptırmaya gelmiş karşıda oturuyo dedi babam çağır gelsin dedi nişanlım kaş göz yapttı ama annesi gelmedi o gün bişey yoktu oturacağız eve gittik neler yapılıcak ona baktık biraz dolaştık hiç bişey yoktu dün gelmiş bana yok baban annemin yüzüne bakmadı yok ben düğün öncesi aileler iyi olsun diye uğraşmıcam dedi ne dersin buna

merhaba gelincikler kızlar hastamız var agır kendisi hastalıgı gittikce artıyor agrılarıda çok kötü şifa için hatim yapıczda 500 yasin oluck ve herkes 1 yasin okuması gerekiyor çevreme söyledim toplamamz zor 500 kişi Allah rızası için lütfen okursanız yada okuyanınız varsa sölerseniz çok sevinirim arkadasımın dayısı adam acı çekiyor bir nebzede olsa acısı hafifler sizlerde veslie olun okuyan yada okutack olan olursa bana özel msj atarsa sevinirim çok saolun

allah şifa versin geçmiş olsun canım malum günümdeyim yasin okuyamam şu an ama duamı göndericem

Aslında nişanlında da büyük hata var. Orada babanın annenide çağır gelsin dediğini kendi kulakları ile işitiyor. Annesi evde her ne derse desin kendi kulaklarıyla duyduğunu savunmalıydı ve kesinlikle seninle bu sebepten dolayı tartışmamalıydı. Nişanlın orda olmasaydı bu olay gerçekleşseydi anlardım annesine inanmasını. Yalan mı söyleyecek annem bana diye düşünebilirdi. Ama şahit olduğu bir olaya sonradan bu şekilde davranması garip

hemde ne garip cahil işte ... ailesinin nişan öncesi ve sonrası onı nasıl yüzüstü bıraktığını zaten kendi yaşadı benim ona bişey anlatmama gerek yok.

ailem kalkıpta ona hesap sormadı hiç incinmesin eksiklik hissetmesin diye ama işte cahil diyorum ya dolduruluyo hemen

babama söyledim dün bana verdiği cevap şu oldu: ne bekliyodu 1,5 senedir beni adam yerine koymamış dünürünün evine gelmemiş kadına ne yapayım elimi uzattım selamını aldım daha neyapsaydım dedi..yoo yoo asla ailemi ezdirmem nişanlıma onlar benim herşeyim

Neden bu kadar merak ediyorlar ki benimde var mıdır acabayapısı o o zaman sevgisini gösteremiyor:26:

canım bide benim agzımdan kk düşmüyor sürekli kk kk dilimde

Eki Görüntüle 1067660

Günaydınlar Ben hastayım zor işe geldimÇeyizime yeni bir cici ekledim ki

canım gecmiş olsun neyin var

evet canım ya acayip değişiyorlar olumlu yöndee

350 boyacı parası 250 falanda boya tutmuş sanırım kuzum 110m2lik alan

eee gelde bunu anlat tabii

bizde bugün aldık canım 200 boyalar 350 boyacı yarın baslıyor sabah inşallahbizde sabah annemle perde ölcülerini almaya gidicez nasipse sonra sipariş vericez inşallah cumartesiye kadar dikerler
bu arada yanlıs görmedim dimi alıntıyı unuttum nikah resmini koydun cokk güzel olmussun canım mutluluklar

Haklısın canım. Babanında cevabı tam yerinde olmuş. Kızına saygı duymuyorlarsa onlarda beklememeli. Herşey karşılıklı mı deniyor ama evet karşılıklı. İşin içinde aile varsa bence karşılıklıdır yani. Kim ne derse desin. Beni bu yaşıma getirip, yediğim önümde yemediğim arkamda bir yaşam sürdürdüysem başkalarından da tabiki de ailem için saygı beklerim.

Ailenin sana olan desteği çok güzel çok takdir ettim. Bunca olanlardan sonra sana ayrıl da diyebilirlerdi ama senin yanında olup mutlu olman için herşeyi yapıyorlar belli ki

En kısa zamanda nişanlının bunları farketmesini umuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…