2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayennn.........:78::81:
:13:
o ifadenin neden ağzı yok

amann ne olsun iş stresi sinir ediyolar insanı
Bir şeye de kurp bulma kız İş yerinde oluyor maalesef canım kim niye sıktı canını bakıyım
Ne yapsak kii :26:

Bilmiyorum kuzum bugün geçmeyecek demiştim Eki Görüntüle 1092897 Sabahtan beridir hiç rahat duramadım zaten sürekli işim var:126::102:

Bilgilendirme için çok teşekkürler düğün zamanım yaklaştığında irtibata geçebilirim İstanbul'da mısınız ?

Bilgilendirme için çok teşekkürler düğün zamanım yaklaştığında irtibata geçebilirim İstanbul'da mısınız ?

evet İstanbul'dayım.Şehir dışına da gidebiliyorum ama tabi maliyet artıyor. İstanbul içi her yere gelebilirim.Yalnız öncesinde randevu alırsanız iyi olur zira düğün gününüz başka bir makyajla çakışmasın.Görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:

Teşekkürler

kızlarrr yardımm
izmir ibrahim ibrahim kuaför hakkında bilginiz var mıı ??

Canım benim teşekkürederim düşünmen yeter ama maalesef katılamam çünkü ne zamanım var ne de harcayacak param 3-4 ay çok sıkışığım öyle basit birşeyde almak istemem sağol yinede

yazdırmamıştım zati bakıyım dedim ne diyceksın

anladım tatlım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…