2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende 3 tane bikini aldım, terlik, sandalet aldım, denizden çıkınca üzerime gymek için tül mini elbise aldım...

daha alınacak bi sürü şey war.. düzlştricimi saç kurutma makinamı da yanıma alcam akşam yemeğe çıktığımzda yaparım..

bi tane de şık mini elbise alcam yanıma

ayy bi de güneş kremleri war pöff masraf gittikçe büyüo galiba

Hoşbulduk Büşbüüşşşümm
Bugün tersimden uyandım ya keyiflenmeye çalışıyorum :18:
Sen nasılsın canımmm

Çok şükür iyiyim kuzum ben

Dünden sonra gayet iyiyim Sevdiceğim akşam geldi işten aldı beni. Sonra gittik güzel bir kafede oturduk. Yemek yedik

Güzel güzel sohbet ettik Çok çok güzeldi. Hediyesini verdim. Açtı baktı çok beğendi öpücüklere boğdu beni

Çok çok güseldi

Allah iyilik versin o zaman canımcımm

Oh oohh ağzınızın tadı bozulmasın güzelim Ne almıştın kii onu merak ettim dökül bakayım

Ooooo bakiyorum balayi alisverisleri konusulmus. O gunleri gostersin rabbim hepimize :)

Ben gecen ay bi liste buldum kizlar tur sirketlerinde de bulunuyor tatil ihtiyac listesi balayi belgelerinizin icinde vardir. O liste ile hazirliycam valizlerimi. Ablam Ilaveten her aksam icin ozel bir gecelik seti al dedi cok utandim ama dogru ozel olucak sonucta :) Birde islak bikini ile durmak hic iyi degil sagliginiza dikkat edin benim 3 bikinim var 2 tane daha alicam gunde 2 kere degistirmek istiyorum yani insallah :)

Allah iyilik versin o zaman canımcımm

Oh oohh ağzınızın tadı bozulmasın güzelim Ne almıştın kii onu merak ettim dökül bakayım

Aminnn kuzum benimmm teşekkür ederimmm

Fenerbahçemizinde şampiyonluğunun üstüne en güzel hediye oldu sanırım bu

kızlarr balayı alışverşi hakkında bildikleriniz söyler misiniz? neler alınmalı neler yapılmalı falan?? alın size konu

Kıslar isterseniz bende en kocamanından bir balayı valiz listesi var. Onun site fotosunu ekleyebilirim

İstersinis mi

Güzel liste :)

Benim de kafamdakiler:

-bikini 2 tane
-şort
-etek elbise tiril tiril
-sandalet
-plaj terliği
-güneş koruyucu
-plaj çantası
-havlular
-oje aseton makyaj malzemesi sampuan sac kremi parfüm tarak diş fırçası vs
-paralarım kimliklerim telefon şarj aleti
-kitap
-gecelik iç çamaşırı

Cikarir tatlim niye cikarmasi sen al bir elbise yedekte dursun olmadi sen onu cikarirsin
Camasir tarak yazmadim hic onlari da unutmam herhalde diye dusunuyorum sac duzlestirici de kullanmiyorum zaten sapka alcak kadar da sicak olmaz hatta soguk bile olabilir malum mayisin 11i balayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…