• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminn inşallah canım benimm :54:

Seninde az kaldı. Düğüne ne durumdasın var mı gelişmeler :21:

ewet yaaa çok az kaldı =)

pazar günü ewi temizleyip yerleştircez artık sadece tv kaldı onu da alırız bi ara herhalde bakalım bitti zaten alma durumları =)

haftaya da tatil alışwerişi yapcaz bitiyor inşallah =)

bu aralarda benmkine bi haller oldu elbiselerime hiç karışmazdı şimdi karışır oldu "gardırobu yerleştirrken bi kaç elbiseni ayıklıcaz" diyor elbiselerime dokundurmam diyorum ama bakalım napcaz :S onlar benm için çok önemli düğüne, özel bi yere giderken giyiyorum çok da para werdim off napcam yaa bu konuda birbirimize girmezsek iyidir :37:

dün akşam da "ben senin her sözünü dinlemeye söz weriyorum, sende beim her sözümü dinliceğine söz werir misin" dedi bende "konusuna göre değişir bişey diyemem şuan" dedim puuffff :37:

hafta sonu temizlik var cnm gelinlikçiye gidicm perdeleri halledeblrsek onu byenicz nişanlım musait olursa yogun bu aralar aksilik
perde işinde ben cok zorlanmıstım ama sonunda karar verdim bugün hepsi bitecek diye o gün halıları ve perdeleri aldım:1: inan o yogunluk bende hala mevcut:31:

Edam nasılsın hazırlıklar ne alemde görüşemedik hiç :25:
evet kuzum ya yuvamız yuva oldu artık sıcacık nazar degmesin :nazar::16:
bugün kuaförüme gidicem daha gelin bası ve kına sacıma karar vermedim önerilere acıgım nehirim kınada daha dagınık ama dügünde mecburen toplu bşr topuz istiyorummm..bu arada gelin cicegi sorunum var canlımı yaptırsam ufffff :31: bir cicege cok begenmedim ama yinede 170 tl verilir mi :27:
yarın sevdigimle kosturucaz yine antre yolluklarımızda sorun vardı o halledildi yarın götürücez..ceyiz eksikleri bitmiyor bir dolu şey aldım yine evimize yrın onlarda gidecek..son kıyafetlerimide götürsem diyorum..sonraaa yarın ayakkabılık ve sebzelik bakmamız lazım vee market alısverişimizi yapıcaz gerci ben ceyizde detarjan falan hersey aldım annemde buzlugu doldurdu sagolsun ama eksikler var tabi:1:
pazar sabah inşallah gelinligi teslim alıcaz aksamda imam nikahımız var :17:
sonra dedigim gibi gelin ciceginide halledersem tamam sayılacak :31:
illa eksikler var tabi bunlar gözüme gelenler

Son düzenleme:
Heyoo günaydınlar :3::3:

Sabah öyle bi güzel başladım ki güne, Allahım her güne bu kadar güzel başlasak keşke :69:
Bi yandan da acayip uyandım :53: Arkadaşımın babası aradı, kız evden kaçmış :44:

Sizler nasılsınızzz :17:

güzelmiş :D düğün yapmıcam ben cnm nikah tan evlenicem

En güzeli desem yeridir, bende öyle istedim ama babamlar ve kayınpederim çok kızdılar. Sen tek kızsın, olmaz öyle şey diye :44:
Hayırlısı olsun güzelim :16:

:26::26::26: Hep böyle uzatır mı ki kuzum

Uzatır uzatır sonra kendisi toplar bebeğimm :17:
Dün gece 3 de uzun bi mesaj yazmış, sabah görünce içim bi hoş oldu :78:
Bende yazdım uzun uzun ama sonra bi daha uzatırsan boynunu kırarım, ayaklarını topuğundan keserim, kulaklarını tavana çivilerim, burnunu taşla kırarım yazdım :27::27:

Bu saate kalmadan gel ki görüşelim kuzum:54::54:

Öyle yapcam bundan sonra bebeğimm :16:

ewet yaaa çok az kaldı =)

pazar günü ewi temizleyip yerleştircez artık sadece tv kaldı onu da alırız bi ara herhalde bakalım bitti zaten alma durumları =)

haftaya da tatil alışwerişi yapcaz bitiyor inşallah =)

bu aralarda benmkine bi haller oldu elbiselerime hiç karışmazdı şimdi karışır oldu "gardırobu yerleştirrken bi kaç elbiseni ayıklıcaz" diyor elbiselerime dokundurmam diyorum ama bakalım napcaz :S onlar benm için çok önemli düğüne, özel bi yere giderken giyiyorum çok da para werdim off napcam yaa bu konuda birbirimize girmezsek iyidir :37:

dün akşam da "ben senin her sözünü dinlemeye söz weriyorum, sende beim her sözümü dinliceğine söz werir misin" dedi bende "konusuna göre değişir bişey diyemem şuan" dedim puuffff :37:

Ooo :23: Damat bey yavaş yavaş gösteriyor kendini yani :9: Ay öyle bir konuşuyolar ki sanırsın onlarda mini etek giyip gezebilme imkanları var. Kendilerine kıyafet konusunda karışılmadığı için daha doğrusu karışılacak birşey olmadığı için anca bize karışırlar :47:

Kuzum merak etme sen. Evlendikten sonra belki baş başa yemeğe gidersiniz falan o zaman izin verir. Ama sakın attırma :27:

Ay evliliğin en zoruda bu sanırım. Bizim en çok istediğimiz konularda onlarla çakışmak :26:

evet kuzum ya yuvamız yuva oldu artık sıcacık nazar degmesin :nazar::16:
bugün kuaförüme gidicem daha gelin bası ve kına sacıma karar vermedim önerilere acıgım nehirim kınada daha dagınık ama dügünde mecburen toplu bşr topuz istiyorummm..bu arada gelin cicegi sorunum var canlımı yaptırsam ufffff :31: bir cicege cok begenmedim ama yinede 170 tl verilir mi :27:
yarın sevdigimle kosturucaz yine antre yolluklarımızda sorun vardı o halledildi yarın götürücez..ceyiz eksikleri bitmiyor bir dolu şey aldım yine evimize yrın onlarda gidecek..son kıyafetlerimide götürsem diyorum..sonraaa yarın ayakkabılık ve sebzelik bakmamız lazım vee market alısverişimizi yapıcaz gerci ben ceyizde detarjan falan hersey aldım annemde buzlugu doldurdu sagolsun ama eksikler var tabi:1:
pazar sabah inşallah gelinligi teslim alıcaz aksamda imam nikahımız var :17:
sonra dedigim gibi gelin ciceginide halledersem tamam sayılacak :31:
illa eksikler var tabi bunlar gözüme gelenler

Oyy kuzum benim resmen Allah katında evli olacaksınız 2 güne kadar maşallah :nazar: her şey hallolmuş en güzel telaşlardır herhalde evinize yapılan market alışverişi ah hayali bile güzel :69:Saç önerileri yaparım tabi ki dağınık topuz düşünür müsün peki kuzum bir de duvağın tepeden mi olacak aşağıdan mı :23:Ekleyeyim sana beğendiğim bir kaç saç modeli doğal duran ben doğal duran tipleri beğeniyorum şahsen hepten açık doğal dalgalar bile çok güzel duruyor:12:

Sabah öyle bi güzel başladım ki güne, Allahım her güne bu kadar güzel başlasak keşke :69:
Bi yandan da acayip uyandım :53: Arkadaşımın babası aradı, kız evden kaçmış :44:

Öyle yapcam bundan sonra bebeğimm :16:

Günaydın canımcım keşke her sabah musmutlu uyansak öyle devam etse değil mi :23::nazar::38:Bende iyiyim çok şükür arkadaşının durumuna üzüldüm inşallah çözülür :26:

Uzatır uzatır sonra kendisi toplar bebeğimm :17:
Dün gece 3 de uzun bi mesaj yazmış, sabah görünce içim bi hoş oldu :78:
Bende yazdım uzun uzun ama sonra bi daha uzatırsan boynunu kırarım, ayaklarını topuğundan keserim, kulaklarını tavana çivilerim, burnunu taşla kırarım yazdım :27::27:

Günaydınnn :3:

Aaa neden kaçmış kız :53:

Ayy çok sevindim yaa bak naz falan yapıyo ama sanada güzel şeyler demeyi ihmal etmemiş. Yola gelecek bizim herifler :27:

İyi yazmışsın kuzum sende :27: Gözü korksun azıcık :27:

Günaydın canımcım keşke her sabah musmutlu uyansak öyle devam etse değil mi :23::nazar::38:Bende iyiyim çok şükür arkadaşının durumuna üzüldüm inşallah çözülür :26:

Nehirtoşş :3: Ah aynen bebeğim ne güzel olurdu ya :16:

Şok oldum ya sabahın 7 si telefon çalıyo, bi baktım arkadaşın babası hayırdır inşallah dedm açtım telefonu. Adam da bi telaş kızım cansu evde yok senin yanında mı dedi. Yok amca bu saatte nereye gitmiş olabileceği konusunda da bi fikrim yok dedim. Saat 10 da telefon geldi kızın ablasından canım merak etme bizim salak evden kaçmış babamlar onu almaya gittiler, yarın sabaha da nikah günü alacaklar demez mi :53:
Rabbim akıl fikir versin ne diyeyim canım :44:

Ooo :23: Damat bey yavaş yavaş gösteriyor kendini yani :9: Ay öyle bir konuşuyolar ki sanırsın onlarda mini etek giyip gezebilme imkanları var. Kendilerine kıyafet konusunda karışılmadığı için daha doğrusu karışılacak birşey olmadığı için anca bize karışırlar :47:

Kuzum merak etme sen. Evlendikten sonra belki baş başa yemeğe gidersiniz falan o zaman izin verir. Ama sakın attırma :27:

Ay evliliğin en zoruda bu sanırım. Bizim en çok istediğimiz konularda onlarla çakışmak :26:

aynen göstermeye başladı ben onu böle bilmezdim çünkü giydiğimde bşy demiyordu şimdi noldu anlamadım :2:

hiç sorma sanki ben ona mini etek giyme dicem hahha neyine karışayım karışılacak bişeyi yokki normal erkk kıyafetleri işte dekoltesi yokki dekolteyi kapat diyim :1:

ayy attırmak istemiyorum ama ewe getirrsen parçalarım diyor yok böle bişey şaka gibi :37:

ama altından girip üstünden çıkıp güzelce söleyip ikna etmem şart yoksa mahwolurum :37:

ayy sanki hergün giyiyorum yaaa noluyorsa buna anlamadım gitti... benm kıyafetlerime karışmasında neye karışırsa karışsın bişey demem yani ama şu hale bak şimdiden pençelerini gösterdi :37:

Nehirtoşş :3: Ah aynen bebeğim ne güzel olurdu ya :16:

Şok oldum ya sabahın 7 si telefon çalıyo, bi baktım arkadaşın babası hayırdır inşallah dedm açtım telefonu. Adam da bi telaş kızım cansu evde yok senin yanında mı dedi. Yok amca bu saatte nereye gitmiş olabileceği konusunda da bi fikrim yok dedim. Saat 10 da telefon geldi kızın ablasından canım merak etme bizim salak evden kaçmış babamlar onu almaya gittiler, yarın sabaha da nikah günü alacaklar demez mi :53:
Rabbim akıl fikir versin ne diyeyim canım :44:

Daha önceden istemişlermiydi kızı neden kaçmaya karar vermiş ki böyle kaç yaşında canım kız çok üzülüyorum ailesini böyle ezen kızları gördükçe canım :5:Rabbim akıl fikir versin gerçekten:51:

Oooo sen sabahtan etkilemişsin Sevdiceğini :23:

Erkeğin kalbine giden yoldan geçmişsin :1:

Tabisi işi bilicen işe gitmiycen :60: $balloony.gif

aynen göstermeye başladı ben onu böle bilmezdim çünkü giydiğimde bşy demiyordu şimdi noldu anlamadım :2:

hiç sorma sanki ben ona mini etek giyme dicem hahha neyine karışayım karışılacak bişeyi yokki normal erkk kıyafetleri işte dekoltesi yokki dekolteyi kapat diyim :1:

ayy attırmak istemiyorum ama ewe getirrsen parçalarım diyor yok böle bişey şaka gibi :37:

ama altından girip üstünden çıkıp güzelce söleyip ikna etmem şart yoksa mahwolurum :37:

ayy sanki hergün giyiyorum yaaa noluyorsa buna anlamadım gitti... benm kıyafetlerime karışmasında neye karışırsa karışsın bişey demem yani ama şu hale bak şimdiden pençelerini gösterdi :37:

:9::9::9::9: Amanın amanınnn damat bey fena çıktı. Kız sende de işte özel günler için giyerim falan. Belki o zaman ikna olur he ne dersin :27:

Back
X