• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet yahuu..sizin düğüne de az kalmış :))
naısl heyecan var mı

şuanlık yok bişey cnm neyecan yokta koşturmaca yakında sanırım suanlık bi temizleme işimiz var bu hafta birde gelinlik işi pek koşturmacamız yok cnm senin ne zamna düğün

Oyy kuzum benim resmen Allah katında evli olacaksınız 2 güne kadar maşallah :nazar: her şey hallolmuş en güzel telaşlardır herhalde evinize yapılan market alışverişi ah hayali bile güzel :69:Saç önerileri yaparım tabi ki dağınık topuz düşünür müsün peki kuzum bir de duvağın tepeden mi olacak aşağıdan mı :23:Ekleyeyim sana beğendiğim bir kaç saç modeli doğal duran ben doğal duran tipleri beğeniyorum şahsen hepten açık doğal dalgalar bile çok güzel duruyor:12:

evet kuzum inşallah ama son 2-3 gündür tartısmaların sonu yok..malesef ailesi hicbirsey yapmamakla birlikte hep bizim yaptıklarımızı görmezden gelmeler ne gerek vardı demeler..artık sinirim baya bozuldy saydırıyorum bende:5: kötü yapıyorum biliyorum ama..
tabiki kuzum yaaa hep marketten ufak tefek şeyler aldık ama bu sefer farklı inşallah :17: olur kuzum ekle boyumuz aynı oldugundan duvagı asagıdan yaptırmam lazım..ve dagınık yerine toplu dyor kuaförüm ama yinede her modele acıgım..şimdi dusa giriyorum sen yüklersen buraya cok mutlu olurum canım cıkınca bakarım :16:

Günaydınnn :3:

Aaa neden kaçmış kız :53:

Ayy çok sevindim yaa bak naz falan yapıyo ama sanada güzel şeyler demeyi ihmal etmemiş. Yola gelecek bizim herifler :27:

İyi yazmışsın kuzum sende :27: Gözü korksun azıcık :27:

Seviyorum diyor-muşş :27: Allahım ya her seven kaçarsa bu dünyanın hali iyiye gitmez ki :19:
Detayını aşağıya yazıyorum bebeğim :31:

Ya yola gelecekler ya kulaklarından tutup biz yola getireceğiz o kadar! :20::37:

Onun gözü hayatta korkmaz ya :9:

Daha önceden istemişlermiydi kızı neden kaçmaya karar vermiş ki böyle kaç yaşında canım kız çok üzülüyorum ailesini böyle ezen kızları gördükçe canım :5:Rabbim akıl fikir versin gerçekten:51:

Ya daha yeni tanıştılar zaten, iki ay oldu olmadı. İsteme falan durumu yok, babasıyla konuşmayı denedi babası direk hayır dedi. Alevi diyeymiş öğrendiğim kadarıyla.. Sonra da aile büyükleri vs. toplandılar babasını ikna etmek için adam yok henüz yeni tanışmışlar zaten ne bu acelesi diye sinirlenince tamamen hayır demiş bu seferde.. Kız 20 yaşında canım, salı günü yolda karşılaştık hatta.. İkna edicem babamı diyordu, kaçacağım falan meselesi hiç olmadı. Bende dedim hatta ailen istemiyorsa vardır bi bildikleri diye, yok seviyorum ölüyorum. Hay senin al başında taşı çok pişman olursun dedim. Sonra ayrıldık zaten.. Vallahi saçmalık ya! :19: Cahillik dönemi diyorlar ama ben buna cahillik demem hataya bile bile adım atmak derim. :31:

perde işinde ben cok zorlanmıstım ama sonunda karar verdim bugün hepsi bitecek diye o gün halıları ve perdeleri aldım:1: inan o yogunluk bende hala mevcut:31:

evet kuzum ya yuvamız yuva oldu artık sıcacık nazar degmesin :nazar::16:
bugün kuaförüme gidicem daha gelin bası ve kına sacıma karar vermedim önerilere acıgım nehirim kınada daha dagınık ama dügünde mecburen toplu bşr topuz istiyorummm..bu arada gelin cicegi sorunum var canlımı yaptırsam ufffff :31: bir cicege cok begenmedim ama yinede 170 tl verilir mi :27:
yarın sevdigimle kosturucaz yine antre yolluklarımızda sorun vardı o halledildi yarın götürücez..ceyiz eksikleri bitmiyor bir dolu şey aldım yine evimize yrın onlarda gidecek..son kıyafetlerimide götürsem diyorum..sonraaa yarın ayakkabılık ve sebzelik bakmamız lazım vee market alısverişimizi yapıcaz gerci ben ceyizde detarjan falan hersey aldım annemde buzlugu doldurdu sagolsun ama eksikler var tabi:1:
pazar sabah inşallah gelinligi teslim alıcaz aksamda imam nikahımız var :17:
sonra dedigim gibi gelin ciceginide halledersem tamam sayılacak :31:
illa eksikler var tabi bunlar gözüme gelenler
ben çabuk seçerim öle şeyleri bir yerde kesin benim beyeneceğim bişey bulurum bende konsol ustune nasıl bişi alsam diye yakınıyorum aslında avr bişey ama blmiyorum ya çok sade olsun istiyorum gerekirse hiç bişey koymak istemiyorum bile o derece yani :D Eki Görüntüle 1097236 Eki Görüntüle 1097237 vazodan 1 tane top mumluktanda orta boyundn 2 tane alsam nasıl olur sizce yaa çokmu kötü duru yada sadece 3 lü mumdn mı alsam öle 6 lı 7 li takımlar varya onlrdn alamk istemiyorum böle porselen olsun istiyorum porselenlerdende bunları beyendim ama sizce nasıl durur:31:

evet kuzum inşallah ama son 2-3 gündür tartısmaların sonu yok..malesef ailesi hicbirsey yapmamakla birlikte hep bizim yaptıklarımızı görmezden gelmeler ne gerek vardı demeler..artık sinirim baya bozuldy saydırıyorum bende:5: kötü yapıyorum biliyorum ama..
tabiki kuzum yaaa hep marketten ufak tefek şeyler aldık ama bu sefer farklı inşallah :17: olur kuzum ekle boyumuz aynı oldugundan duvagı asagıdan yaptırmam lazım..ve dagınık yerine toplu dyor kuaförüm ama yinede her modele acıgım..şimdi dusa giriyorum sen yüklersen buraya cok mutlu olurum canım cıkınca bakarım :16:

Sende bu zamanda anlamış oluyorsun işte gerçek karekterleri boşver canım benim hiç kendini üzme hiçbirşeyin sizin mutluluğunuzu gölgelendirmesine izin verme:38:Tamam kuzum eklerim tabi ki beğendiğim tarzları belki prova yaparsın hoşuna gider:23:Beyaz hayaller diye bir konum varya oraya ekleyeceğim birazdan canımcım bu konuyu işgal etmiş olmayayım:54:

Ya daha yeni tanıştılar zaten, iki ay oldu olmadı. İsteme falan durumu yok, babasıyla konuşmayı denedi babası direk hayır dedi. Alevi diyeymiş öğrendiğim kadarıyla.. Sonra da aile büyükleri vs. toplandılar babasını ikna etmek için adam yok henüz yeni tanışmışlar zaten ne bu acelesi diye sinirlenince tamamen hayır demiş bu seferde.. Kız 20 yaşında canım, salı günü yolda karşılaştık hatta.. İkna edicem babamı diyordu, kaçacağım falan meselesi hiç olmadı. Bende dedim hatta ailen istemiyorsa vardır bi bildikleri diye, yok seviyorum ölüyorum. Hay senin al başında taşı çok pişman olursun dedim. Sonra ayrıldık zaten.. Vallahi saçmalık ya! :19: Cahillik dönemi diyorlar ama ben buna cahillik demem hataya bile bile adım atmak derim. :31:

Hayatlarını bir adımla mahvetmek buna deniyor işte aileler istemiyorsa bir düşünmek gerek neden niçin kendi haline bir karşıdan bakmak gerek 20 yaşında ne bu acele hani 30 yaşına merdiven dayasan zaman geçiyor evlat sahibi olacağım acele edelimde 2 ay olmuş tanışalı 2 ayda kimse kimseyi net tanıyamaz insan yıllarca anca tanıyor evin içine girince daha fena bir nişanlı kalın ailesini sevdiğini o zaman anla kötü anlarda nasıl oluyor tepkileri ne nasıl bileceksin gerçekten aşk insanın gözünü kör falan etmez inanmam insan salaklığa yatıyor sadece afedersin ama :47:çok sinirlendim annesine babasına üzüldüm mezhep ayrımı yapmam ama farklılıklar oluyor muhakkak çünkü yaşayışımız farklı sevdiğinden olmasa ailesinden bilemiyorum derin mevzular bunlar ama üzüldüm:41:

Seviyorum diyor-muşş :27: Allahım ya her seven kaçarsa bu dünyanın hali iyiye gitmez ki :19:
Detayını aşağıya yazıyorum bebeğim :31:

Ya yola gelecekler ya kulaklarından tutup biz yola getireceğiz o kadar! :20::37:

Onun gözü hayatta korkmaz ya :9:

2 ayda ne sevmesi ne ölmesi yahu :53: :53:

Ben 6 yıldır tanıdığım insanı bile çekine çekine söyledim babama ki babamıda sevdiğimide çok çok iyi tanırım. Ben kendi ailemi tanıyorsam sevdiğim adamıda ona göre seçerim ki problem yaşamayalım. Ay yok ya benimde var arkadaşım babası istemiyor çocuğu hem çok büyük hemde geçmişi çokta sağlam değil. Yok yok yani. Ama kız diretiyor babasına :53: Saçmalama dedim ailene resti mi çekeceksin gerekirse yaparım benim dediğim olacak diyor :53: Allahım ben şoklar üstüne şoklar yaşıyorum resmen

Son düzenleme:
ben çabuk seçerim öle şeyleri bir yerde kesin benim beyeneceğim bişey bulurum bende konsol ustune nasıl bişi alsam diye yakınıyorum aslında avr bişey ama blmiyorum ya çok sade olsun istiyorum gerekirse hiç bişey koymak istemiyorum bile o derece yani :D Eki Görüntüle 1097236 Eki Görüntüle 1097237 vazodan 1 tane top mumluktanda orta boyundn 2 tane alsam nasıl olur sizce yaa çokmu kötü duru yada sadece 3 lü mumdn mı alsam öle 6 lı 7 li takımlar varya onlrdn alamk istemiyorum böle porselen olsun istiyorum porselenlerdende bunları beyendim ama sizce nasıl durur:31:

canım fiyat konusuda baya önemli benim için gez gez 900 e yatırdım ceyizde herkesde begendi gerci ben sadece tül güneslik yaptırdım ama hem 1 e 3 bile yaptırdım hemde baya tül gitti:16: canım salonunun rengi nasıl bilmiyorum ama sanırım en iyisi acele etmemek ben 2 cerceve mum 2 tane kus ve oda kokusu aldım o kadar bos görünmyor suanlık ama aksesuar içinde cok acele etmemek istiyorum :16:

Sende bu zamanda anlamış oluyorsun işte gerçek karekterleri boşver canım benim hiç kendini üzme hiçbirşeyin sizin mutluluğunuzu gölgelendirmesine izin verme:38:Tamam kuzum eklerim tabi ki beğendiğim tarzları belki prova yaparsın hoşuna gider:23:Beyaz hayaller diye bir konum varya oraya ekleyeceğim birazdan canımcım bu konuyu işgal etmiş olmayayım:54:

sevdigimi üzüyorum farkındayım ama dayanamıyorum :31: kuzum haber ver olurmu oraya yükleyinceee:16:

Heyoo günaydınlar :3::3:

Sabah öyle bi güzel başladım ki güne, Allahım her güne bu kadar güzel başlasak keşke :69:
Bi yandan da acayip uyandım :53: Arkadaşımın babası aradı, kız evden kaçmış :44:

Sizler nasılsınızzz :17:

En güzeli desem yeridir, bende öyle istedim ama babamlar ve kayınpederim çok kızdılar. Sen tek kızsın, olmaz öyle şey diye :44:
Hayırlısı olsun güzelim :16:

:[/FONT][/B]

bizimkilerde önce bişey demediler kokteyli yapıcaktık ılımlı bakılmıstı sonra kokteyin fiyatını duyunca caydık kişi başı 15 tl verdikleride kuru pasta ve limonata çok pahalı geldi ne gerek var dedik caydık sonra sizlerin aklına uyduk keşke karsı gelseydik dediler şevkimizi kırdılar kayınpederim sohbetli istiyor benim babam düğün istiyor bizde nikah dedik orta yol hem bizde öle istiyoruz nikahtan sonra yemege gideriz arkadaslr işte aileler fln ama işte bizimkiler tepki verdiler:19:

canım fiyat konusuda baya önemli benim için gez gez 900 e yatırdım ceyizde herkesde begendi gerci ben sadece tül güneslik yaptırdım ama hem 1 e 3 bile yaptırdım hemde baya tül gitti:16: canım salonunun rengi nasıl bilmiyorum ama sanırım en iyisi acele etmemek ben 2 cerceve mum 2 tane kus ve oda kokusu aldım o kadar bos görünmyor suanlık ama aksesuar içinde cok acele etmemek istiyorum :16:

sevdigimi üzüyorum farkındayım ama dayanamıyorum :31: kuzum haber ver olurmu oraya yükleyinceee:16:

beyaz mobilyalarım konsolumda beyaz tatlım bende siyah beyaz alayım dedim ama bilmiyorum yaa vet kuşlarda gördüm biblo onlarda gzl aslında altı delik mum sıgacak şekilde yapsydılar bi köşeyede onlrdan alablrdm gzel olurdu tv uniteme alablrm ama beyendim bende o kuşları hmm çerçeevede olablr bak o da gzel olur şamdanlıklardn iyidir hiç sevmiyorum o şamdanlık takımlarını fln
benim ev 4 oda 1 salon ben perdede yandım gerçi kayın pederim saolsun ben ödücem demiş beyensin demiş bakalım haırlısı

Son düzenleme:
Hayatlarını bir adımla mahvetmek buna deniyor işte aileler istemiyorsa bir düşünmek gerek neden niçin kendi haline bir karşıdan bakmak gerek 20 yaşında ne bu acele hani 30 yaşına merdiven dayasan zaman geçiyor evlat sahibi olacağım acele edelimde 2 ay olmuş tanışalı 2 ayda kimse kimseyi net tanıyamaz insan yıllarca anca tanıyor evin içine girince daha fena bir nişanlı kalın ailesini sevdiğini o zaman anla kötü anlarda nasıl oluyor tepkileri ne nasıl bileceksin gerçekten aşk insanın gözünü kör falan etmez inanmam insan salaklığa yatıyor sadece afedersin ama :47:çok sinirlendim annesine babasına üzüldüm mezhep ayrımı yapmam ama farklılıklar oluyor muhakkak çünkü yaşayışımız farklı sevdiğinden olmasa ailesinden bilemiyorum derin mevzular bunlar ama üzüldüm:41:

Yani tamamen salaklık ve saçmalıktan kaynaklı birşey ne bileyim. Hani eğer zamana bıraksaydılar, adam kabullenecekti elinde sonunda.. Ama bu saçmalıktan sonra mecbur kabullenecek ya sonunu düşünmeli mutlaka bi insan bunu yapmadan önce.. Ya o adam sana şiddet uygularsa? Eve dönmeye yüzün nasıl olacak düz mantık düşünmek gerek herşey aşk sevgi değil ki. Ne haberler okuyoruz kaç kadın öldü. Allahım akıl fikir versin :19:
2 ayda ne sevmesi ne ölmesi yahu :53: :53:

Ben 6 yıldır tanıdığım insanı bile çekine çekine söyledim babama ki babamıda sevdiğimide çok çok iyi tanırım. Ben kendi ailemi tanıyorsam sevdiğim adamıda ona göre seçerim ki problem yaşamayalım. Ay yok ya benimde var arkadaşım babası istemiyor çocuğu hem çok büyük hemde geçmesi çokta sağlam değil. Yok yok yani. Ama kız diretiyor babasına :53: Saçmalama dedim ailene resti mi çekeceksin gerekirse yaparım benim dediğim olacak diyor :53: Allahım ben şoklar üstüne şoklar yaşıyorum resmen

Yaa ne diyorsun büşbüş 2 ayda ne aşkla doğuyor :27:

Hep dua ederdim bende kuzum evleneceğim adam babam gibi olsun diye. Aynı burçtalar, aynı huyları taşıyorlar. Trip atarlar, konuyu uzatırlar. Annem o yüzden hep benim çilemi sen çekiyo der gırgırına :27: Ya düşünmeden hareket etmek yani bu durum ne bileyim çok saçma. Benim nişanlımdan önce görüştüğüm çocukla konuşmamı istemiyordu babam, inadına bende direltiyordum babam baktı ben bırakmıyorum kendi halime bıraktı beni ama ne oldu sonra kendim bıraktım. Her insanın hayatta bi cahillik dönemi olur ama benim için cahilli 15-18 yaş grubu yani. Cahillik diye de evliliğe denilmez!
Böyle bi zihniyet yok. Aşktan ölüyorlar arkadaş, ailesini öldürmek pahasına. :19:

Edamm, naber canım :16:

bizimkilerde önce bişey demediler kokteyli yapıcaktık ılımlı bakılmıstı sonra kokteyin fiyatını duyunca caydık kişi başı 15 tl verdikleride kuru pasta ve limonata çok pahalı geldi ne gerek var dedik caydık sonra sizlerin aklına uyduk keşke karsı gelseydik dediler şevkimizi kırdılar kayınpederim sohbetli istiyor benim babam düğün istiyor bizde nikah dedik orta yol hem bizde öle istiyoruz nikahtan sonra yemege gideriz arkadaslr işte aileler fln ama işte bizimkiler tepki verdiler:19:

Eee yapacak birşey yok canım, düğün sizin düğününüz. Herşey kararlaştırılmış dönme, cayma gibi bi lüks yok ki. :44:
Nikahtan sonra yemek fikri çok mantıklı :31:

Back
X