2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eveeeet hayırlısı ile mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Seninde düğününe 1 ay kalmış ya böyle görünce beni heyecan basıyor
Gelinliğini aldın mı?

dikdiriyorum cnm provalarım var ust bölüm bitti sayılır ama bittim süper yapmıs kadın bayıldım

konumuzla pek alakalı değil ama son zamanlarda çok popüler olan bir şey var konuşma balonları www.susevi.com da görmüştüm kına gecesi için düğün için doğum günleri için bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :)) çok sinir oluyurum neden yoktukiiiiii ( benim çok hoşuma gitti bu konuşma balonlarıyla fotoçraflar çektiriyorlar

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar bugün son provamada gittim gelinliğim müthiş olmuş tam istediğim gibi p.tesi akşam teslim alıyorum sonunda çok mutluyum ya tamda hayalimdeki gibi oldu inşallah herkesin gönlüne göre olur

ayy ne güzel sevindim canımm Bende haziranın başı gibi başlıycam provalara Benim düğünüm Eylülde olacak kısmetse. Şimdiden Mutluluklar

günaydın kızlarrrr dün gece kuzenimle kınada dagıtacagımız hediyeleri ve nedime duvaklarını yaptık gece 3e kadar sürdü ama sonunda bitti :)
nasıl olmuş sizce ???

Herkese mutluluklar kızlar. Düğününüzün tadını çıkarın. Stres yapmayın. Bir daha geri gelmiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım allah mutlu etsin inşallah çoktan bile girmen lazımdı o moda senin
Çok teşekkür ederimm ben nedense o heyecana son günlerde kapılıyorum
Allah mutlu etsin canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım teşekkür edeim
ayy cnm benim ya mutluluklar darısı basımızaaa

İNşallah canım darısı bütün bekarların başına ,teşekkür ederimmm

Kına gecemi düğün gibi yaptık düğünün sonlarına doğru kınam oldu herşey çok güzeldi çookkk Ama gece beni bırakıp ankaraya dönmek nişanlımın zoruna gitmiş asıl düğün 24 mayıs cumartesi günü Allahım bu duyguları herkese yaşatsın anlatılmaz yaşanır yaa

Bana daha çok var eylülde düğünüm inşallah ama şimdiden stres hat safada ellerimde egzama gibi birşey oldu doktor stres yapmışsın dedi

Bana daha çok var eylülde düğünüm inşallah ama şimdiden stres hat safada ellerimde egzama gibi birşey oldu doktor stres yapmışsın dedi

Kardesim eger o yara kasinma yapiyorsa hatta kanatacak kadar kaniyorsa benimde oyle bir krem onebilirim adi elacon boyle acik kahve renkli bir krem 5 tl eczanelerde

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklarr evlenenlerr hayırlı olsunnn kızlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…