- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
2014 gelini bende varımmm
Nasipse bende 2015 Mayıs Gelini olacağıııııımmmmmmmm
sende hoş geldin cnm gelinleri yolcu ediyoruz ama yerlerine gelenlerde var oh oh miss süper
Nerelerdesin canım nasılsın
hoş geldin aramıza cnm tarih kaç hazılrıklara basladınızmı
iyiyim canım nee olsun bir kaç gün sürekli sevgilimle buluştuk, takıldık da öyle finalleri başlamadan :)
sen nasılsın?
Ooo kaçamak yaptınız yani ohh ohhiyi olmuş canım böyle daha motiveli başlarsın finallere İyiyim bende çok şükür haftayı bitirdik sayılır hafta sonu gelsin diye çaba sarfediyorum:26:
Boncuk,Eylül,Larissa,Anatkh,askınihan,december,zeyno,soleil siz nerelerdesinizeda evlendi anladım da anatkh onu da anlıyorum larissa yogunsan seni de anlıyorum diğer hatunlar buraya gelin verecek hesabınız var Çok anlayışlı oldum artık yeter
evet hafta bitti sayılır cuma olmuş bile :)
yeni pro oldum tüm yazı çeşitlerini tek tek deniyorum şu an
ehehehe alemsin kız
valla eda da evlendii haaa
Çok güzel canım hayırlı olsun
Ne o öyle herkes bir boşladısözleneyim az gireceğim evleneyim hiç girmeyeceğim isyanım var
adım pembe lokum diye yazı karakterimi pembe yapmak istiyorum ama bu prolukta renk seçeneği azmış yaa
bu pembeyi beğenmedim
hehehe evet ben de evleneyim hiç girmeyeceğim hıhhh
Bir sürü renk seçeneği olması gerekirdi aslında :26: bende lokavt uygulayacağım
sadece 15 tane renk seçeneği var :44: kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye giriyorsun oradaki renkler var sadece kalıcı renklerden
Hımm anladım canım sanırım sadece sabitleyebiliyorsun bizim gibi sürekli yazdığını seçip eklemiyorsun renk ben kullandığım rengi çok seviyorum o yoksa kullanmazdım
ben de pro olmadan önce üşenmeyip tek tek seçiyordum karakter tipi rengi fln sen de öyle yapıyorsun
kopyala yapıştır filan mı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?