2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sende hoş geldin cnm gelinleri yolcu ediyoruz ama yerlerine gelenlerde var oh oh miss süper

Eveeeet hayırlısı ile mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Seninde düğününe 1 ay kalmış ya böyle görünce beni heyecan basıyor
Gelinliğini aldın mı?

iyiyim canım nee olsun bir kaç gün sürekli sevgilimle buluştuk, takıldık da öyle finalleri başlamadan :)
sen nasılsın?

Ooo kaçamak yaptınız yani ohh ohhiyi olmuş canım böyle daha motiveli başlarsın finallereİyiyim bende çok şükür haftayı bitirdik sayılır hafta sonu gelsin diye çaba sarfediyorum:26:

Ooo kaçamak yaptınız yani ohh ohhiyi olmuş canım böyle daha motiveli başlarsın finallereİyiyim bende çok şükür haftayı bitirdik sayılır hafta sonu gelsin diye çaba sarfediyorum:26:

evet hafta bitti sayılır cuma olmuş bile :)
yeni pro oldum tüm yazı çeşitlerini tek tek deniyorum şu an

Boncuk,Eylül,Larissa,Anatkh,askınihan,december,zeyno,soleil siz nerelerdesinizeda evlendi anladım da anatkh onu da anlıyorum larissa yogunsan seni de anlıyorum diğer hatunlar buraya gelin verecek hesabınız var Çok anlayışlı oldum artık yeter

Son düzenleme:

ehehehe alemsin kız
valla eda da evlendii haaa

Bir sürü renk seçeneği olması gerekirdi aslında :26: bende lokavt uygulayacağım

sadece 15 tane renk seçeneği var :44: kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye giriyorsun oradaki renkler var sadece kalıcı renklerden

Son düzenleme:
sadece 15 tane renk seçeneği var :44: kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye giriyorsun oradaki renkler var sadece kalıcı renklerden

Hımm anladım canım sanırım sadece sabitleyebiliyorsun bizim gibi sürekli yazdığını seçip eklemiyorsun renk ben kullandığım rengi çok seviyorum o yoksa kullanmazdım

Hımm anladım canım sanırım sadece sabitleyebiliyorsun bizim gibi sürekli yazdığını seçip eklemiyorsun renk ben kullandığım rengi çok seviyorum o yoksa kullanmazdım

ben de pro olmadan önce üşenmeyip tek tek seçiyordum karakter tipi rengi fln sen de öyle yapıyorsun
kopyala yapıştır filan mı yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…