günaydın kızlaarr :))
Perimmm, dün akşam cevap yazamadım tatlım, kardeşim ödevine yardıma çağırdı, gelemedim geri
Romatizma değerleri baya yüksekti bende bir dönem, sonra düştü nasıl olduysa.. Ama işte huzursuz bacak sendromu daha fena romatizmadan, ağrı kesici filan da pek kâr etmiyor çok ağrı olunca, ama işte dayanılıyor bir şekilde.. hareket halindeyken sıkıntı yok da uzun süre oturunca yatınca çok ağrı oluyor bende de..
Ama hiiiiiiçç üzme kendini tatlım sen, cidden ilaçlarını kullan, bir de üşütmemeye filan dikkat edince sıkıntın olmaz...
hoşgeldiniz kızlar...:)) bizim de nişan muhtemelen ağustosta, düğün de 2014 ağustos ya da eylül gibi inşallah.. şimdilik planımız böyle en azından :)
Selam kızlaar. Aralıkta nişanlandım aileler tanıştığı için asker öncesi nişan yapmak istediler. Henüz 1 sene bile olmamışken konuşmaya başlayalı :) 5. ayımızda nişanlandık şimdi 7. aydayız. Tabi birbirimizin çocukluğa kadar biliyoruz o yüzden erken olduğunu düşünmedik. Rabbim nasip ederse 2014'te nişanlım askerden gelince düğünümüz olacak Nisan yada Mayıs'ın başında gelecek. Haziranda da düğümüz olacak inşallah :)
olsun canım benim Önemli değil.
Benim tam 3 buçuk sene önce falan başladı.
Açıkçası ben bir hastalk atlattım onun yan etkisi Kalp kapakçıkları iltihabı, erimesi, kalp romatizması ya da normal romatizma.
Beni çok uyardılar test yap yap. Artık her gören doktor bademciklerimi böyle giderse kalbine iner dedi her gören.
Ben o yüzden çok korkmuştum moralim bozuktu bir değerimi yanlış değerlendirdim o zaman kalp yetmezliği yazıyordu nette. Ama çok şükür normalmiş.
Alt komşumuz yılların Laborantı. Sağolsun yardımcı oldu oda bana.
Moralim tamamen düzeldi denilebilir :)
Elim sadece ağrısı delirtiyor. İlaçlar mı kremler mi fayda etmiyor.
Yağmur yağmadan deliriyorum... Yağdığı an rahatlama geliyor.
Kütletmediğinde ağrıların başlıyor.Kasılıyor. Sürekli uyuşuk halde. Birde şişiyor neredeyse her gün.
Bunlardan dolayı zatn doktorda şüphelendi. Düşmemin etkisiyle ayağımda bu ağrılara katıldı...
Ama inan moralim yüksek artık. Eğer olduda varsa birşey tedavi olurum.
Birde inanmıyordu kimse bu yaşta olur mu vır vır konuşuyorlardı onlar inşallah bir daha ağrıma inanmaz lafımı söylerim artık.
Çünkü artık insanın sinirine gidiyordu cnm inan. Atellerle geziyordum sürekli. O biraz hareketsiz kalınca ağrm hafifliyordu.
Amma yazzdım diymi
İnşallah seninde ağrıların hemen geçer canım benim
olsun canım benim Önemli değil.
Benim tam 3 buçuk sene önce falan başladı.
Açıkçası ben bir hastalk atlattım onun yan etkisi Kalp kapakçıkları iltihabı, erimesi, kalp romatizması ya da normal romatizma.
Beni çok uyardılar test yap yap. Artık her gören doktor bademciklerimi böyle giderse kalbine iner dedi her gören.
Ben o yüzden çok korkmuştum moralim bozuktu bir değerimi yanlış değerlendirdim o zaman kalp yetmezliği yazıyordu nette. Ama çok şükür normalmiş.
Alt komşumuz yılların Laborantı. Sağolsun yardımcı oldu oda bana.
Moralim tamamen düzeldi denilebilir :)
Elim sadece ağrısı delirtiyor. İlaçlar mı kremler mi fayda etmiyor.
Yağmur yağmadan deliriyorum... Yağdığı an rahatlama geliyor.
Kütletmediğinde ağrıların başlıyor.Kasılıyor. Sürekli uyuşuk halde. Birde şişiyor neredeyse her gün.
Bunlardan dolayı zatn doktorda şüphelendi. Düşmemin etkisiyle ayağımda bu ağrılara katıldı...
Ama inan moralim yüksek artık. Eğer olduda varsa birşey tedavi olurum.
Birde inanmıyordu kimse bu yaşta olur mu vır vır konuşuyorlardı onlar inşallah bir daha ağrıma inanmaz lafımı söylerim artık.
Çünkü artık insanın sinirine gidiyordu cnm inan. Atellerle geziyordum sürekli. O biraz hareketsiz kalınca ağrm hafifliyordu.
Amma yazzdım diymi
İnşallah seninde ağrıların hemen geçer canım benim
Gizemcim moralinin düzeldiğine ne kadar sevindim anlatamam. Dün sen öyle karamsarken çok üzülmüştüm. Bir de sana destek olamadım dün maalesef, onu da taktım aklıma. Ama böyle görünce ohh dedim. Bundan sonrası tedavi süreciyle rahatlarsın artık :)
canım benim artık iyi hissetmene çook sevindim.. hiç bozma moralini, zaten insan üzüldükçe böyle şeylerde daha da artıyor ağrılar...
tedavini olursun, en yakın zamanda da atlatırsın inşallah..
şükret haline bak karadenizde yaşamıyorsunherhergün yağmur hiç çekilmezdi...
işin şakası bir yana Allah şifa versin inşallah kuzum, çabucak iyileş
Sura'cım Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. Darısı Başımıza
kimsecikler yokmu ya...
Hosgeldin biricik:)
Gizemcim kusura bakma canım,cikmam gerekti apar topar,haber veremedim...
Sozluluk değişik valla,aileler işin içinde,araman lazım,gitmen lazım,bi de benim sevdicegim uzakta olduğu için her şey bana bakıyor... Onun dışında bir değişiklik yok...
Aynen canım,sen uzmen kendini,hem bu sürede daha güzel hazirlarsin evini
Hosgeldin emine,bizim nisan tarihimiz de ağustos olacak inşallah
Amin tatlım amin hemen sıra bana da gelsin onu versinler beni istemeye gelsinler hayırlısıyla
neyse şurda ne kaldıki kay aycık
Perim sonuclar cıktımı
kızlaarrr nasılsınız? Perim hastalığın nasıl oldu iyimisin biraz daha
Hadi iinşallah canımmm :)
Canlarım çok teşekkür ederim ilginize
Moralman çok iyiyim :))
Sonuçlar 1 tane kaldı. Asıl beklenilen o.
Dün akşam gelemedim kusura bakmayın. Nette sorun vardı. Ama artık yapıldı
Bu gecede kuzenimde kalıcam
Bizimkinin iş arkadaşının nişanı var. Nişanlandığı da sınıf arkadaşı iki taraf olucak yani :))
Oraya gidicez cumartesi akşamı.
Kendime güzel bir bluz aldım.
Lacivert Arka tarafı düz saten geliyor. Sade ama şık birşey.
O gün altımada Siyah Pantolon, Topuklu.
Halka küpe aldım belki onu takarım.
Makyajda laciverti çok severim. Amaaa gri mi yapsam lacivert mi ne dersiniz?
Göz makyajından kastım süreceğim göz farı tonlamasını yaparım + Kalem.
Gözlerim yeşil mavi karışımı. Koyu griyide yakıştırıyorlar...
Bu arada katiplik başvurusu haftaya yapacaklar için duyurulur :)
Onunda heyecanı bindi şu sıra bana.
Yıllardır hayalim. Çabaladım emek verdim inşallah olur...
ahh bitanem inşallah düğün hazırlıklarımızı burda paylaşırız rabbim o günleri gösterir inşallah çok bir şey değil cnm azz kaldı sayılır
Merabalar hatunlar ben de gelebilir miyim ? :)
İnşaAllah düğün tarihim 20.09.2014 Cumartesi
Hadi iinşallah canımmm :)
Canlarım çok teşekkür ederim ilginize
Moralman çok iyiyim :))
Sonuçlar 1 tane kaldı. Asıl beklenilen o.
Dün akşam gelemedim kusura bakmayın. Nette sorun vardı. Ama artık yapıldı
Bu gecede kuzenimde kalıcam
Bizimkinin iş arkadaşının nişanı var. Nişanlandığı da sınıf arkadaşı iki taraf olucak yani :))
Oraya gidicez cumartesi akşamı.
Kendime güzel bir bluz aldım.
Lacivert Arka tarafı düz saten geliyor. Sade ama şık birşey.
O gün altımada Siyah Pantolon, Topuklu.
Halka küpe aldım belki onu takarım.
Makyajda laciverti çok severim. Amaaa gri mi yapsam lacivert mi ne dersiniz?
Göz makyajından kastım süreceğim göz farı tonlamasını yaparım + Kalem.
Gözlerim yeşil mavi karışımı. Koyu griyide yakıştırıyorlar...
Bu arada katiplik başvurusu haftaya yapacaklar için duyurulur :)
Onunda heyecanı bindi şu sıra bana.
Yıllardır hayalim. Çabaladım emek verdim inşallah olur...
Geldim canımm hoş geldin aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?