2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

olsun canım benim Önemli değil.
Benim tam 3 buçuk sene önce falan başladı.
Açıkçası ben bir hastalk atlattım onun yan etkisi Kalp kapakçıkları iltihabı, erimesi, kalp romatizması ya da normal romatizma.
Beni çok uyardılar test yap yap. Artık her gören doktor bademciklerimi böyle giderse kalbine iner dedi her gören.
Ben o yüzden çok korkmuştum moralim bozuktu bir değerimi yanlış değerlendirdim o zaman kalp yetmezliği yazıyordu nette. Ama çok şükür normalmiş.
Alt komşumuz yılların Laborantı. Sağolsun yardımcı oldu oda bana.
Moralim tamamen düzeldi denilebilir :)
Elim sadece ağrısı delirtiyor. İlaçlar mı kremler mi fayda etmiyor.
Yağmur yağmadan deliriyorum... Yağdığı an rahatlama geliyor.
Kütletmediğinde ağrıların başlıyor.Kasılıyor. Sürekli uyuşuk halde. Birde şişiyor neredeyse her gün.
Bunlardan dolayı zatn doktorda şüphelendi. Düşmemin etkisiyle ayağımda bu ağrılara katıldı...
Ama inan moralim yüksek artık. Eğer olduda varsa birşey tedavi olurum.
Birde inanmıyordu kimse bu yaşta olur mu vır vır konuşuyorlardı onlar inşallah bir daha ağrıma inanmaz lafımı söylerim artık.
Çünkü artık insanın sinirine gidiyordu cnm inan. Atellerle geziyordum sürekli. O biraz hareketsiz kalınca ağrm hafifliyordu.
Amma yazzdım diymi
İnşallah seninde ağrıların hemen geçer canım benim

Son düzenleme:

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..

Gizemcim moralinin düzeldiğine ne kadar sevindim anlatamam. Dün sen öyle karamsarken çok üzülmüştüm. Bir de sana destek olamadım dün maalesef, onu da taktım aklıma. Ama böyle görünce ohh dedim. Bundan sonrası tedavi süreciyle rahatlarsın artık :)

canım benim artık iyi hissetmene çook sevindim.. hiç bozma moralini, zaten insan üzüldükçe böyle şeylerde daha da artıyor ağrılar...
tedavini olursun, en yakın zamanda da atlatırsın inşallah..
şükret haline bak karadenizde yaşamıyorsun herhergün yağmur hiç çekilmezdi...
işin şakası bir yana Allah şifa versin inşallah kuzum, çabucak iyileş

kızlarrr kızlarrrrr görümcemi isteyecekler ay çok heyecanlıyız yaaa hepimiz birden

Çok Teşekkür Ederim Canım
Olur mu canım destek olamadım. Oldun daha ne olsun. Çok Teşekkür ediyorum gerçekten, yürekten.
İnşallah herşey çok güzel olucak

Sanada çok teşekkür ederim canım.
Kesinlikle artıyor. Pazar gününden beri inanılmaz ağrılarım var. Ve yağmur var. Kendimi yaşlı gibi hissetmeyi bırakıp neşeyle doldum gene
Amin Canım Allah'ım herkese şifa versin inşallah

Sura'cım Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. Darısı Başımıza

neyse şurda ne kaldıki kay aycık

Perim sonuclar cıktımı

Amin tatlım amin hemen sıra bana da gelsin onu versinler beni istemeye gelsinler hayırlısıyla

Hadi iinşallah canımmm :)

neyse şurda ne kaldıki kay aycık

Perim sonuclar cıktımı

kızlaarrr nasılsınız? Perim hastalığın nasıl oldu iyimisin biraz daha

Canlarım çok teşekkür ederim ilginize
Moralman çok iyiyim :))
Sonuçlar 1 tane kaldı. Asıl beklenilen o.
Dün akşam gelemedim kusura bakmayın. Nette sorun vardı. Ama artık yapıldı
Bu gecede kuzenimde kalıcam

Bizimkinin iş arkadaşının nişanı var. Nişanlandığı da sınıf arkadaşı iki taraf olucak yani :))
Oraya gidicez cumartesi akşamı.
Kendime güzel bir bluz aldım.
Lacivert Arka tarafı düz saten geliyor. Sade ama şık birşey.
O gün altımada Siyah Pantolon, Topuklu.
Halka küpe aldım belki onu takarım.
Makyajda laciverti çok severim. Amaaa gri mi yapsam lacivert mi ne dersiniz?
Göz makyajından kastım süreceğim göz farı tonlamasını yaparım + Kalem.
Gözlerim yeşil mavi karışımı. Koyu griyide yakıştırıyorlar...

Bu arada katiplik başvurusu haftaya yapacaklar için duyurulur :)
Onunda heyecanı bindi şu sıra bana.
Yıllardır hayalim. Çabaladım emek verdim inşallah olur...

Son düzenleme:

Tatlım bence açık gri yap, hem gözlerini ortaya çıkarır, hem de laciverte boğmamış olursun kendini. Kontrast güzel olur bence.

Kuzuummm moralinin düzelmesine çok çok sevindimmm, çok daha iyi olucaksın inşallah canım benimm.
İnşallah emeğinin karşılığını alırsın canımm, Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…