Baldan daha tatlı rüyalar canım
Evet tatlım ya.
Geçen hafta salı günü aldırdım. Bugün de dikişlerimi aldılar.
2 kilo verdim bu dönemde ya, hemen saldırdım yemeğe dikişler gidince
bende 2014 gelini olacağım inşallah :))
hoşgeldin canım aramıza tanışalım Eda ben
Herşey bankanın müdürüne baglıugrasıyor sürekli ama bakalım ne olacak
ayy bugün ablasıyla konuştuk dün babam aradı beni dedi yakında dügün olabilir bakalım ugrasıyoruz demiş :26: ahh ahh keşke olsa ahh müdür ahhablası sordu annemlere yakın mı oturursunuz diye bir heycan yaptım sanki yarın istemeye geliyoruz demiş gibi oldu
Mutellacım canımcım çok geçmiş olsun. Ben de bir tanesini aldırmıştım. Felaket oluyor insan. Bunla gelmiş geçmiş olsun diyelim...Ben de iyiyim çok şükür. Uzun zamandır buraya uğramıyordum da bi bakayım dedim kimseler var mı. Varmış
İyiyim canım ben de. Diş operasyonumu başarıyla atlatmış bulunuyorum
Kızlar merhaba :) Bugün çok yoğun bir gündü, hiç uğrayamadım, bir bakıyım dedim ama kimse yok sanırım.
İyi akşamlar canımm
Ben buradayım ama net gidip geliyor.
Kablo yağmurdan su almış. Değiştirilcek bir abiyi beklyoruz. Gelemedi.
Eğer çıkmış olursam diye söylüyorum haberiniz olsun
Benim bilgisayar da son zamanlarda çok yavaşladı, format atılması gerekiyor sanırım
Bende daha bu pazar attırdım :))
Yan tarafta inşaat var bizim kablolar ordan zarar görmüş.
Üstüne yağmur suları içine girince net gidip geliyor.
Bir sayfa 2 3 dk da geliyorÇok kötü birşey.
İnternet de yavaş olunca ömür törpüsü gibi insanın sinirleri bozuluyor ... Senin diğer sonuç da belli oldu mu?
merhaba kızlarrr benimde muhtemel düğün tarihim 2014 olucak inş. :)
Biraz nezle gibiyim tatlım yaa, çok üşüyorum, halsizlik varOnun dışında bi yaramazlık yok :)
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine.
Gizemimm çeyiz sayfamıza yazmıştım buraya da yazayımm, çok geçmiş olsun kuzumm.
Allah beterinden korusun, daha kesin bir şey yokmuş da bak üzme kendini, çok şükür ki çaresi var canımm, kendini sakın üzme, kafana takma bunları Gizemimm.
Canımmm
Teşekkür edeirimm.
Sen nasılsın iyi misin ?
İyiyim çok şükür canımm televizyonda bir şey yoktu ben de buraya kaçayım dedim :))
Sen nasılsın, napıyorsun canım benim?
Bilgi yarışmaları cidden çok eğlenceli oluyor canımm ben de seviyorum :)İyi yaptın cnm benim.
Ah ben eskiden tv izlemezdimm
Şimdi ise
Vakit buldukça Büyük Risk
Pazartesi Kim milyoner olmak ister (Birgün daha vardı şuan hatırlayamadm)
Salı Perşembe Güven Bana yada salı şans kapıda.
Ne kadar bilgi yarışması varsaa izlemekteyim Hoşuma gidiyor.
Canmm çıkmam gerek kusura bakma lütfen.
Öpüyorum çok seni
Edoşum çok heyecanlandım birden :) Hadi inşallaaaaahh :) İlk evlendirdiğimiz sen mi olacaksın yoksa :) Biz yine de geç olsun güç olmasın diyelim
Hosgeldin biricik:)merhaba kızlarrr benimde muhtemel düğün tarihim 2014 olucak inş. :)
Gizemcim kusura bakma canım,cikmam gerekti apar topar,haber veremedim...Yok cnm 2 hafta sonra diyor ama ben haftaya açıklanır diyorum. Hep dedikleri günden 1 2 gün önce açıklayabiliyorlar.
Sözlülük nasıl gidiyor canım
Hoş geldin aramıza canım
Aynen canım,sen uzmen kendini,hem bu sürede daha güzel hazirlarsin eviniSanırım
olmadı canımbankacı istedigimiz miktarın olmayacagını söylemiş..yani her ihtimalde beklememiz gerekiyor
Olsun napalım çeyizlerle beklemeye devam
Merhabalar.. bende burdayım. benimde tahminen 2014. bu yaz aqustosta nişan. 2014de düqün inşallah.
merhaba kızlarrr benimde muhtemel düğün tarihim 2014 olucak inş. :)
Merhabalar.. bende burdayım. benimde tahminen 2014. bu yaz aqustosta nişan. 2014de düqün inşallah.
Bilgi yarışmaları cidden çok eğlenceli oluyor canımm ben de seviyorum :)
Tamam canımm iyi geceler çok öptümm :)
Hosgeldin biricik:)
Gizemcim kusura bakma canım,cikmam gerekti apar topar,haber veremedim...
Sozluluk değişik valla,aileler işin içinde,araman lazım,gitmen lazım,bi de benim sevdicegim uzakta olduğu için her şey bana bakıyor... Onun dışında bir değişiklik yok...
Aynen canım,sen uzmen kendini,hem bu sürede daha güzel hazirlarsin evini
Hosgeldin emine,bizim nisan tarihimiz de ağustos olacak inşallah
Selam kızlaar. Aralıkta nişanlandım aileler tanıştığı için asker öncesi nişan yapmak istediler. Henüz 1 sene bile olmamışken konuşmaya başlayalı :) 5. ayımızda nişanlandık şimdi 7. aydayız. Tabi birbirimizin çocukluğa kadar biliyoruz o yüzden erken olduğunu düşünmedik. Rabbim nasip ederse 2014'te nişanlım askerden gelince düğünümüz olacak Nisan yada Mayıs'ın başında gelecek. Haziranda da düğümüz olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?