Kizlar sevgilimle yarin bulusacagiz, ya ayrilacagiz ya devam ediecegiz
Hakkimizda hayirlisi olsun :26:
olur olur hersey hallolur ınsallah canım ben dıger konuya resım atmaya basladım :)
belkı sen bizden önce gidersin :)
ooooo .s durum vafım yanı ama bunu bi erkege ne kadadr söylersen söyle kabul edip gitmesi cok güç yanı kabullenmezler işin zor ıkna etmen lazım ılerısı ötü benımkınınde sinirlenince gözü görmüyor yumrugunu sıkıyor ya beni kovuyor yada kendi gidiyor bana zarar vermemek için göleri hıc bırsey görmezki sninr anında
Canım herşeyin hayırlısı olsun.
O zamanda hep savunmuştum; Üzüyorsa ona göre tavrını al.
Çünkü o zaman anlattıklarında kesinlikle sen haklıydın. Az çok hatırlıyorum konuları.
İnan ki ayrılma kararı bile alsan hakkında dha hayırlı biri mutlaka çıkacaktır.
Acı veriyorsa, şiddet varsa Aşk değildir bu.
Geleceğini düşün...
Üzme kendini. Allah'tan hayırlısını dile hep... İnşallah herşey güzel yüreğinin istediği gibi olur
:
Sagol canim benim insallah bu herif benim icin hayirli olur, insallah onu eskisi gibi cok severim, asik olurum
Sen 93luymussun ben de 92liyim canimne guzel hepimiz yasitiz
İnşallah o sana hakettiğin gibi davranır ve aşkını büyültür canım :)
Evet 93 Lüyüm :) Yakınız canım 1 yıl :)
Canım herşeyin hayırlısı olsun.
O zamanda hep savunmuştum; Üzüyorsa ona göre tavrını al.
Çünkü o zaman anlattıklarında kesinlikle sen haklıydın. Az çok hatırlıyorum konuları.
İnan ki ayrılma kararı bile alsan hakkında dha hayırlı biri mutlaka çıkacaktır.
Acı veriyorsa, şiddet varsa Aşk değildir bu.
Geleceğini düşün...
Üzme kendini. Allah'tan hayırlısını dile hep... İnşallah herşey güzel yüreğinin istediği gibi olur
Canım baktık baya güzel şeylerin var Maşallah
Ahh kavuşsakta kullanmaya başlasak artık
Artık baza altları doldu bizde :26: Almak istesemde ne etcem bilemicem :))
En son aldığım hurçlarım bile odamda köşede torbalı saklı duruyor
Aldıkça at canım.
Ahah benim sevgilim okulu uzatmis o yuzden erken godecegimi zannetmiyorum
Senle de ne cok ortak yonumuz var
Sevgilim suan ona karsi ne kadar sevgisiz ve ilgisiz oldugumun farkinda, bir seylerin kafasina dank ettigini dusunuyorum ama ben yiprandim
Eskiden Bir ay onu gormesem cildirirdim her gece onunla bulusma hayali kurardim, simdi ise off yarin uzun kiz gibi saclariyla karsima cikacak diyorum
Ben yatiyorum canim iyi geceler
Valla bizdede oyle evde heryer gomme dolap hepsi dolu kanepe altlari bile doldu tasti
HAkketen gitsekde evimize dizsek guzelce :)
İnşallah o günlerde gelecekk :))
Canım yavaştan bende kaçıyorum.
Teşekkür ederim sohbet içinTanıştığıma tekrar çok memnun oldum
Tekrar görüşmek dileğiyle canım
Şimdiden iyi geceler Allah Rahatlık versin
4 Temmuzda bittiii
Hahahhah .d tamm canim her zaman burdayim artik iyi geceler sanada aklah rahatkik versin
Bende oda yok deyince n e biliyim
Ya olsa bir dert olmasa bir dert bu sevgili isi ya kavgaIıyiz kaç gündür mesaj arama falan Yok. sonra mesaj geliyor hava yarın iyimi ne bu simdi dedim :) "( sinirlendim bir anda sonra yarın beni 9'da uyandır dedi yattı Sabah kaldırdım kahvaltıya götürdü beni küsüZ ya böyle teklif ediyor Şaka gibi demi nelerle uğraşıyorum. :) kafayı yediriyor insana bazen
ammmaa konuşmuşsunuzz yiaaokuyamadım tam geçmişi
koca 7 yılı devirmişsiniz canımo tartışmalar olsun okadar bazen dozunu kacırmadıkca
ben sözlüydüm 1.5 sene gülsemin diğer topicte konusmutuk diğerleriye sen o ara gırmıodun topiğe sanırım
2 ay önce sözü attık yalnızları oynuorum işte napimm
Ooo cok uzuldum ee simbi biri yokmu hayatinda
ammmaa konuşmuşsunuzz yiaaokuyamadım tam geçmişi
koca 7 yılı devirmişsiniz canımo tartışmalar olsun okadar bazen dozunu kacırmadıkca
ben sözlüydüm 1.5 sene gülsemin diğer topicte konusmutuk diğerleriye sen o ara gırmıodun topiğe sanırım
2 ay önce sözü attık yalnızları oynuorum işte napimm
hayırrrr daha hazır değilim daha acım dinmedi sanırım :26:
off beni uyku tutmuyor kızlar
naaapsakta uykum gelse,ninni mi söylesem kendime
Dinermi oyle hemen bulusma gorusme imkaniniz yokmu yada tekrar biraraya gelme
uyurken sallan işe yarar ve şeyi düşün uykun oldugu halde yataktan zorla kaldırıldıgı 5 dk ya dıye bagırdıgın zamanlara o zmana daha çok kıymetını bılıysun uykunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?