2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlar sevgilimin annesi ne demis

"Oglum 1 hafta eve geliyo burnumuzdan getiriyo ben 1 hafta dayanamiyorum disikartal bunca yildir nasil dayaniyor"

Ahahah nolcak boyle bu is

Ayni cümleyi bende cok sık duyuyorum kaynana m bana diyor hatta evlensemde sende yemek yerim demis oglu kaynanamda ben badimda atmaya calisiyom zaten sen gtmem diyon Allah sabir versin kizim bu deliyle napca n bilmiyom diyor
Cidden bize Allah sabir versin

sakasina mi diyor ciddi mi diyor canim? Ben bugun bunlari duyunca biraz tereddut ettim baya moralim bozuldu

Cunku sevgilimin annesi de kardesi de o kadar cok sikayet ettiler oyle seyler anlattilar ki

Evlenirsem pisman olursam diye korktum

sakasina mi diyor ciddi mi diyor canim? Ben bugun bunlari duyunca biraz tereddut ettim baya moralim bozuldu

Cunku sevgilimin annesi de kardesi de o kadar cok sikayet ettiler oyle seyler anlattilar ki

Evlenirsem pisman olursam diye korktum

Ciddi diyor ben aliskinim ya heran vazgecebiliri o zaman ugrasamam senin dekj oğlunla diyorum aman kizim olurmu oyle sey bunca yil bosunami beklddiniz diyor kaynanam ama bizkmki oldugundan fazla delidir . Kaynanam küçücük böyle kucakta tssinir ikimizide alip kanepeye firlatiyor :))))

senin kv adayi oglunu seviyor hic degilse :) benim sevgilimin kardesi annesi babasi sevgilimden nefret ediyor

İki arada kaldim iki taraf da birbirini sucluyor

senin kv adayi oglunu seviyor hic degilse :) benim sevgilimin kardesi annesi babasi sevgilimden nefret ediyor

İki arada kaldim iki taraf da birbirini sucluyor

Aa neden bu kadar kotuluyorlar seVgilin ne yapmış ailesine yani sn eminmisin ciddi solediklerine yanlış anlama ama bunca yıl olmuş Sonuçta birden böyle bir Sey söyleme I erinin altında bir Sey ararım ya cidden sevgilin bezdirdi ailesini üzdü kötüu şeyler yaptı yada senden soğutmak böyle söylüyor kaynanan

Varmı kpss başvurusu yapıp kazanan ben sıkıldım ya bir kuruma yerleşemediniz yazısını görmekten

bende önlisansdan girdim geçen sene ama kasımda son kez şansımı deneyecem sonra seneye nasipse zaten lisansdan gireceğim artık

Ya bu sinav konusunda cok cahilim takip edemiuorum arastitmak fln istemiyorum anlamiyorum da kasimda ne sinavi var

Son düzenleme:
Ya bu sinav konusunda cok cahilim takip edemiuorum arastitmak fln istemiyorum anlamiyorum da kasimda ne sinavi var

Kasımda tercih var canım önlisans kpss 2 sene geçerli ya yılda 3 kere tercih dönemi oluyor. Mayısda oldu haziranda oldu birde kasımda olacak.

Kasımda tercih var canım önlisans kpss 2 sene geçerli ya yılda 3 kere tercih dönemi oluyor. Mayısda oldu haziranda oldu birde kasımda olacak.

Hmm ya 66 puanla bi tercih yapilmaz sanirim gecen sene grdim dgru hatirliyorsam zorla girdigim icin hatrlamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…