ben 5 aydır sözlüyüm yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz çeyizimizi annemle 23 yaşındayım nasipse okul bitince 2015 haziran gibi düşünyoruz düğünü 4 yılı geçti birlikteliğimizbenden bu kadar
Kizlar sevgilimin annesi ne demis
"Oglum 1 hafta eve geliyo burnumuzdan getiriyo ben 1 hafta dayanamiyorum disikartal bunca yildir nasil dayaniyor"
Ahahah nolcak boyle bu is
nasıLsınız a kızLar:101:
Ayni cümleyi bende cok sık duyuyorum kaynana m bana diyor hatta evlensemde sende yemek yerim demis oglu kaynanamda ben badimda atmaya calisiyom zaten sen gtmem diyon Allah sabir versin kizim bu deliyle napca n bilmiyom diyor
Cidden bize Allah sabir versin
sakasina mi diyor ciddi mi diyor canim? Ben bugun bunlari duyunca biraz tereddut ettim baya moralim bozuldu
Cunku sevgilimin annesi de kardesi de o kadar cok sikayet ettiler oyle seyler anlattilar ki
Evlenirsem pisman olursam diye korktum
Ciddi diyor ben aliskinim ya heran vazgecebiliri o zaman ugrasamam senin dekj oğlunla diyorum aman kizim olurmu oyle sey bunca yil bosunami beklddiniz diyor kaynanamama bizkmki oldugundan fazla delidir . Kaynanam küçücük böyle kucakta tssinir ikimizide alip kanepeye firlatiyor :))))
senin kv adayi oglunu seviyor hic degilse :) benim sevgilimin kardesi annesi babasi sevgilimden nefret ediyor
İki arada kaldim iki taraf da birbirini sucluyor
merhaba kızlar nasılsınız.
merhaba kızlar nasılsınız.
sozu kendi aranizda mi kestiniz yoksa aile icinde mi soz kesildi canim?
Varmı kpss başvurusu yapıp kazananben sıkıldım ya bir kuruma yerleşemediniz yazısını görmekten
aile arasında olsun canım
Anlamadim canimaile icinde mi oldu yani
ben 2014e kaldım
bende önlisansdan girdim geçen sene ama kasımda son kez şansımı deneyecemsonra seneye nasipse zaten lisansdan gireceğim artık
Ya bu sinav konusunda cok cahilim takip edemiuorum arastitmak fln istemiyorum anlamiyorum da kasimda ne sinavi var
Kasımda tercih var canım önlisans kpss 2 sene geçerli ya yılda 3 kere tercih dönemi oluyor. Mayısda oldu haziranda oldu birde kasımda olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?