2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

napalım canım sohbet muhabbet öle çıkıcam bende şimdi kışısel bakım yapmam lazım bı ıkı saatımı alır sonra yıne gelirim kuzenımın düğünü var hafta sonu gece girebilirim bi tek şim diden öpüyorum sizleri

Meraba

yaptık canım yanı bende onunla yapmış kadar oldum 2009da geldi biim cok oldu bıtırelı

Eee kuzum neyi bekliyorsunuz ya o zaman siz evlenmek için

Ben evlendikten sonra sevgilim askere gitsin (hatta hiç gitmesin) diyordum da artık öyle demiyorum askerde hiç değilse kısa saçlı durmaya, erken yatıp kalkmaya alışsın, bi de pc oyunlarından 6 ay uzak kalsın, öyle evlenelim daha iyi olur diye düşündüm

kolay gelsin yavru sanaa

6 ay niye uzak kaliyor onu anlamadim
Bsver gitsin askerligini yapsin cok gurur verici birsey
Valla biz daha beklemiyoruz iste 2014 mart nisanim oluyor allah nasip ederse yeter 7 yil

canım benim çok sağol..inşallah hiç birimizin cıkmasın
evet 3 ay sonraki eylül hemde 8 eylül olucak gibi görünüyor düğün yerini tutucaz inş.nikah işlemleri vs kadrosunu bekliyordum neyseki daimi kadroya girdi bu kadar çabuk olması sürpriz oldu:)) darısı sizlerin başına inş:)

amin darısı herkesin başına inş:) kadrosu daimi oldu askerede gitmiycek evlenelim dedik:) sürpriz oldu:)

günaydın güzeL geLinleerr:87:

ne güzel işte canım,bak Rabbim çok şükür sanırım herkezin dualarını duydu :)
Merak etme sen, ooo daha nasıl adam olucak o görsen Allahın izniyle

amin darısı herkesin başına inş:) kadrosu daimi oldu askerede gitmiycek evlenelim dedik:) sürpriz oldu:)

Amin canım amin İnşallah.
Ahh bizede böyle güzel süprizler olsa keşke, yedekten bir çıksamm ah
Çok mutlu olun canım

Selam Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…