2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oyy sizinde az kalmış

Kış düğünü mü yapcaksınız

Bizde düşündük aslında kışın ama zor olcaktı ailelerimiz içinde bizim içinde

Allah yardımcımız olsun hepimizinn

Oyy sizinde az kalmış

Kış düğünü mü yapcaksınız

Bizde düşündük aslında kışın ama zor olcaktı ailelerimiz içinde bizim içinde

Allah yardımcımız olsun hepimizinn

vallahi net bi tarihimiz olmamakla birliktee çok beklemek istemiyoruz
ailelere sıkıntı olur çok yakın olursa tarihler ara vercez 2 ay fln ama bizim işimiz de çok belli olmaz
her an olabilir ekimden sonraaa

*
ayrıca aminn canımm aminnn :26:

ben 2013 Aralık gelini olacağım ama sizlere şimdiden mutluluklar dilemek istedim.Umarım tüm hayalleriniz gerçekleşir ve her şey çok güzel olur.:)

Bende iyiyim canım çok sağolasın.
Dinleniyorum :)
Sizde de düğünler arka arkaya gelmiş :)
Bende seneeye kışa istiyorum nasip olursa... Kış düğününü yaz düğününden daha çok seviyorum

Bende izmirde yaşıyorumm 35 görünce hemen atladım

Evet :) Çok mutlu oldum o zaman Topiğimizde 2. İzmirli'mizi bulduk :))

ben 2013 Aralık gelini olacağım ama sizlere şimdiden mutluluklar dilemek istedim.Umarım tüm hayalleriniz gerçekleşir ve her şey çok güzel olur.:)

Çok Teşekkürler, Ömür boyu mutluluklar dilerim
Kış düğününü gerçekten seviyorum, ayrı bir güzelliği var gibi geliyor bana :)
Sizinde kışın olacakmış. Evlendikten sonra bizimle paylaşırsınız güzelliklerini :)))

onlardan önce nişanlandık bizden önce evleniyolarr
hayırlısı olsunn canım hakkımızdaa

Bizde kış mevsiminin o gizemine hayran olduğumuz için kışın olsun istedik.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Umarım herşey yolunda gider ve bende mutlu günümden kareler paylaşmak fırsatı bulurum.

Bizde kış mevsiminin o gizemine hayran olduğumuz için kışın olsun istedik.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Umarım herşey yolunda gider ve bende mutlu günümden kareler paylaşmak fırsatı bulurum.

İnşallah :)
Herşey gönlünüzce olsun

Hoş geldin cnaım nasılsın?
Bende seni merak ediyordum, ne zamandır görüşemedik.
İğne yediğin günden beri sanırım.
Daha iyisin diymi?

Hosbulduk canim bende dun gece geldim eve düğün vardi kuzenim tam 4 tane kismet cijti yaaa.s

Selamlar

2013 gelinlerinin konusunu biliodum ama 2014e hiç dikkat etmemişim

Bende 2014 haziran gelini olcam kısmet olursa

Sizlerin nezaman düğün tarihleri, nişanlımısınız ?

Hosgldin canim aramiza bnde 7 yillik dozluyum 2014 mart nisan hazran dugunm var hayrlisiysa eger 22 yadndym

Merhaba kızlar nasılsınız, pek düzenli giremiyorum artık ama geldiğimde de kimse olmuyor.
Hepiniz iyisinizdir umarım, öpüyorum sizleri

Pericim neden erteliyorsun canım yaa, fırsatınız varken bi adım atın bence. Kuzenim de hep erteliyordu, çekinyordu yok her şey sorunsuz geçsin diye ve hep daha başka sorunlar çıkıyordu. Hem nasılsa tanıştırcaksın, ramazanın manevi havasında tanıştır derim ben

Merhaba kızlar ben yenı uyelerdenım benıde alın aranıza :) Ciceği burnunda bır nısanlı olarak yazıyorum sıze :) Nasılsınız bakalım :)

Hosbulduk canim bende dun gece geldim eve düğün vardi kuzenim tam 4 tane kismet cijti yaaa.s

Sana mı kısmet çıktı canım anlamadım :44:

Canım Nasılsın
Korkuyorum birazcık :18: Anlaşabilecekler mi... Aslında ortak yönleri var
Haklısın aslında. Birde ben Allah nasip ederse oruç tutacağım, bu nedenle akşam anca buluşabiliriz :44:
Babam evde tek kalır :44: Zor bu işler gerçekten...
Uyuyalım uyandıımızda tüm sıkıntıları atlatmş evlenmiş olalım :))

Merhaba kızlar ben yenı uyelerdenım benıde alın aranıza :) Ciceği burnunda bır nısanlı olarak yazıyorum sıze :) Nasılsınız bakalım :)

Hoş Geldin Aramıza Canım
Yeni nişanlanmışsın, Hayırlı olsun, Allah Tamamına Erdirsin.
Ne zamandır birliktesiniz, okuyor musun, çalışıyor musun ?
Kendinden bahseder msiin biraz

Ben de diyorum bazen böyle, periii ortak noktalarımız var senle
Korkma ama korkunun ecele faydası yok öyle düşün
Yani tanıştıracaksın eninde sonunda.
İftara da gidebilirsiniz birlikte. Ya da sonrasında çay içersiniz.
Ben de daha iyiyim canım, iyi olmaya çalışıyorum işte. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…