2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

napim kuzum ya 1 2 paylasım yaptım bende hem çeyize hem kendi konularıma öyle bakınıyordum bı ara geldim cok kalabalıktı yazdım kimse görmedi sanırım ger çıktım bende

Canım gerçekten görmedim görsem inan yazardım, kusura bakam lütfen.
Niyetliyken birde baş falan dönüyor ...
1 2 paylaşım derken çeyiz topiğine demi cnm?
Hemen bakıyorum

Canlar ben de çıkıyorum, biraz uzanayım halsizlik çöktü üstüme, görüşürüz.

Tamam canım dinlen birazcık, bende 1 saate kalmaz çıkabilirim, bşaım dönmeye başladı...

Ben geldim kızlarrr
Ebisim valla ben günaydın desem :26: daha yeni uyandım da Günaydın kızlar

Canım ya, şöyle düşününce içim ferahladı valla çok sağol.
Hadi inşallah kuzum ne güzel söyledin

Görüşürüz komşuu

Ebisim hoşgeldin

Hoşbulduk güzeller, ohhh edoşum sefan olsun. Ben 6'da kalktım yahuuuu

aa sacmalama nolcak ne kusuru görmemiştir kımse olur kalabalıktı çünkü evet 1 -2 tne fotograf paylasayım dedim yeni aldıklarımı kendi konularımada paylastım

Kuzular merhaba, nasılsınız?

Gizemimm 6 Aralık olmuş tarihiniz çok sevindimm inşallah o tarihten de önce kavuşursunuz birbirinize canım benimm, liste çok güzel olmuş, emeğine sağlık kuzumm.

Bende İzmri'de yaşıyorum canım...
Okuyorum şuan... :)
Memur olmayaa çalışıyorum bi ryandann :)

İzmir çok görmek istedigim bir türlü kısmet olmayan şehirİnşallah gönlüne göre olur canım memurluk güzel özel sektör gerçekten çalışılacak gibi degil mecbur napalım

Son düzenleme:
12 yi falan buluyor canım yaa, yatağa 11 buçuk gibi giriyorum, 12ye kadar sevdicekle konuşuyoruz, ondan sonra da uyku... Sabah da dolmuştayken uyuyorum :))

Erken uyu desem bu sefer işten gel yemek ye direk uyu gibi oluyor bende yine görüşmeye gittim aslında aynı gün içinde 2 yere gittim pazartesi 1 tanesi dün aradı cagırdı aslında orasıda iyiydi ama ben aklıma 2. koydum cuma günü olumlu yada olumsuz haber vericem dedi aslında konusurken hep işe alınmısım gibi konustu ama ben alındım mı diye sorunca görüşmem gereken bir kac kisi daha var cuma karar vericem dedi bakalım ne olacak aklımda tek soru işareti var 3 erkek ve tek bayan ben olucam..ama görüşme sırasında aklıma takılacak hic bir harekette bulunmadılar ama yinede korkuyor insan cumaya az kaldı bakalım ne olacak

nihan hanımcım sizlere layık değil ama

evet aileler bize bıraktı canım.. hatta bana kaldı..sevgilim de sen karar ver ben karışmıyorum diyor.. o yüzden tüm yük bende.. aileler işte parti olayına ne der bilemiyorum pek aslında ben de pek emin değilim öyle olursa ayrı ayrı iki masraf olacak bir de.. bilemedim valla..

aa sacmalama nolcak ne kusuru görmemiştir kımse olur kalabalıktı çünkü evet 1 -2 tne fotograf paylasayım dedim yeni aldıklarımı kendi konularımada paylastım

Hemen baktım cnaım yorum ekledim
Nasıl geçiyor bakalım bu gün

Kuzular merhaba, nasılsınız?

Gizemimm 6 Aralık olmuş tarihiniz çok sevindimm inşallah o tarihten de önce kavuşursunuz birbirinize canım benimm, liste çok güzel olmuş, emeğine sağlık kuzumm.

Simgemmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş :118::118: Çok özledin ama sennnn
Sağolasın kuzum. Aramızda Eylül diye konuşsakta ben en kötü ihtimallerden gideyim dedim :)
Listeyi beğendiysen ne mutlu bana canım.

İzmir çok görmek istedigim bir türlü kısmet olmayan şehirİnşallah gönlüne göre olur canım memurluk güzel özel sektör gerçekten çalışılacak gibi degil mecbur napalım

İnşallah bir gün görürsün canım.
Belki Balayına İzmir'e yakın tatil yerlerine gelirsiiniz
Katiplik istiyorum canım İnşallah. Hepimiz için hayırlısı olsunnn

teşeklür ederım kuzumm valla hastayım oruc değilim o yüzden zor geçmiyor yani ama yinede sıcklar cok bunaltıyor canım

Galiba bende sizlerden biriyim.
Gerçi tarih tam belli değil 2013 te olabilirim.
Gelsem mi ki ben aranıza?

İnşallah bir gün görürsün canım.
Belki Balayına İzmir'e yakın tatil yerlerine gelirsiiniz
Katiplik istiyorum canım İnşallah. Hepimiz için hayırlısı olsunnn

Amin canım inşallahGüzel bir meslek gönlünce olur inşallah canım bellimi olur balayı oralar nasip olur belki kafamızda bodrum var ama İzmirde biryerlerde yer etmiş gönlüme

teşeklür ederım kuzumm valla hastayım oruc değilim o yüzden zor geçmiyor yani ama yinede sıcklar cok bunaltıyor canım

Olsun canım, sıcaklar gene bunaltıyor :)

Galiba bende sizlerden biriyim.
Gerçi tarih tam belli değil 2013 te olabilirim.
Gelsem mi ki ben aranıza?

Hoş geldin canım aramıza
İzmir'li olarak Ayrıca çok mutlu oldum

Kışlık mıı ne hazırlıyorsun kuzum

Bamya ayıklıyorum canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…