az kaldı iftara demek isterdim ama çook var canım :26: ımmmpatlıcan salatası yap nereden cıktı dersen ben yapıcam aynı salata olsun dedim sirkeli sirkeli
Selamlar kızlar
Bende işteyim ama işim yok öyle boş boş kk de takılıyorum
Oruç benide vurdu galiba çok şükür acıkma fln bişiy yok ama başım agrımaya başladı hafif hafif gözlerim baya agır kafamı koysam uyucam
Keşke ramazan ayında işyerleri tatil olsa
Canım ben olsam kira vermeden her iki aileye de yakın olan evde oturmak isterdim. Hatta bu benim için harika olurdu diyebilirim
Ama tabi ailelere yakın olmak çok da iyi değilmiş, yeni evlenenler öyle söylüyor.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım:)
ben de senin gibi düşünüyorum ama nişanlım kiraya çıkmak taraftarı... kafam çok karışık... kiraya çıkarsak eğer kiramızın %80 inin kayın validem karşılayacakmış. Kayınvalidem seçimi bize bıraktı, ister orda ister kirada siz bilirsiniz diye.
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım:)
ben de senin gibi düşünüyorum ama nişanlım kiraya çıkmak taraftarı... kafam çok karışık... kiraya çıkarsak eğer kiramızın %80 inin kayın validem karşılayacakmış. Kayınvalidem seçimi bize bıraktı, ister orda ister kirada siz bilirsiniz diye.
Kızlar meraba hepiniz annem için bir şeyler yazmışsınız çok mutlu oldum çok teşekkür ederim !!
Annem iyi sayılır, ağrıları çok, bi de memesi gittiği için üzülüyor biraz
En kısa zamanda ağrıları diner inşaAllah :26:
Biz misafir olarak teyzemlerde kalıyoruz o nedenle internete pek gelemiyorum, burayı takip edemiyorum kusura bakmayın
fikrinizi almak istiyorum...
1-kira vermeden her iki aileye de yakın (yürüme mesafesinde) bir evde oturmak mı
2- kiraya çıkıp, yine yakın ama yürüme mesafesinde olmayan ancak araçla ulaşımın sağlanabileceği bi yerde oturmak mı?
ay evet hala çok var daha iftara... bir çorba yaparım, bir de köfte ve patates püresi olabilir.. bir de salata.. patlıcan salatası süper olurdu da , oyalıyor ya, zaten 6 da çıkıyorum işten..
fena çarptı hepimizi.. tatil olmasa da en azından yarım gün olsa ramazanda... öğle arası olmasın, 2 de çıkalı meselaDD
Canım ben olsam kira vermeden her iki aileye de yakın olan evde oturmak isterdim. Hatta bu benim için harika olurdu diyebilirim
Ama tabi ailelere yakın olmak çok da iyi değilmiş, yeni evlenenler öyle söylüyor.
Peki neden nişanlın öyle istiyor tatlım? İşine falan mı yakın kiraya oturacağınız ev?
Aslında olayın tamamını anlatayım...
kayınvalidemin iki evi var: birinde kendi oturuyor diğerinde ise kiracı var şuan. iki evin arası 5 dakikalık yürüme mesafesinde.
kendi oturdugu ev kiracı olan eve göre daha büyük bir ev.
biz evlenirsek oraya otururuz diye düşünmüşler. bana sordular ben de saolsunlar siz bilirsiniz dedim. bu zamanda ev bulup da laf etsem terbiyesizlik olurdu.
şuan oturdukları evden toplu taşımaya epey yürümek gerekiyor, nişanlım da bu durumun benim için zor olacağını düşünüyor.
bir de yeni evliliyiz, gece geç geliriz laf eden olur iki aileye de çok yakın olmak huzurumuzu kaçırır mı diye düşünmüğyor değilim...
kayınvalidem eğer kiraya çıkarsak: şuan kirada olan evin gelirini siz alırsınız demiş nişanlıma.
durum böyle:44:
kayınvalidemin iki evi var: birinde kendi oturuyor diğerinde ise kiracı var şuan. iki evin arası 5 dakikalık yürüme mesafesinde.
biz evlenirsek oraya otururuz diye düşünmüşler. bana sordular ben de saolsunlar siz bilirsiniz dedim. bu zamanda ev bulup da laf etsem terbiyesizlik olurdu.
şuan oturdukları evden toplu taşımaya epey yürümek gerekiyor, nişanlım da bu durumun benim için zor olacağını düşünüyor.
bir de yeni evliliyiz, gece geç geliriz laf eden olur iki aileye de çok yakın olmak huzurumuzu kaçırır mı diye düşünmüğyor değilim...
kayınvalidem eğer kiraya çıkarsak: şuan kirada olan evin gelirini siz alırsınız demiş nişanlıma.
İki durum da avantajlı görünüyor ya ne güzel kayınvalidenin 2 evi varmış size teklif ediyor oturun diye iyiymiş valla.. Benim kv nüversitede okuyan oğluna harçlık göndermeyi çok görüyo
22 yaşındasın bizden para alıyosun utanmıyor musun diyor oğluna
Ulen madem okutmucan sen bu oğlanı niye doğurdun
iki tarafın da artıları eksileri var.
kayınvalide oğluna çok düşkün bunu düşününce kiraya gideyim diyorumhuzur herşeyden önemli..
diğer yandan da bu zamanda hem kira ödeyip hem para biriktirmek çok zor, yarın öbür gün kadın artık veremiyorum derse gırtlağına yapışamam.
düşünerek içinden çıkamadım da bir de size danışayım dedim.
meraba kızlar, ben de 2014 İzmir geliniyim Allah nasip ederse fakat daha tarih belli değil çünkü nişanlım okuyor. ocakta mezun olmasını bekliyoruz ondan sonra iş bulursak ona göre de evlenmek için tarih belirleyeceğiz.
Meraba hoşgeldin
Yaşlarınız kaç? kaç yıldır berabersiniz?
Hoşbulduk :) ben 28 nişanlım 25 :)) 1 sene 9 aydır birlikteyiz. ben çalışıyorum ama ona iş bulmadan ve okulunu bitirmeden tarih belirleyemiyoruz
......
Ben mezun olana kadar evlenemezsiniz dedi
Ben kızın 5 sene üni okumasını mı bekleyeceğim evlenmek için?
Kızlar bu yazdığıma bir şey söyleyebilir misiniz, ben bu meseleyi kafaya takmakla haklı mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?