- 25 Aralık 2012
- 903
- 264
- 323
Evet istanbuldayım.eşim memur canım.
bendee ücretli ögretmenim sende ögretmensin sanırım istanbulun neresindesin canım ben ikitelliye gelin gidicem kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet istanbuldayım.eşim memur canım.
Ellerine saglik senin de bitmis canim Allah nazarlardan saklasin
Biz maddi meselelerden dolayi nikahla evlenecektik ama simdi is dugune dondu benim de icimde kalacakmis demek ki dugunsuz gitmek simdi nasil mutluyum anlatamam ucuyorum ayaklarim yere degmiyor) korkuyorum bir aksilik cikacak diye
bendee ücretli ögretmenim sende ögretmensin sanırım istanbulun neresindesin canım ben ikitelliye gelin gidicem kısmetse
Hmm çok sevindim canımm allah hepimizi mutlu mesud etsin inşallah :) huzurla yaşayalım yuvalarımızda.kına hazırlıkların nasıl peki müziklerini falan ayarladın mı
Evet canım dersanede matrmatik öğretmeniyim ben de :) kağıthane tarafındayım
yüzügüüü anlamadııımm![]()
Düğün de dans için mi onu ben de bulamadım yabende bulamadım daha dans müzigi cok az kaldııı napcam ben:18:
Canim biz nisan soz yapmadik o nedenle alyanslarimiz dugunde takilacak
Düğün de dans için mi onu ben de bulamadım yakınadaki müziklerim hazır aslında ama daha bitmedi.karaoke de yapıcam onu ayarlıyorum şimdi de
Hmm çok sevindim canımm allah hepimizi mutlu mesud etsin inşallah :) huzurla yaşayalım yuvalarımızda.kına hazırlıkların nasıl peki müziklerini falan ayarladın mı
Öyle tabiki canım.ben 5 yıldır ayrıydım zaten fazla zorlanmam diye düşünüyorum ama görücezAllah mutlu mesut etsin canım ailenden uzaklasıcan oda zor olurrr
Öyle tabiki canım.ben 5 yıldır ayrıydım zaten fazla zorlanmam diye düşünüyorum ama görücez![]()
Evet inşallah öyle olur :) yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkabilirsem işin içinden nasıl rahatlicam bilemezsin :) kınada neler dağıtacaksınız canım.ben magnet yaptırıyorum.çerezlerle birlikte ufak poşetlere koyup dağıtıcam.masalarda da lokum ve krikkraklar olacak.karaokemiiii cokkkk zevklllliiiiiiii olurrrr kesiiiiin
En zoru o canim bana gore yok valla daha ayarlayamadik ama sanirim biz birkac sey belirleyip salon provaya cagirdiginda ilaveleri orda secicez hic bilmiyorum kafam cok karisik
Kına müzikleri için yardımcı olmak adına benim listeme bakabilirsin canım.kına müzikleri başlığında konu açmıştım :)En zoru o canim bana gore yok valla daha ayarlayamadik ama sanirim biz birkac sey belirleyip salon provaya cagirdiginda ilaveleri orda secicez hic bilmiyorum kafam cok karisik
Evet inşallah öyle olur :) yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkabilirsem işin içinden nasıl rahatlicam bilemezsin :) kınada neler dağıtacaksınız canım.ben magnet yaptırıyorum.çerezlerle birlikte ufak poşetlere koyup dağıtıcam.masalarda da lokum ve krikkraklar olacak.
Allahım kat kat güzel duyguları ve güzel anları yaşatsın sana kuzum benım inşallah :) çok sağol çok teşekkür ederim![]()
iki heyecan birden oda güzel olur canımsen nereye gelin gidiyorsun
Hmm helvayı ilk defa duydum.değişik geldi :)beniiim kınammm dükkan gibi bir yerdee olcak canımm cerez helva kına dagıtılcak bizdee özel bisey hazırlamadım![]()