2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:52:

Ellerine saglik senin de bitmis canim Allah nazarlardan saklasin
Biz maddi meselelerden dolayi nikahla evlenecektik ama simdi is dugune dondu benim de icimde kalacakmis demek ki dugunsuz gitmek simdi nasil mutluyum anlatamam ucuyorum ayaklarim yere degmiyor;)) korkuyorum bir aksilik cikacak diye

Hmm çok sevindim canımm allah hepimizi mutlu mesud etsin inşallah :) huzurla yaşayalım yuvalarımızda.kına hazırlıkların nasıl peki müziklerini falan ayarladın mı

Hmm çok sevindim canımm allah hepimizi mutlu mesud etsin inşallah :) huzurla yaşayalım yuvalarımızda.kına hazırlıkların nasıl peki müziklerini falan ayarladın mı

En zoru o canim bana gore yok valla daha ayarlayamadik ama sanirim biz birkac sey belirleyip salon provaya cagirdiginda ilaveleri orda secicez hic bilmiyorum kafam cok karisik

Öyle tabiki canım.ben 5 yıldır ayrıydım zaten fazla zorlanmam diye düşünüyorum ama görücez :32:

oooo iyi o zamannnn etkilenmezsiiin bizdennnn dahaaa iyiii olursun ne güzel hic sevmiyorum dramatik seylere gelemiyorumm dügün günüm ölürüm ben üzüntüden yaaaa

karaokemiiii cokkkk zevklllliiiiiiii olurrrr kesiiiiin
Evet inşallah öyle olur :) yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkabilirsem işin içinden nasıl rahatlicam bilemezsin :) kınada neler dağıtacaksınız canım.ben magnet yaptırıyorum.çerezlerle birlikte ufak poşetlere koyup dağıtıcam.masalarda da lokum ve krikkraklar olacak.

En zoru o canim bana gore yok valla daha ayarlayamadik ama sanirim biz birkac sey belirleyip salon provaya cagirdiginda ilaveleri orda secicez hic bilmiyorum kafam cok karisik
Kına müzikleri için yardımcı olmak adına benim listeme bakabilirsin canım.kına müzikleri başlığında konu açmıştım :)

Evet inşallah öyle olur :) yüzüme gözüme bulaştırmadan çıkabilirsem işin içinden nasıl rahatlicam bilemezsin :) kınada neler dağıtacaksınız canım.ben magnet yaptırıyorum.çerezlerle birlikte ufak poşetlere koyup dağıtıcam.masalarda da lokum ve krikkraklar olacak.

beniiim kınammm dükkan gibi bir yerdee olcak canımm cerez helva kına dagıtılcak bizdee özel bisey hazırlamadım:50:

Back
X