- 14 Ağustos 2011
- 28.769
- 4.525
- 448
Kızlar, ben geldim. Nasılsınız?
Geçmiş olsun canım. İhmal etme :)
Teşekkür ederim canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, ben geldim. Nasılsınız?
Geçmiş olsun canım. İhmal etme :)
Aaa oylemi canim bizde boyle bi sey alalim giyerse giyer :)
kızlar şimdi size birşey sorucam
Gelin anne-babası ve kardeşleri ne kadar altın takmalı?
tabi ki çok önemli birşey değil de, acaba birer tane bilezik takılması mı doğrudur?
Gunaydin kizceler
Dun aksam birbirimizi yedik erkek arkadasimla oyleydi boyleydi diye ya herseyi kendi istedigi zamanda yapiyor uyuz oluyorum bu pazar ailesi gelecek yuzuk takacagiz onun tarihini bana sordu ben de kizdim birseyi sormadin bunu da sorma kendi istedigin zaman getir dedim
Sanki herseyi bana sorup yapiyor da
Gerildim gerildim uctum en sonunda ben de gicik adam ya
Günaydın canım olur böyle gerginlikler ama ne yüzüğü bu düğün 1 ay sonra değilmi :26:Gunaydin kizceler
Dun aksam birbirimizi yedik erkek arkadasimla oyleydi boyleydi diye ya herseyi kendi istedigi zamanda yapiyor uyuz oluyorum bu pazar ailesi gelecek yuzuk takacagiz onun tarihini bana sordu ben de kizdim birseyi sormadin bunu da sorma kendi istedigin zaman getir dedim
Sanki herseyi bana sorup yapiyor da
Gerildim gerildim uctum en sonunda ben de gicik adam ya
günaydın canım
sizin 1 ay sonra düğününüz yok muydu :26:
günaydın canım
sizin 1 ay sonra düğününüz yok muydu :26:
Günaydın canım olur böyle gerginlikler ama ne yüzüğü bu düğün 1 ay sonra değilmi :26:
Günaydın kuzum![]()
Evet canim kismetse mayisin 9unda
Canim valla birbirimizin girtlagini sıkmazsak elencez de durbakalim nolacak
Soz nisan yok bizdehicbir resmiyet yok alyans falan da takmadik tektas yuzuk de
Onlar icn evde birseyler yapalim dedik zaten bohca getirmeye geleceklerdi
Onlar gelip gittikten sonra da biz iade ziyaretine gidecegizyakin zamanda cenazeleri olmustu ama annem resmiyet olmadan ben gelip gitmem dedi biz deevde yuzuk takalim dedik
Evet canim kismetse mayisin 9unda
Canim valla birbirimizin girtlagini sıkmazsak elencez de durbakalim nolacak
Soz nisan yok bizdehicbir resmiyet yok alyans falan da takmadik tektas yuzuk de
Onlar icn evde birseyler yapalim dedik zaten bohca getirmeye geleceklerdi
Onlar gelip gittikten sonra da biz iade ziyaretine gidecegizyakin zamanda cenazeleri olmustu ama annem resmiyet olmadan ben gelip gitmem dedi biz deevde yuzuk takalim dedik
kızlar şimdi size birşey sorucam
Gelin anne-babası ve kardeşleri ne kadar altın takmalı?
tabi ki çok önemli birşey değil de, acaba birer tane bilezik takılması mı doğrudur?
Canim elbette cok onemli degil sonucta her iki tarafin da gonlunden ne gecerse butceleri dahilinde onu yaparlar bu islerin bir kurali olmaz tabii
Benim babam sizlere onur on sene once
Annem yalniz bir kadin kardesim de yok ailemin tek cocuguyum
Annem bana 20grlik adana burma takicak ilave olarak bir gerdanlik ve 100 gr civari bir altin kemer takicak bunlarin hepsi kendisinde hazir olan seyler aile yadigari diyebiliriz
Erkek arkadasima da bir gumus yuzuk iki de cumhuriyet takmayi dusunuyor bir de rahmetli babamin kol saatini
Larissacim eger durumunuz iyiyse kardesinin bir meslegi varsa calisiyorsa sana bir butun altin takabilir
Annen ve baban da birer bilezik taksa yeterli olur diye dusunuyorum
resmiyet olmadan mı düğün gününe karar verdiniz canım :26:
anlmadım ben :))
resmiyet olmadan mı düğün gününe karar verdiniz canım :26:
anlmadım ben :))
Canım aileler 1 ay sonra düğün olaccağını biliyormu peki size sorun çıkarmasınlar düğünle sözün arası kısa olsun dedikte bu çok kısaymışKafam karıştı tabi karar sizinde
![]()
Günaydın gelinciklerimm![]()
önemli değil tabi ama birazda etraf baskısından takmak zorundalar işte bu çok kötü bi durum bizimkilerin kredi borcu var o yüzden ben nişanda takılan altınlarımı bozup bilezik yapcam babam taksın diye yoksa adam mahcup olcak :26: kardeşimde tam altın alcak annem ve abimi bilmiyorum henüz :26:
senin annen sana yeter canım maşaAllah
günaydın canım bende larissayla aynı fikirdeyim bi resmiyet yokken ailen nasıl razı geldi evlenmenize mesela eşya bakarken biri sorunca ailenize o kızımın nişanlısı bile diyemiyordur ya da ben anlamadım konuyu
Günaydın gelinciklerimm![]()
önemli değil tabi ama birazda etraf baskısından takmak zorundalar işte bu çok kötü bi durum bizimkilerin kredi borcu var o yüzden ben nişanda takılan altınlarımı bozup bilezik yapcam babam taksın diye yoksa adam mahcup olcak :26: kardeşimde tam altın alcak annem ve abimi bilmiyorum henüz :26:
günaydın canım bende larissayla aynı fikirdeyim bi resmiyet yokken ailen nasıl razı geldi evlenmenize mesela eşya bakarken biri sorunca ailenize o kızımın nişanlısı bile diyemiyordur ya da ben anlamadım konuyu
Haklisin canim bizde durumlar karisik
Dugunu hazirliklari falan biliyor herkes ama nisan soz yapmamistik bunda biraz annemin istememesinin etkisi oldu babam olmadigi icin uzun suren nisanlilik donemini istemedi normal gorusun konusun dedi hep
Esyalar hazirliklar ve ev icin de ikimiz gittik aldik falan ailelerden kimse gelmedi daha rahat oldu bizim icin neye gucnuz yetiyorsa onu aldik neyse ki annem o konuda anlayislidir hic esya almasak bile kizim esyasiz gelin oldu demezdi eminim![]()
degisik kadin iste soranlara da evlenmeyi dusunuyorla dedi kestirip atti
Annem anladigim kadariyla sorumluuktan kaciyorcanim
Mesela nisanli olsam bayramda seyranda gidip gelme olacak hediye bilmeme olacak hic sevmez oyle seyleri
Kendisi de hic nisanli kalmamis direkt olarak nikahlanmis o kadar
Nisanli insanlarin sorun yasadigini da dusunuyor olabilir
O yuzden1,5ay nisanli kalip evlenmis olmamizi istedi
Canim altinlar konusunda cok olgun ve anlayisli dusunmussun tebrik ederimGünaydın gelinciklerimm![]()
günaydın canımcımm
annen bence de haklı canım, yani evet bir yönden nişanlılık dönemi çok sancılı bi dönem
ben de öyle derdim hep, tanıştırıp söz nişan olmadan direk evlenicem diyodum üni bitince
tabi hiç öyle olmadı :)
günaydın canımcımm![]()
Canim altinlar konusunda cok olgun ve anlayisli dusunmussun tebrik ederim
Altin icin taki icin kavga kiyamet cikaran insanlara ornek olmali bu davranisin bence
naber bebeğimm nasılsın?
teşekkür ederim canım sonuçta biliyorum yaşadığımız sıkıntıları bişey diyemiyorum tek üzüldüğüm nokta onca hayaller kurdum zamanında ama hiç birini gerçekleştiremedim çünkü kendim yapıyorum tüm hazırlığımı ve sıkıntılar yaşıyorum o yüzden hep hesap kitapla uğraşıyorum oysaki daha güzel olabilirdi nasipp diyelim
Canim neyi isterse insan tam tersi oluyor bazen
Her aile farkli oluyr bazisi nisanlanmadan sokakta gezdirmez bazisi da benimki gibi dusunur iste herkesin duzeni baska
Hak verdigin icn tesekkur edrim moral oldu bana da
naber bebeğimm nasılsın?
teşekkür ederim canım sonuçta biliyorum yaşadığımız sıkıntıları bişey diyemiyorum tek üzüldüğüm nokta onca hayaller kurdum zamanında ama hiç birini gerçekleştiremedim çünkü kendim yapıyorum tüm hazırlığımı ve sıkıntılar yaşıyorum o yüzden hep hesap kitapla uğraşıyorum oysaki daha güzel olabilirdi nasipp diyelim