- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
teşekkürler eda uzun zamandır takip ediyorum sonunda geldim :)
iyi yaptın canım gelmekle :) nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler eda uzun zamandır takip ediyorum sonunda geldim :)
ve tam 2 ay :18:
zaman azalıyor canım.
rahat olmaya çalışmalıyız ki her şey su gibi aksın.
Dua ederek rahat olabiliriz.
Biz bugün şükür nikah günü aldık canım belediyeden.
Nikah işlemleri bitti çok şükür.
sen ev bulabildin mi canım?
Ne güzel canım hayırlı olsun aynı günemi aldınız dügünle?
Evet canımmm cumartesi bulduk şükürler olsuntabi içinde oturan var 10 nisan gibi cıkacakmıs evden ama yinede bizim ev sahibine sizi mahcup etmek istemem 15 diye düşünün ama daha önce cıkayım ben demiş..bu ay sonuna dogru gidip perde ölcüsü alıcaz o arada ne kadar halı alacagımızada karar veririz onlarda hazır olur inşallah sonrası hızlı bir şekilde yerlesme
zaman kısaldı evet ama şanslıymıssınız yinede bulmussunuz boş yerHayırlı olsun canım.
sevindim içine sinen bir ev bulabildiğine.
Bizim nikah memuru düğün yerine gelecek kısmetse canım.
İyi ki dolmamış tarih. bir an dolu olabilir dediler kalbime inecekti.
Ben de diyorum ki nişanlıma oda nikahı yaparız ne yapalım. :)
Ama şükür ki 21:30 ta varmış yer.
hosgeldin2015 gelini olacağım bende insallah![]()
zaman kısaldı evet ama şanslıymıssınız yinede bulmussunuz boş yerne eksikler kaldı canım
hosgeldin![]()
zaman kısaldı evet ama şanslıymıssınız yinede bulmussunuz boş yerne eksikler kaldı canım
hosgeldin![]()
Teşekkür ederim. Gelinler burda toplanıyor herhalde
Baya azalmıs canım masallahevet canım dualarla girdik valla içeri. :)
Çok şükür.
Eksik olarak perde, halı ve avizelerim var canım. bir de oturma odasına koltuk, bir de mutfak için küçük tv.
Biraz da çeyizde eksikler var tabi ki.
sen de durumlar nasıl? :)
evet canımsöz nişan falan varmı?
Baya azalmıs canım masallah
kına elbisem yok--- en büyük derdim bu şuan
tv, mini fırın ,ocak , mutfaga sanırım masa alıcaz , ayakkabılık :44:
perde, hali tabi malum
sonra eve aksesuarlar almam lazım ama onlara dügünden önce yetişenbilirmiyim bilmiyorumne alıcam ne yapıcam falan kararsızım :44: ev yerleşince daha net mi görürüm acaba
ceyiz olarak azıcık eksigim var dısarı bi cıksam ve begensem alıcam bitecekte![]()
Nişanlıyım ben ...
ne güzel canımAllah mutlu etsin inşallah
![]()
Amin canım insallah .sen
nişanlıyım canım hayırlısıyla 2 ay sonra dügünüm var![]()
Amin inşallah hepimiz mutlu oluruz :)Hmm ne güzel cok mutlu olursunuz insallah
Amin inşallah hepimiz mutlu oluruz :)
evet canımsöz nişan falan varmı?
Baya azalmıs canım masallah
kına elbisem yok--- en büyük derdim bu şuan
tv, mini fırın ,ocak , mutfaga sanırım masa alıcaz , ayakkabılık :44:
perde, hali tabi malum
sonra eve aksesuarlar almam lazım ama onlara dügünden önce yetişenbilirmiyim bilmiyorumne alıcam ne yapıcam falan kararsızım :44: ev yerleşince daha net mi görürüm acaba
ceyiz olarak azıcık eksigim var dısarı bi cıksam ve begensem alıcam bitecekte![]()
Hepimiz de eksik var canım. Bak bende mutfağa masa sandalye almalıyım. Aksesuarları sonra halledicez biz de. Eksik bitmez zaten. :)
iyi yaptın canım gelmekle :) nasılsın
bende öyle canım hergün en az 1 konuya takıyorum mesela şuan evlenince camın dısını nasıl silicem diye panik yapıyorum hayatta cama cıkamamdasaolasın canm aynı şeyleri yaşayan birileriyle paylaşmak çok hoş.. ben çok paniğim gerçekten sizde durumlar nasıl? senin tarihin çok yaklaşmış.
bizde nikah gününü bugün hallettik daha bi sürü şey var sıkıntıdan sivilce çıkardımmaddi sorunlarda var tabi allah evlenene yardım edermiş bizde sıramızı bekliyoruz
![]()