2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ve tam 2 ay :18:

zaman azalıyor canım.
rahat olmaya çalışmalıyız ki her şey su gibi aksın.
Dua ederek rahat olabiliriz.
Biz bugün şükür nikah günü aldık canım belediyeden.
Nikah işlemleri bitti çok şükür.:nazar:
sen ev bulabildin mi canım?

zaman azalıyor canım.
rahat olmaya çalışmalıyız ki her şey su gibi aksın.
Dua ederek rahat olabiliriz.
Biz bugün şükür nikah günü aldık canım belediyeden.
Nikah işlemleri bitti çok şükür.:nazar:
sen ev bulabildin mi canım?

Ne güzel canım hayırlı olsun aynı günemi aldınız dügünle?
Evet canımmm cumartesi bulduk şükürler olsun:16: tabi içinde oturan var 10 nisan gibi cıkacakmıs evden ama yinede bizim ev sahibine sizi mahcup etmek istemem 15 diye düşünün ama daha önce cıkayım ben demiş..bu ay sonuna dogru gidip perde ölcüsü alıcaz o arada ne kadar halı alacagımızada karar veririz onlarda hazır olur inşallah sonrası hızlı bir şekilde yerlesme

Ne güzel canım hayırlı olsun aynı günemi aldınız dügünle?
Evet canımmm cumartesi bulduk şükürler olsun:16: tabi içinde oturan var 10 nisan gibi cıkacakmıs evden ama yinede bizim ev sahibine sizi mahcup etmek istemem 15 diye düşünün ama daha önce cıkayım ben demiş..bu ay sonuna dogru gidip perde ölcüsü alıcaz o arada ne kadar halı alacagımızada karar veririz onlarda hazır olur inşallah sonrası hızlı bir şekilde yerlesme

Hayırlı olsun canım.
sevindim içine sinen bir ev bulabildiğine.
Bizim nikah memuru düğün yerine gelecek kısmetse canım.
İyi ki dolmamış tarih. bir an dolu olabilir dediler kalbime inecekti.
Ben de diyorum ki nişanlıma oda nikahı yaparız ne yapalım. :)
Ama şükür ki 21:30 ta varmış yer.

Hayırlı olsun canım.
sevindim içine sinen bir ev bulabildiğine.
Bizim nikah memuru düğün yerine gelecek kısmetse canım.
İyi ki dolmamış tarih. bir an dolu olabilir dediler kalbime inecekti.
Ben de diyorum ki nişanlıma oda nikahı yaparız ne yapalım. :)
Ama şükür ki 21:30 ta varmış yer.
zaman kısaldı evet ama şanslıymıssınız yinede bulmussunuz boş yer :21: ne eksikler kaldı canım

2015 gelini olacağım bende insallah :D
hosgeldin :16:

zaman kısaldı evet ama şanslıymıssınız yinede bulmussunuz boş yer :21: ne eksikler kaldı canım

hosgeldin :16:

evet canım dualarla girdik valla içeri. :)
Çok şükür.
Eksik olarak perde, halı ve avizelerim var canım. bir de oturma odasına koltuk, bir de mutfak için küçük tv.
Biraz da çeyizde eksikler var tabi ki.
sen de durumlar nasıl? :)

Teşekkür ederim. Gelinler burda toplanıyor herhalde

evet canım :16:söz nişan falan varmı?

evet canım dualarla girdik valla içeri. :)
Çok şükür.
Eksik olarak perde, halı ve avizelerim var canım. bir de oturma odasına koltuk, bir de mutfak için küçük tv.
Biraz da çeyizde eksikler var tabi ki.
sen de durumlar nasıl? :)
Baya azalmıs canım masallah :16:
kına elbisem yok :31: --- en büyük derdim bu şuan
tv, mini fırın ,ocak , mutfaga sanırım masa alıcaz , ayakkabılık :44:
perde, hali tabi malum :31:
sonra eve aksesuarlar almam lazım ama onlara dügünden önce yetişenbilirmiyim bilmiyorum :31: ne alıcam ne yapıcam falan kararsızım :44: ev yerleşince daha net mi görürüm acaba
ceyiz olarak azıcık eksigim var dısarı bi cıksam ve begensem alıcam bitecekte :1:

Son düzenleme:

sonra eve aksesuarlar almam lazım ama onlara dügünden önce yetişenbilirmiyim bilmiyorum :31: ne alıcam ne yapıcam falan kararsızım :44: ev yerleşince daha net mi görürüm acaba
ceyiz olarak azıcık eksigim var dısarı bi cıksam ve begensem alıcam bitecekte :1:

Nişanlıyım ben ...

Hepimiz de eksik var canım. Bak bende mutfağa masa sandalye almalıyım. Aksesuarları sonra halledicez biz de. Eksik bitmez zaten. :)

Hepimiz de eksik var canım. Bak bende mutfağa masa sandalye almalıyım. Aksesuarları sonra halledicez biz de. Eksik bitmez zaten. :)

naasıl bir masa düşünüyorsun canım ? benim mutfak geniş ama kiracı olacagımız için yarını bilemiyoruz tabi :31:her ihtimale karsı kırılan bir masa alayım diyorum ama çok içime sinmiyor :44: kare şeklinde bulabilirsem 4 kişilik öyle bir masa alayım diyorum ondada ya ilerde yer sorunu olursa diye korkuyorum :31:

iyi yaptın canım gelmekle :) nasılsın

saolasın canm aynı şeyleri yaşayan birileriyle paylaşmak çok hoş.. ben çok paniğim gerçekten sizde durumlar nasıl? senin tarihin çok yaklaşmış.
bizde nikah gününü bugün hallettik daha bi sürü şey var sıkıntıdan sivilce çıkardım :D maddi sorunlarda var tabi allah evlenene yardım edermiş bizde sıramızı bekliyoruz :75:

saolasın canm aynı şeyleri yaşayan birileriyle paylaşmak çok hoş.. ben çok paniğim gerçekten sizde durumlar nasıl? senin tarihin çok yaklaşmış.
bizde nikah gününü bugün hallettik daha bi sürü şey var sıkıntıdan sivilce çıkardım :D maddi sorunlarda var tabi allah evlenene yardım edermiş bizde sıramızı bekliyoruz :75:
bende öyle canım hergün en az 1 konuya takıyorum mesela şuan evlenince camın dısını nasıl silicem diye panik yapıyorum hayatta cama cıkamamda :31:
hepsi yavas yavas oluyor canım :16:inan öyle gercekten Rabbim yardım ediyor bizimde maddi konuda sıkıntılarımız var ama yinede Rabbim yardım ediyor şükürler olsun :16: bu sürecte benim sürekli dile getirdigim bir iyikim var..iyiki ceyizlerimin bir cogunu almısım yıllara yaymısım..modası gecer yok ne gerek var diyenleri iyiki dinlememişim..hala hepsini coook seviyorum hevesim falanda gecmedi maddi yükü zaten büyük kolaylık oldu benim için ama ayrıca şuan birde ceyiz için kosturmaadıgıma mutluyum :1:

Back
X