tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diye

sende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel
ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:
hangi otel acaba
sende bendensin

bize ne zaman davetiye gelse tanımasam bile direk iyi kınasına gideriz diyorum ama iş dügüne gelince yok istemiyorum..oynamayı coooook severim yerimde duramam ama bu dügünde yok gelin damadın gec cıkmassı yok takı falan derken oynamaya 1 saat anca vakit kalıyo sonra insanlr gidiyo zaten ondan sevmiyorum bide üzerine bir dolu para ödüyoruz..cok şkür sevdigimde aynı düşündügünden sadece nikah olacak

ama kınalar cok baska ben bayılıyorum gelin gec cıkar diye olay yok takı takmak yok beklemek yok sürekli oyna döktürr ohhh inşallah

canım ben gitmiştim cok önceden herkesin taktir ettigi parmagıyla gösterdigi biriydim 37 kilo vermiştim tam :26:tabi aynı kiloyu koruyamadım son 2 yıldır falan adam gibi diyet yapamıyorum eskiden öldürseler bi pirinc tanesini bile yemezdim..
canım aman diyim kiracı olucaz..evi büyük tuttuk diye geniş esyalar alma her eve uyacak tarzda al..
benim gelinligimde straplez prenses

gögüs kımı ve etege geniş kısmı dantel

şeker bend ekullanmıyorum artık kola fanta kestim bugünden itibaren..bugün ekmegide az yedim yarın hic yemicem..pilav makarnada yarın gidiyor yemicem bide sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yaptıgım zamanlar daha faazla kilo verebiliyorum