2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ah bu çeyizler hep onlardan dolayı oldu :52: :9: :9: :9:
Evet alçak çeyizcikler:27:
Selamlar,

ben de başak burcuyum kocaman bi alışveriş listem var excelde hazırladım ne zaman alındı kaça alındı ne kadar taksidi kaldı hepsi var nişanlım bile ordan bakıp aldıklarını güncelliyor. Burcum bana bunu sağlıyor evet :)

Yükselenime çekmişim demek ki :60:Oldukça planlı ve detaycıyız Allah yardımcımız olsun sizde iyisi olsun diye inat ettiğiniz herşeyin pahalısına kaçtığınız oluyor mu bende o da var neye elimi atsam tarz güzel hep pahalı :97::51:

Evet alçak çeyizcikler:27:

Yükselenime çekmişim demek ki :60:Oldukça planlı ve detaycıyız Allah yardımcımız olsun sizde iyisi olsun diye inat ettiğiniz herşeyin pahalısına kaçtığınız oluyor mu bende o da var neye elimi atsam tarz güzel hep pahalı :97::51:

Evet yaa hem iyisi olucak hem de kampanyalı indirimde olsun istiyorum pahalı olunca da aman napayım kullanıp hemen bozulacagına uzun süre kullanabilirim diye ikna ediyorum kendimi ama bu site sayesinde alacağım çoğu şeyimi önceden araştırıp yorumları okuyup sonra kendimi ve nişanlımı ikna etmiş bi şekilde alışverişlerimi yapıyorum nişanlım da akrep burcu o da titiz çoğu konuda. En son su gibi para harcıyoruz ama olsun cicili bicili bi sürü şeyimiz oluyo diye bi cümle kurdu :)

İnstagram kullanıyo musun ?

Sormuş olabilirim sanada ama unutuyorum :17: :26: :27:
Yok canım kullanmıyorum:16:
Evet yaa hem iyisi olucak hem de kampanyalı indirimde olsun istiyorum pahalı olunca da aman napayım kullanıp hemen bozulacagına uzun süre kullanabilirim diye ikna ediyorum kendimi ama bu site sayesinde alacağım çoğu şeyimi önceden araştırıp yorumları okuyup sonra kendimi ve nişanlımı ikna etmiş bi şekilde alışverişlerimi yapıyorum nişanlım da akrep burcu o da titiz çoğu konuda. En son su gibi para harcıyoruz ama olsun cicili bicili bi sürü şeyimiz oluyo diye bi cümle kurdu :)

Evet ikna ediyorum bende bazen çok söyleniyor ne olacak bu kadar pahalı kullanıcaz bozulcaz atacağız gibisinden ama yine alıyorum ben istediğimi :60:Çok zevkli beraber alışveriş yapmak güzel detayları oluşturulan takımları gördükçe artık pek ses çıkarmıyor hoşuna gidiyor kesin :38:

Bir numarali gelincigimizzzzz
Allah cok cok mutlu etsin canim seni insallah sevdiginle

Ayyy şu mesaja içim eridi valla canım ya :16: Allahın izniyle tüm mutluluklar hepimizin olsun inşallah :16: sizleri çok seviyorum ya neşe kaynağım oldun mesajınla :16:

ilk başlarda zor gelmez herhalde diye düşünüyorum sevdiğinle oluyorsun ya hani ama sonra eve misafir gibi gittiğinde koyacaktır elbet insana evini yatağını uzandığın koltuğunu tartıştığın kardeşini annee yeeemeek varmıı diyişlerini falan filan :26:
[/QUOTE]
Ahhhh ahhhh aynen öyle kuzum ya Düşünsene kaç yıldır bu anların hayalini kuruyoruz ama şimdi tam anlamıyla sevinemiyorum ben baba kuzusuyum ya ondan galiba :43: inşallah yeni hayatımızda musmutlu oluruz hepimizde :16:

Günaydınn günaydınnn günaydıııınnn gelinciklerim:21::21: bugün çok pozitifim yaa herkese yayıyorum galiba :62::62: işe geldiğimden beri iltifatlar alıyorum bugün daha da mutlu oluyorum ve sizlere de yaymaya geldimm:66: :66::66:

hayırlı olsun canımmm :16:darısı nehirimin başına:54:

bizim düğün de 6. yıldönümümüz :1: doğum günlerimiz kışın olduğu için olamazdı :1:

hoşgeldinnn eda keşke işten çıkmasaydın ya sen göremez olduk seni :1:

Günaydınn canımcımmm :16:

Çok teşekkür ederim, evet darısı tüm kızçelerimizin başına inşallah:16::16:

Nihanım dualarım seninle kuzum içini ferah tut değişmeyecek inşallah o tarih olacak:nazar::16:Kutlama daha güzel olur:52:

:9::9::9: Sağ ol kuzucum, inşallah. Allah yardım eder, ona sığındım.Hayırlı zamanda hayırlı yerde olsun inşallah:31:

şükür kuzum bitti sayılır sadece kına günü kına çerz falan alınacak bide mutfak masam perşembe günü gelecek sonra evim bitiyor =) :16: bizim öyle aylar öncesinden değil de yeni bitti hazırlıklar:10:

:D benimki aylar öncesi biter diyordum ama hiç öle olmuyor evdeki hesap çarsıda kalıyorr :D gelmiyor eve

Kızlar, benim de son ana kadar hic bir işim yetismeyecek bence. :)
Çok heyecanlı bir süreç bu.

Kizlar balayinda antalya kemerdeyiz;) bugun rezervasyonu yaptim odemeyi hallettim 5gece 874lira verdim hayirlisiyla gider dinleniriz nsallah:nazar:

Kizlar balayinda antalya kemerdeyiz;) bugun rezervasyonu yaptim odemeyi hallettim 5gece 874lira verdim hayirlisiyla gider dinleniriz nsallah:nazar:

hayırlı olsun tatlım inşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz :))

30-40 nedir kuzum malzemeleri al bir aksamdada yaparsın onu :16:olsun hadi 2 aksam yardıma geleyim dur :10::9:

aynen öyle canım tabi bu herkes içöinde gecerli degil..demek sende benim gibisin birseyi begenip benimsedimmi tamamdır istedigi kadar zaman gecsin fikrim degişmez:1: içime sinmesi cok önemli :16: sende mümkün oldugunca son aylara sıkıstırma kuzum..yavastan herseyini hallet en basta gelinlik mesela..
bak ben mobilyalarımı aldım herkes ya evine uymazsa dedi ama çok şükür çokta güzel uydu..herseyin ortasını aldım ben ev kücükte olsa sıgsın diye şimdi en azından kimisi hazır magazada bekliyo kimiside hazırlık asamasında :16: tek akılsızlıgım şu kına elbisesi içime dert oldu biraz kilomda var diyet miyet yaptıgımda yok ydiriyorlar sürekl ama bugünden sonra yokkk hatta dün aksamdan basladım 2 ayda 7-8 bile olsa vermem lazım :31:
aaaa sizde bizim gibi nikah yapacaksınızzz :52:
ayy evet kınada bol bol eğlenilsin nikah yapalım dedik.siz neden nikah yapıyorsunuz canım? kilo vermek gerçekten çok zor allah kolaylık versin kesin sonuç istiyorsan yürüyüş yap derim canm en az günde bir saat hem sağlığın içinde güzel.. annem ve kuzenim diyetisyene gittiler ikisine de yürüyüş verdi. mobilyalarımı bende beğendim ama almadım evime uymaz diye kararda veremedik nasıl bi ev tutucağımıza açıkçası. aynen dediğin gibi bi şey kafama koyduysam kolay kolay değiştirmem ve alınca da genelde fikrim değişmez sonuçta gözümüz çokta yükseklerde değil :16:
gelinliğide bu hafta bakıcam beğenirsem hazır alıcam modelide kafamda straplezin üstü dantelle kapatılmış olanlardan istiyorum çok şık bir havası var :54::16:

kararlı olursan çok güzel kilo verirsin en kilo veremiycek dediklerim bile kilo verdi bence sıkı olmasa da yavaştan başla eminim alışıcaksındır kına elbiseni de rahat rahat giyersin hem :34: ben ekmek ve şeker kullanmıyorum kilo problemim pek yok basen şikayetim var biraz yine iş dönüp dolaşıp spora geliyor :25:

sende el çabukluğu olmuştur şimdi :9:onları yarım saate bitirrisin aldım malzemeleri evde duruyor pazar günü yapcaktım işlerim vardı yine onları hallettim mecburen :1: bi el atıver canım bana :1:
tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diye :1:sende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel :1:
Görüşürüz kuzum iyi gezmeler güzel cicilerle gelirsin inşallah:nazar::9:

Bulursun canım inşallah bende kına elbisesi istiyorum ama hürreminkiler gibi:60:1 sene içinde tipimde değişiklik olmasa alacağım şimdiden:27:

Evet canım çok önemli hizmet sonuçta güzel olsa ama hiç önem verilmese insanlar memnunsuz ayrılır çalınan müzikten tut kesilen pastaya kadar her detay önemli:12:

ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:

hangi otel acaba

ayy evet kınada bol bol eğlenilsin nikah yapalım dedik.siz neden nikah yapıyorsunuz canım? kilo vermek gerçekten çok zor allah kolaylık versin kesin sonuç istiyorsan yürüyüş yap derim canm en az günde bir saat hem sağlığın içinde güzel.. annem ve kuzenim diyetisyene gittiler ikisine de yürüyüş verdi. mobilyalarımı bende beğendim ama almadım evime uymaz diye kararda veremedik nasıl bi ev tutucağımıza açıkçası. aynen dediğin gibi bi şey kafama koyduysam kolay kolay değiştirmem ve alınca da genelde fikrim değişmez sonuçta gözümüz çokta yükseklerde değil :16:
gelinliğide bu hafta bakıcam beğenirsem hazır alıcam modelide kafamda straplezin üstü dantelle kapatılmış olanlardan istiyorum çok şık bir havası var :54::16:

kararlı olursan çok güzel kilo verirsin en kilo veremiycek dediklerim bile kilo verdi bence sıkı olmasa da yavaştan başla eminim alışıcaksındır kına elbiseni de rahat rahat giyersin hem :34: ben ekmek ve şeker kullanmıyorum kilo problemim pek yok basen şikayetim var biraz yine iş dönüp dolaşıp spora geliyor :25:

sende bendensin :1:bize ne zaman davetiye gelse tanımasam bile direk iyi kınasına gideriz diyorum ama iş dügüne gelince yok istemiyorum..oynamayı coooook severim yerimde duramam ama bu dügünde yok gelin damadın gec cıkmassı yok takı falan derken oynamaya 1 saat anca vakit kalıyo sonra insanlr gidiyo zaten ondan sevmiyorum bide üzerine bir dolu para ödüyoruz..cok şkür sevdigimde aynı düşündügünden sadece nikah olacak :16:ama kınalar cok baska ben bayılıyorum gelin gec cıkar diye olay yok takı takmak yok beklemek yok sürekli oyna döktürr ohhh inşallah :1:
canım ben gitmiştim cok önceden herkesin taktir ettigi parmagıyla gösterdigi biriydim 37 kilo vermiştim tam :26:tabi aynı kiloyu koruyamadım son 2 yıldır falan adam gibi diyet yapamıyorum eskiden öldürseler bi pirinc tanesini bile yemezdim..
canım aman diyim kiracı olucaz..evi büyük tuttuk diye geniş esyalar alma her eve uyacak tarzda al..
benim gelinligimde straplez prenses :17: gögüs kımı ve etege geniş kısmı dantel :17:
şeker bend ekullanmıyorum artık kola fanta kestim bugünden itibaren..bugün ekmegide az yedim yarın hic yemicem..pilav makarnada yarın gidiyor yemicem bide sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yaptıgım zamanlar daha faazla kilo verebiliyorum :31:

iyi geceler :3:
ben varım ama gelin adayı değilim daha sevgülüm bile yok :44:
tuğçeden dolayı görüyordum bu topiği selam vereyim dedim. :34:

hayırlı uğurlu olsun düğünüz şimdiden :16:
iyi gecelerr :16:
olsun Rabbim yakın zamanda hayırlı birini cıkarır inşallah karsına :16:
çok iyi yaptın nasılsın :16:

tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diye :1:sende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel :1:

ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:

hangi otel acaba

sende bendensin :1:bize ne zaman davetiye gelse tanımasam bile direk iyi kınasına gideriz diyorum ama iş dügüne gelince yok istemiyorum..oynamayı coooook severim yerimde duramam ama bu dügünde yok gelin damadın gec cıkmassı yok takı falan derken oynamaya 1 saat anca vakit kalıyo sonra insanlr gidiyo zaten ondan sevmiyorum bide üzerine bir dolu para ödüyoruz..cok şkür sevdigimde aynı düşündügünden sadece nikah olacak :16:ama kınalar cok baska ben bayılıyorum gelin gec cıkar diye olay yok takı takmak yok beklemek yok sürekli oyna döktürr ohhh inşallah :1:
canım ben gitmiştim cok önceden herkesin taktir ettigi parmagıyla gösterdigi biriydim 37 kilo vermiştim tam :26:tabi aynı kiloyu koruyamadım son 2 yıldır falan adam gibi diyet yapamıyorum eskiden öldürseler bi pirinc tanesini bile yemezdim..
canım aman diyim kiracı olucaz..evi büyük tuttuk diye geniş esyalar alma her eve uyacak tarzda al..
benim gelinligimde straplez prenses :17: gögüs kımı ve etege geniş kısmı dantel :17:
şeker bend ekullanmıyorum artık kola fanta kestim bugünden itibaren..bugün ekmegide az yedim yarın hic yemicem..pilav makarnada yarın gidiyor yemicem bide sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yaptıgım zamanlar daha faazla kilo verebiliyorum :31:

salonları güzel güzel görünce nişanlım dedi acaba fon müzikli ikramlı düğün mü yapsak.. yok yok deyip hemen ikna çabaları bende de:D bizimkiler pek oynamayı sevmiyor açıkçası, bayanlı ortamda daha rahat ederiz diye düşündüm. aynen gelinlikte fikirlerimiz çok yakın :46:
dediğin gibi koltuklarda zaten kalın kollu pek sevmiyorum yer kaplıyor çok.. vitrin falanda ekstradan düşünmüyorum.taşınmamız gerekirse eşyalarıma çok üzülürüm :25:
bence de kola ve ekmek tam bir vücut düşmanı iyi yapmışsın kesmekle.sen daha iyi bilirsin ama çayına kahvene şekeri de kesmeye çalış canım inşallah verirsin hiç üzülme :61:
kınanda da düşman çatlatırsın :64:

Back
X