2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi gecelerr :16:
olsun Rabbim yakın zamanda hayırlı birini cıkarır inşallah karsına :16:
çok iyi yaptın nasılsın :16:

Amin canım. Tez zamanda hayırla olur inş.
zaten önemli olan hayırlı insan ile olması.
Çok güzel heyecanlar bunlar. :16:
Hayırlısı ile su gibi akarak olsun işleriniz inş.
Senin az kalmış nasıl gidiyor hazırlıklar?

salonları güzel güzel görünce nişanlım dedi acaba fon müzikli ikramlı düğün mü yapsak.. yok yok deyip hemen ikna çabaları bende de:D bizimkiler pek oynamayı sevmiyor açıkçası, bayanlı ortamda daha rahat ederiz diye düşündüm. aynen gelinlikte fikirlerimiz çok yakın :46:
dediğin gibi koltuklarda zaten kalın kollu pek sevmiyorum yer kaplıyor çok.. vitrin falanda ekstradan düşünmüyorum.taşınmamız gerekirse eşyalarıma çok üzülürüm :25:
bence de kola ve ekmek tam bir vücut düşmanı iyi yapmışsın kesmekle.sen daha iyi bilirsin ama çayına kahvene şekeri de kesmeye çalış canım inşallah verirsin hiç üzülme :61:
kınanda da düşman çatlatırsın :64:

kınalıkta yakın olabilir :23: sen kınalıgı nasıl düşünüyorsun canım ?
gelinligi anlattım straplez kabarık prenses etek (dümdüz etegi ) dantel detayları var dedigim gibi..etegi yerlerde sürünüyor birde
bugün baktıgım kınalıkta prenses etek dümdüz etegi yerlerde sürünmüyo sadece..öylede böylede ikiside aynı kabarıklıkta düz prenses işte..kınalıgın üst kısmıda straplez tek fark bunda taş,boncuk ve inciyle işleme var full üst kısımda :31:
o kadar kabarık giyersemn gelinlgin anlamı kalmazmıs gibi sanki bide cok benziyo..sen olsan e yapardın..bu arada içine sindimi dersen tam anlamıyla degil o kadar kabarık istemiyorum :31:
canım cayı 5-6 yıldır sekersiz içiyorum kahvede yapamıyorum bunu o yüzden kahve içmemek en güzeli :1:

Amin canım. Tez zamanda hayırla olur inş.
zaten önemli olan hayırlı insan ile olması.
Çok güzel heyecanlar bunlar. :16:
Hayırlısı ile su gibi akarak olsun işleriniz inş.
Senin az kalmış nasıl gidiyor hazırlıklar?

Aynen öyle:16:
Amin inşallah :16:
güzel gidiyor cok şükür :16: ama gördügün gibi kına elbisesinde tıkandım kaldım:31: abiyecileri tam gezmedim aslında ama :31:düz bi abiye alsam korkum ya baskası benimkinden daha gösterişli giyerse benim kınamda diye :50:

Aynen öyle:16:
Amin inşallah :16:
güzel gidiyor cok şükür :16: ama gördügün gibi kına elbisesinde tıkandım kaldım:31: abiyecileri tam gezmedim aslında ama :31:düz bi abiye alsam korkum ya baskası benimkinden daha gösterişli giyerse benim kınamda diye :50:

Canım nacizane önerim şifon tarzı uzun bir abiye al. Ucuş ucuş olanlardan mesela. Baharda olacağı için kına hem uygun olur mevsime.
Kabarık ben çok kınaya yakıştıramıyorum.az kabarık gibi ise olurda ama çok kabrıksa gelinlikden farkı kalmıyor. Gelinlik kabarık zaten.
Kimse kınada gelinden başkasıyla pek ilgilenmez.
Ayrıca içine sinen kıyafeti bulunca bu endişen kalmıcak. :34:
Emin değilsen alma kıyafeti gez dolaş bak.
Denedie kıyafet neyi beğenmediğini neyin sana gideceğini daha iyi anlarsın.

Son düzenleme:
Canım nacizane önerim şifon tarzı uzun bir abiye al. Ucuş ucuş olanlardan mesela. Baharda hem uygun olur.
Kabarık ben çok kınaya yakıştıramıyorum.az kabarık gibi ise olurda ama çok kabrıksa gelinlikden farkı kalmıyor. Gelinlik kabarık zaten.
Kimse kınada gelinden başkasıyla pek ilgilenmez.
Ayrıca içine sinen kıyafeti bulunca bu endişen kalmıcak. :34:
Emin değilsen alma kıyafeti gez dolaş bak.
Denedie kıyafet neyi beğenmediğini neyin sana gideceğini daha iyi anlarsın.

Aslnda bende cok kabarık begenmiyorum :31: sadece son ihtimal gibi oldu..gelinligin kırmızı hali :44:
ne zormus bu işler ya :31:inşallah öyle olur canım normalde tas tus cok sevmem ama sırf farkım belli olsun diye taslı arıyorum :44:

kınalıkta yakın olabilir :23: sen kınalıgı nasıl düşünüyorsun canım ?
gelinligi anlattım straplez kabarık prenses etek (dümdüz etegi ) dantel detayları var dedigim gibi..etegi yerlerde sürünüyor birde
bugün baktıgım kınalıkta prenses etek dümdüz etegi yerlerde sürünmüyo sadece..öylede böylede ikiside aynı kabarıklıkta düz prenses işte..kınalıgın üst kısmıda straplez tek fark bunda taş,boncuk ve inciyle işleme var full üst kısımda :31:
o kadar kabarık giyersemn gelinlgin anlamı kalmazmıs gibi sanki bide cok benziyo..sen olsan e yapardın..bu arada içine sindimi dersen tam anlamıyla degil o kadar kabarık istemiyorum :31:
canım cayı 5-6 yıldır sekersiz içiyorum kahvede yapamıyorum bunu o yüzden kahve içmemek en güzeli :1:

bende şekersiz içemezdim şuan sek şekersiz kahveye bayılıyorum. hiç yapmam dediklerini yapıyor insanoğlu :D
canm bence orta kabarık hoş zaten düz abiye başkalarının düğününde kınasında da giyeriz.on kere mi evleniceksin istediğin olsun..başkalarını dinledim diye üzülürsün sonra.. ama kına elbisesi sürünürse rahat oynanmıyor bir arkadaşımın sürünüyordu sürekli tökezledi..
ikiside kabarık olsun napalım, benim de istediğim şu baya benziyorlar sanırım: :52:

$asd.webp

hayırlı olsun tatlım inşallah çok güzel bir balayı geçirirsiniz :))

Amin canim insallah cok tesekkur ederim:)

tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diye :1:sende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel :1:

ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:

hangi otel acaba

sende bendensin :1:bize ne zaman davetiye gelse tanımasam bile direk iyi kınasına gideriz diyorum ama iş dügüne gelince yok istemiyorum..oynamayı coooook severim yerimde duramam ama bu dügünde yok gelin damadın gec cıkmassı yok takı falan derken oynamaya 1 saat anca vakit kalıyo sonra insanlr gidiyo zaten ondan sevmiyorum bide üzerine bir dolu para ödüyoruz..cok şkür sevdigimde aynı düşündügünden sadece nikah olacak :16:ama kınalar cok baska ben bayılıyorum gelin gec cıkar diye olay yok takı takmak yok beklemek yok sürekli oyna döktürr ohhh inşallah :1:
canım ben gitmiştim cok önceden herkesin taktir ettigi parmagıyla gösterdigi biriydim 37 kilo vermiştim tam :26:tabi aynı kiloyu koruyamadım son 2 yıldır falan adam gibi diyet yapamıyorum eskiden öldürseler bi pirinc tanesini bile yemezdim..
canım aman diyim kiracı olucaz..evi büyük tuttuk diye geniş esyalar alma her eve uyacak tarzda al..
benim gelinligimde straplez prenses :17: gögüs kımı ve etege geniş kısmı dantel :17:
şeker bend ekullanmıyorum artık kola fanta kestim bugünden itibaren..bugün ekmegide az yedim yarın hic yemicem..pilav makarnada yarın gidiyor yemicem bide sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yaptıgım zamanlar daha faazla kilo verebiliyorum :31:

Canm otel crystal flora beach resort kemer diye geciyor
O bolgedeki cogu otele gittim burasini gormemistim degisiklik olsun istedim
Diyet yapmak baya zor benim icin de sekerle bir sorunum yok zaten kullanmiyorum ama hareketsiz bir is yasami gercekten kilo verdirmiyor insana mesela bana;) allah kolaylik versin canim sana

bende şekersiz içemezdim şuan sek şekersiz kahveye bayılıyorum. hiç yapmam dediklerini yapıyor insanoğlu :D
canm bence orta kabarık hoş zaten düz abiye başkalarının düğününde kınasında da giyeriz.on kere mi evleniceksin istediğin olsun..başkalarını dinledim diye üzülürsün sonra.. ama kına elbisesi sürünürse rahat oynanmıyor bir arkadaşımın sürünüyordu sürekli tökezledi..
ikiside kabarık olsun napalım, benim de istediğim şu baya benziyorlar sanırım: :52:

Eki Görüntüle 1020414

Ben de kabarik kabarik seviyorum gelinlikte ama kinada duz ve sade taraftariyim canim seninki insallah gonlune gore
Olur en mutlu gununde insallah

günaydın gelinciklerim nasılsınız? baya bi kaynatmışsınız da okuyamadım hepsini aklımda kalanlara yazim :16:
edacım çok sevindim evi tuttuğuna huzurla aşkla yaşa evinde inşaAllah:16:bence de boya yap derim ben her ne kadar temiz kullanılsa bile yapılmasından yanayım ayrıca 1 aya yetişir merak etme bizde taşınırken 1 ay içinde taşındık badanasıydı kartonpiyeriydi hepsi yeni yapıldı gönlünü ferah tut canım :34:
özlemcim maşaAllah günün gittikçe azalıyor gelin ediyoruz seni valla ben bile heyecanlanıyorsam sen nasılsındır tahmin edemiyorum :52:
nilcim larissacım sizlere de merhaba iyi haftalar hepinize kızlar:16:

selam canım benim çok hoşuma gitti bu model :16:

tesekkür ederim canım :)

kızlaaaar nasılsınız canlar :) biz dün nişan alışverişine gittik bohca için herşey alındı hiç sözdeki gibi yapmadım çünkü sonra alınacak dediğim her şeyim kaldı sözlüyken gelip öyle gelin gördükleri falanda olmadı o yüzden nişanda harcattım :1: sabahlık ve 7 takım iç çamasırı takımı aldım süslü terliğimi monalisa ayna takımından tutun günlük giyeceğim ceket ve bı takım elbiseye kadar herşeyimi aldırdım :31: yanlış anlaşılmak istemem çok kıyamamzlk yaptım hep etiketine bakarak en azını aldım yeri geldi almadım diğer alışverişimde ama gördümki öyle yaptıkca hiç değer vermediler bana bizse sözlüme ailesine almaya gittiğimizde en pahalı yerlerden varmı yokmu o kadar hiç sormadan begendi begendi aldılar bende akıllandım öyle yaptım yanlışmıyım :44: belki daha değerli olurum en azından elti geldiğinde ileride içimdekalmamış olur :5: ( bide ben az harcatıyorumda noluyo abisi babası beni seviyo diye çok harcadım hepsini harcadım geline diyerek yan cebine koyup baskalarının gelinlerini görmeye gidiyo )

günaydın gelinciklerr:16:
Kizlar balayinda antalya kemerdeyiz;) bugun rezervasyonu yaptim odemeyi hallettim 5gece 874lira verdim hayirlisiyla gider dinleniriz nsallah:nazar:
aa çok iyiymiş sizinki kuzum bizim de alanya 1100 falandı galiba eltinin hediyesi bize balayı oldu gerçi 500 lirada yol parası da bizden çıktı :9:

tabi ya bide ben zor model secmişim zaten modeli gösterdigimde oradada söylediler bunun işligi fazla kolay göründügüne bakmayın diye :1:sende yaparsın kuzum yapmak cok eglenceli aslında valla imkan olsa gelirdim yapardık ne güzel :1:

mağrifetli hatunsun zoru başardıysan elinden kaçan hiç bişey olmaz senin :1: bende dün akşam mutfak eşyalarımı toparladım ne var ne yok bi kağıda yazdım bu akşamda nevresim yatak örtülerim falan filan ayarlicam ve kitaplarımı kolilicem annem ne bu acele diyor ama bi arada toplu olsun ki eksiğimi göreyim istiyorum bende mesela rendem yokmuş onu farkettim bi sürü bardağım varmış çıkardım kardeşime bıraktım onları da:9:çok güzel bi duygu gerçekten ya :17:

kızlaaaar nasılsınız canlar :) biz dün nişan alışverişine gittik bohca için herşey alındı hiç sözdeki gibi yapmadım çünkü sonra alınacak dediğim her şeyim kaldı sözlüyken gelip öyle gelin gördükleri falanda olmadı o yüzden nişanda harcattım :1: sabahlık ve 7 takım iç çamasırı takımı aldım süslü terliğimi monalisa ayna takımından tutun günlük giyeceğim ceket ve bı takım elbiseye kadar herşeyimi aldırdım :31: yanlış anlaşılmak istemem çok kıyamamzlk yaptım hep etiketine bakarak en azını aldım yeri geldi almadım diğer alışverişimde ama gördümki öyle yaptıkca hiç değer vermediler bana bizse sözlüme ailesine almaya gittiğimizde en pahalı yerlerden varmı yokmu o kadar hiç sormadan begendi begendi aldılar bende akıllandım öyle yaptım yanlışmıyım :44: belki daha değerli olurum en azından elti geldiğinde ileride içimdekalmamış olur :5: ( bide ben az harcatıyorumda noluyo abisi babası beni seviyo diye çok harcadım hepsini harcadım geline diyerek yan cebine koyup baskalarının gelinlerini görmeye gidiyo )

Ennnn guzelini yapmissin canim ellerine saglik;)
Alan varsa aldir
Madem siz en iyi sekilde yaptiniz onlar daha da iyisini yapmali zaten
Ben seni destekliyorum almayin masraf etmeyin deyince bas taci olmuyorsun sonucta
Arti dedigin gibi baska bir gelin alindiginda ileride sana yapilmayanlar ona bir bir yapilinca sinirleri oynuyor insanin
Benim erkek arkadasimin ailesi varla yok arasi bazi problemler var ama sagolsun benim herseyimi kendisi aldi Allah razi olsun hicbir istedimi geri cevirmedi yok demedi hatta magazalara gittik beraber kendisi kapida bekledi al ne istersen kasada beni cagir oyle geleyim dedi;)bu davranisi bana cok hos cok sempatik geldi hatta
Ben parasinda hediyesinde bohcasinda degilim elbet senin gibi ama bu verilen degerin bir gostergesidir bence
Nasil ki siradan bir misafirlige giderken eli bos gitmez insan bir incelik yapar bu da onun gibi bence
Saglikli mutlu gunlerde kullan canim aldiklarini Allah agzinin tadini bozmasin canim masallah diyelim ;):nazar:

Bu arada herkese gunaydin gelinciklerrrr:3:

günaydın kızlarrrrrrr :54:

aa çok iyiymiş sizinki kuzum bizim de alanya 1100 falandı galiba eltinin hediyesi bize balayı oldu gerçi 500 lirada yol parası da bizden çıktı :9:

mağrifetli hatunsun zoru başardıysan elinden kaçan hiç bişey olmaz senin :1: bende dün akşam mutfak eşyalarımı toparladım ne var ne yok bi kağıda yazdım bu akşamda nevresim yatak örtülerim falan filan ayarlicam ve kitaplarımı kolilicem annem ne bu acele diyor ama bi arada toplu olsun ki eksiğimi göreyim istiyorum bende mesela rendem yokmuş onu farkettim bi sürü bardağım varmış çıkardım kardeşime bıraktım onları da:9:çok güzel bi duygu gerçekten ya :17:

Günaydın canımmmmmm :54:

Ennnn guzelini yapmissin canim ellerine saglik;)
Alan varsa aldir
Madem siz en iyi sekilde yaptiniz onlar daha da iyisini yapmali zaten
Ben seni destekliyorum almayin masraf etmeyin deyince bas taci olmuyorsun sonucta
Arti dedigin gibi baska bir gelin alindiginda ileride sana yapilmayanlar ona bir bir yapilinca sinirleri oynuyor insanin
Benim erkek arkadasimin ailesi varla yok arasi bazi problemler var ama sagolsun benim herseyimi kendisi aldi Allah razi olsun hicbir istedimi geri cevirmedi yok demedi hatta magazalara gittik beraber kendisi kapida bekledi al ne istersen kasada beni cagir oyle geleyim dedi;)bu davranisi bana cok hos cok sempatik geldi hatta
Ben parasinda hediyesinde bohcasinda degilim elbet senin gibi ama bu verilen degerin bir gostergesidir bence
Nasil ki siradan bir misafirlige giderken eli bos gitmez insan bir incelik yapar bu da onun gibi bence
Saglikli mutlu gunlerde kullan canim aldiklarini Allah agzinin tadini bozmasin canim masallah diyelim ;):nazar:

Bu arada herkese gunaydin gelinciklerrrr:3:

Günaydın canım
Nişanlının gönlü bolmuş :)
bende şimdiye kadar tek bir iğne istememişimdir, ama her telefonda sağolsunlar bi isteğin var mı ihtiyacın var mı diye sorarlar
eli boş gelmezler hiç maşallah diyim :nazar: özel günleri unutmazlar sağolsunlar :nazar:

Ayy ne guzel eltiymis o masallah
Biz de arabayla gidicez artik ne kadar benzin yakarsa o da yol parasi olmus olacak gorelim insallah o gunleri hayirlisiyla

Günaydın canım
Nişanlının gönlü bolmuş :)
bende şimdiye kadar tek bir iğne istememişimdir, ama her telefonda sağolsunlar bi isteğin var mı ihtiyacın var mı diye sorarlar
eli boş gelmezler hiç maşallah diyim :nazar: özel günleri unutmazlar sağolsunlar :nazar:

Masallah canim;)allah olmayanlara da versin ne guzel ne mutlu sana:nazar:

ya bindallaı hic denemedim son yıllarda sevmiyorum ama alsaydımda sadece onu giyerdim kına yakarken giymek hosuma gitmiyo :44:

Anladım kuzum bende senin gibi düşünüyorum eğer kaftan olacaksa hürrem kıyafeti düşnüüyorum inşallah eğer alacaksam sadece onu giyicem kınada elbise değiştirmek istemiyorum ben :32:

Kizlar markafonide bohcalar salon takimlari dalan gordum evlen home diye bir kapanya vardi cok hosuma gitti yaaa hemen alicam birseyler

Back
X