- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
Benim eşim de üvey anne elinde kuzum aynı bu anlattığın durum bizimdr başımızda. Bu yaşına kadar sahip çıkmamışlar bi ayakkabı bilr almışlığı yok babasının. Kadının ağzına çok bakıyo kadın da inadına cadı. Benimki de yufka yürekli çabuk unutuyo yaptıklarını ama ben unutmuyorum zaten düğünden sonra görüşmeyi düşünmüyorum. Benim anam babam el bebek gül bebek büyüttü beni. Murat iyi olduğu için onlara ses etmiyolar. Sonuçta eşimin suçu ne dimi. Neyse biz mutlu olalım da onlar kapının dışında kalsın dediğin gibi herkese hak ettiği gibi kuzum...
Aynen canim kotu gunde yanimizda olmayanlara iyi gunde ihtiyacimiz yok cok sukur Allah muhtac etmesin oylelerine
madem babası abisi sözlüm bana harcasın diye dolduruyo cebını para bırakıcam harcasın çünkü harcatmayıncada gidip gelinim aldırmadı demiyo memnun bıraktım diyo başkalarına taşıyo sürekli başkalarına hediye alıyoamin canım benim hepimizin allahım sevdiğimden yana pişman ettirmesin beni yeter
![]()
canım bak bunun gibi kabarık istiyorum bende evet ama hazır olupta bunun kırmızı olanı varmıdır? gecen sene bu olmasada buna benzer coktu 200 tl hemde..şimdi bulsam kırmızı ren 500-600 e kadar ahh ahhcanım ben normalde uzun abiye giymem
hani şimdi kardeşim evlense belkide kuzenim falan evlense kısa alırım..
Amin canım sagolbakalım biz ne yapıcaz para yetmicek sevdigim nasılsa 2 hafta izin alıcam ben dügünden 2 gün sonra takılan paralarla gitsek tatile diyo
önce rezervasyon yapıp gidince ödeme sansımız olmazmı ya
[
Canim buyuk oteller kabul etmez ama bir site var orada kuck yerler de vardi sanirim o siteden yardim alabilirsin kesinlikle kabul edecek cok guzel yerler var ufak isletmeler neredekal.com bir bak istersen
keske bizede biri balayı hediye etsesevdigim için gitmek istiyorum sadece..anneme söyledim hatta annemin yengeside bizdeydi annem dediki selam söyle o arkadasına siz bu kk da iyi birbirinizi bulmussunuz sizin gibi hevesli gelin olmaz diyo
dün aksam bende actım bazılarını baktım baktım cok işim var aslında kolileme zor olacak..bu ay sonuna kadar bitirmek istiyorum ben öye planlıyorum kendimi ama daha baslamadım
ya ben kitaplarımı nisanda kolilerim nedeni şu bi kitaplık benim kitaplarla dolu şimdi gidince bos kalacak..anneminde nisanda günü var kadınlar eşyası yok demesinler diyo
canım kullanılır bardak olsun kırılıyorlar nasılsa
rende lazım kuuzm salata yapsan havucu nasıl rendelersin
makarna süzgeci ,mutfak makası,normal makas,tırnak makası aldınmı misal bunları aklıma geldiler seninde gelen varsa hatırlat
ben dün igne seti,iplik seti,makas bile aldım bide onlara dikiş kutusu bulucam şimdi
hemde cok
o zaman güzel gercekten canım mesela hürrem olarak bir model varmı aklında ben neden begenmiyorum ya![]()
Ayyy kuzum unutulur mu hiç iyi günde Kötü Günde hep burdayız inşallah hep iyi şeyler anlatırım :)))
İnsallah canim