- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.161
Ikimizin de ayni dogum tarihiCanım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
kizlar cimcimem 10 gunluk oldu 3. vun baslayan sariligimiz ne hukseliyo ne dusuyo bol bol emziryiyorim gunese cikariyorum gecmiyo sizin bildiginiz baska bir yontem varmi bi ksu sekrli su dwdi ama cesaret edemedim dwnwyeninoz vARMI
Canım benimkinin sarılığı yeni geçti , bugün 12.günümüz....ben acıksın acıkmasın saatimi kurup her iki saatte bir gece gündüz anne sütü verdim, anca düzeldi...her seferinde 30 ml verdim, iki gündür de 40 veya 50 ml veriyorum, sarılığa tek çare bol bol anne sütü vermek, uyumasına izin verme uyandır zorla emzir canım...
Bende pompayla weriorum arada bi ama herkez seni bırakır dio napim kendisi doyana kadar emmiyo we çok küçük doğmuştu bebeğim biz bugün 24 günlük olduk :)Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
Benim de bir göğüsün ucu diğerinden daha küçükmüş bebeğim sayesinde farketmiş oldum:) göğüs ucu çıkarıcı kullandım. İlk kullanımlarda işe yaramadı ama sonradan işe yaradı sanki, artık daha rahat tutuyor sanki minnoş:) buarada doğumunu bekleyen tüm hamişleri Rabbim sağlıkla kurtarsın :)Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
En küçük benmi doğurdum yaw 2.670_ 38 haftalık oldu ama benim ki suni sanciyla ayy hatirlamak istemiyorum :))))Ben göze alamıyom 4000 kg doğurmayı kesik beni tırsıtıyor valla gerçekten bizde bi liste yapalım doğurmayanlar diye
Canım bebeğini güle güle büyüt inşallah ben de Allah'a bin kere hamdolsun 16 Ağustos'ta aldım kucağıma oğlumu.. Yarın ilk doktor kontrolümüz var inşalah hr şey yolundadir.. Allahım kimseye bizlere de evlat acısı göstermesin inşallahKim doğum yaptı kim yapmadı takip edemiyorum, yeni site berbat takip edemiyorum. .bu arada sabah beşten beri uyanigim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum. Ama yarım saat almıyor bebeğim doğum kilosundan 300 gr vermişti almaya başladı ama yarım saat emmiyor cok üzülüyorum
Ben de varimmm ve sanirim sonuncu agustos annesi olucam.29agustos saat 11.ookkimsee:)
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Elifylmz
Mihrumah
Mangomango
:):):):):):):):)
Ben de varimmm ve sanirim sonuncu agustos annesi olucam.29agustos saat 11.oo
Ne 5 gunu sanırımya birden olacak ya da zotla sezeryan olacak ve her ikisi de beni korkutuyorBayagi kalabalikmisiz yahu dogurmayanlar olarak :) bekleain kizim madem bi 5gun dahada basak olsun :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Elifylmz
Mihrumah
Mangomango
nesdem
Bende 21 inde katiliyorummmkkimsee:)
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Elifylmz
Mihrumah
Mangomango
:):):):):):):):)
Ne 5 gunu sanırımya birden olacak ya da zotla sezeryan olacak ve her ikisi de beni korkutuyor
Canım bebeğini güle güle büyüt inşallah ben de Allah'a bin kere hamdolsun 16 Ağustos'ta aldım kucağıma oğlumu.. Yarın ilk doktor kontrolümüz var inşalah hr şey yolundadir.. Allahım kimseye bizlere de evlat acısı göstermesin inşallah
Canım bebeğini güle güle büyüt inşallah ben de Allah'a bin kere hamdolsun 16 Ağustos'ta aldım kucağıma oğlumu.. Yarın ilk doktor kontrolümüz var inşalah hr şey yolundadir.. Allahım kimseye bizlere de evlat acısı göstermesin inşallah
Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
Sağol canım sende sağlıkla büyüt inşallah bebis iyi şükür. Doğumdan sonra iki gün kilo verdi onu almaya çalışıyoruzCanım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini sağlığın nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?