2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy oy maşallah kzım ne yedin içtin sen öyle tü tü maşallah hakkaten sağlam tosuncuk seninki tam yenmelik varya maşallah hayırlısıyla kucağına al inş
bilmiyorum ki cnm ablamnda 3 tane kızı var hepsi 3800ustu doğdu genetik galiba :) inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur zayıf olsada dogduktan sonra tosuncuk olurlar sonucta :)

Merhaba arkaaslar bugun dogum yapanlarda haber varmi acaba ???hep aklim onlardaydi imsallh guzel gesmistir meleklerine kavusmuslardir.bende heyecanla persembeyi bekliyorum insallh rabbim hepimize aaglikla kucaga almayi nasip etsin..bugun kv.geldi moralimi bozdu benimde;((( guya bana bakmaya geldi son gunlerde ama surekli telefonda akrabalaryla konusuyr ve benden bahsediyr amann ne yapsin sismis kocaman olmus yuruyemiyr..dogum icin dua ediyrlar yane olsun sezeryan zaten.kucagina verip gonderecekler bizim gibi sanci mi cekecek sanki.piyangodan anne olacak.okadr canim yaniyorki tabirlerine..ben bu bebek icin 3sene tedavi gordum ve tup bebekle oldu.bu hali bildigi halde bunlari yanimda soyluyor..allaha havale ediyorum ne diyeyim..rabbim herkesin fonlune gore versin.

Ah be guzelim, hepsi kiskancliktan kendileri menapoza girdi ve cocuk sahibi olamayacaklar ya o yuzden bu sekilde davraniyorlarmis...
Sen bunlari hic takma, benimkide farkli degil, tek fark benimki yuzume soyleyemiyor iste, iki yuzlulukte cok kotu...
Beniumki bana bakmaya bile gelmedi ben 10 hafta rahim incelmesinden oturu yattim, ustelik yurt disindayim ailem Turkiyede burada hic kimsem yok, hastanede yattim 10 gun, rica minnet geldi, evimde hic is yapmamis, kocama parasi var kadin tutsun demis, bende kadin tutup isimi yaptirdim, 10 haftada kadin bir kere geldi, ondada surekli hanimefendiyi restoranlarda yedirdim icirdim, cin lokantasindan tut mc donaldsa kadar, birde gidince beni orda ac biraktilar demis. Bunlara ne yapsan yaranamazsin, o yuzden takmayacaksin kafana

kızlar az önce doktordan geldim. nst de bebeğin kalp atışları düzensiz görüldü ve sancı da çıktı. serum verdiler sonra tekrar nst ye bağlandık. bu defa düzelmişti. ama bir cm açıklık var. eve gönderdiler bakalım sancı 3 dk da bire düşerse ya da suyun gelirse gel dediler. bu açıklığın tamamlanması bi gün de sürebilir beş gün de sürebilir dediler. tedirgin bir bekleyiş içindeyim şuan. napıcamı bilmez haldeyim

sıkma canını, böyle özel ve güzel anları berbat edecek birileri hep vardır. öncden sezeryan yokken insanlar doğum yaparken ya da bebekleri ölüyordu. kimse keyfi sezeryan olmuyor. cahillik hep bu cümleleri.

kizlar cimcimem 10 gunluk oldu 3. vun baslayan sariligimiz ne hukseliyo ne dusuyo bol bol emziryiyorim gunese cikariyorum gecmiyo sizin bildiginiz baska bir yontem varmi bi ksu sekrli su dwdi ama cesaret edemedim dwnwyeninoz vARMI
dün bi arkadaşım bana da bebek doğunca iki üç damla şekerli su damlat sarılık için dedi ama bende pek güvenememiştim. inşallah düzelir prenses en kısa zamanda

Allah yardmcin olsun. İnsallah kolay bi sekilde bebisini alirsin kucagina

Canım ben 7-8 gündür 1 cm açıklıkla geziyorum. Kolay olmuyor sanırım açılma :) Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah :)

ben uc cm aciklikla 2 haftadir geziyorum, gram sancimda yok, vakti zamani geldiginde dogacak bebeklerimiz

kizlar cimcimem 10 gunluk oldu 3. vun baslayan sariligimiz ne hukseliyo ne dusuyo bol bol emziryiyorim gunese cikariyorum gecmiyo sizin bildiginiz baska bir yontem varmi bi ksu sekrli su dwdi ama cesaret edemedim dwnwyeninoz vARMI
Canım benimkinin sarılığı yeni geçti , bugün 12.günümüz....ben acıksın acıkmasın saatimi kurup her iki saatte bir gece gündüz anne sütü verdim, anca düzeldi...her seferinde 30 ml verdim, iki gündür de 40 veya 50 ml veriyorum, sarılığa tek çare bol bol anne sütü vermek, uyumasına izin verme uyandır zorla emzir canım...

Kim doğum yaptı kim yapmadı takip edemiyorum, yeni site berbat takip edemiyorum. .bu arada sabah beşten beri uyanigim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum. Ama yarım saat almıyor bebeğim doğum kilosundan 300 gr vermişti almaya başladı ama yarım saat emmiyor cok üzülüyorum

14.08.2014 Perşembe günü 12.15 te spinal sezeryanla Kürşad Metem dünyaya geldi.3410 gr 50 cm doğdu .henüz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin
Canım tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…