- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.121
oğlun yeyip içip yatıyo anlaşılan canımMerhabalar,
Ben de hala doğuramayanlardanım. Oğlum tembel çıktı. 3600 gr dı cuma günü. Artık doğsa güzel olacak :)
inşallah dediğin gibidir canım. benim gibi zayıf bi hatunun tombiş bi oğlan doğuracağını aklım almıor zatenÖlçümlerin kg başına 100-150 gr sapma payı varmış.Dr un dediği kadar çok olmayabilir kilosu.
maşallah kuzuna canım. tam ısırmalık olmuş ki buKızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyecanliyim :))
Benim de 38+2 su an, 10 gun icinde olmaz gibi dedi dr c tesi, iri bebek olmick normal olur dedi, 3500 u gecmezmis iyi bari, normalmolur ins, sen nerdesn cnm ben istanbul
Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyecanliyim :))
inşallah dediğin gibidir canım. benim gibi zayıf bi hatunun tombiş bi oğlan doğuracağını aklım almıor zaten
demi ya bende severim toparlak bebekleriBosver toparlak olsunlar istanbul, daha rahat ele gelir :):)
Cok saol canım rahatlattın..hurmayı yiyorum gunde uc dort tane ıns tarcın cayına baslıyacam.saglıklı bı sekılde yavrularımıza kavusuruz ıns.Benim 3 cm acilmam var, rahmimdeki incelme 1 cm ama sanci vs yok simdilik, bol bol hurma ye, tarcin cayi ic sanci getirir diyorlar
Oy oy oy maşallah kzım ne yedin içtin sen öyle tü tü maşallah hakkaten sağlam tosuncuk seninki tam yenmelik varya maşallah hayırlısıyla kucağına al inşHic sorma ben 2aya yakindir uyuyamiyorum.dusunmekten,karnimin acisindan,tuvalete kalkmakran,sicaktan..
Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyec
Ben korkuyorum yemeye nedenseCok saol canım rahatlattın..hurmayı yiyorum gunde uc dort tane ıns tarcın cayına baslıyacam.saglıklı bı sekılde yavrularımıza kavusuruz ıns.
Ben göze alamıyom 4000 kg doğurmayı kesik beni tırsıtıyor valla gerçekten bizde bi liste yapalım doğurmayanlar diyeAynisi bizdede var ceyda, doktor yinede normali denicem diyo. Ben niyeti bozdum sezeryan istiyorum dedim, hic gozun korkmasin belki kemiklerin musaittir dedi. Bakicaz merakla bekliyorim kizimi :)
Sorma, bizde bi doguramayanlar listesimi yapsak :):):)
Hic sorma, gercekten gecmiyor artik, hergun acaba bugun dogururmuyum diyorum :)
Bence doğurdu,dün suyu gelmişti galiba.Sesi çıkmadığına göre bebişiyledir şimdi.Yoksa yine doğuranları soruya boğardıyeşil sis ne yaptı acaba meraklardayım
Ohhhh cok sukurrr, gozun aydin canimm Allah anali babali buyutsun.. normal dogdu dimi canim? Sen nasilsin simdi?Benim ibeahimim de doguldu anisler 3400qr boyu 52 gece 01:20 de dunyaya goz acdi ..zulluuu kizben sana yaxdim whatsapda
Bugun hep iyi haberler aldik, senin de haberini bekliyotdum masallah kuzucuguna canim Allah hayirli omur nasip etsin, Allah sizlere bagislasin..Kizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize
Masallah bebisine canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin...14.08.2014 Perşembe günü 12.15 te spinal sezeryanla Kürşad Metem dünyaya geldi.3410 gr 50 cm doğdu .henüz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin
bende varım :)Henuz dogurmayan arkadaslar :)
İnsallah olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?