2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyecanliyim :))
maşallah kuzuna canım. tam ısırmalık olmuş ki bu sorunsuz, sağlıkla atlatırsın inşallah sezeryanını.
eğer bende sezeryana mecbur kalırsam hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.

Ay amin amin insallah normal olur isteyen herkesin. Bende normal istiyorumda, kizimin iri olmasi gozumu azcicik korkutuyo. Ankaradayim ben.

Benim de 38+2 su an, 10 gun icinde olmaz gibi dedi dr c tesi, iri bebek olmick normal olur dedi, 3500 u gecmezmis iyi bari, normalmolur ins, sen nerdesn cnm ben istanbul

Massallah nasi besledin sen tosunu :) heralde gununu bekletseler 5kg felan olcak :)
Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyecanliyim :))

Bosver toparlak olsunlar istanbul, daha rahat ele gelir :):)

inşallah dediğin gibidir canım. benim gibi zayıf bi hatunun tombiş bi oğlan doğuracağını aklım almıor zaten

Valla bugün bi tuhafim, hareketleri sert baya, gece boyu ayaklarim uyustu, cok sisio , 10 gun dedi ya sanki 10 hafta gibi, zaten bu hafta izinliymis benm dr, eylule kadar dogmus olr ins

Hic sorma ben 2aya yakindir uyuyamiyorum.dusunmekten,karnimin acisindan,tuvalete kalkmakran,sicaktan..
Oy oy oy maşallah kzım ne yedin içtin sen öyle tü tü maşallah hakkaten sağlam tosuncuk seninki tam yenmelik varya maşallah hayırlısıyla kucağına al inş
Kızlar doktordan geldim 37+4deyiz tosunum 53cm 4060 gram olmuş karnmda biraz fazla buyutmusum rahimdede 1 2cm açılma varmış sezeryn gününü erkene aldi perşembe günü kavusucaz inşallah cok heyec

Ben göze alamıyom 4000 kg doğurmayı kesik beni tırsıtıyor valla gerçekten bizde bi liste yapalım doğurmayanlar diye

Kizlar 13.08.14 Carsamba saat 13.50de oglumu sezeryanla dunyaya getirdim. Muthis bir duyguymus darisi tum isteyenlerin ve bekleyenlerin basina. oglum 3300 gr 54 cm olarak dogdu baya uzunuz :) Her gun daha cok alisiyoruz birbirimize
Bugun hep iyi haberler aldik, senin de haberini bekliyotdum masallah kuzucuguna canim Allah hayirli omur nasip etsin, Allah sizlere bagislasin..

kizlar cimcimem 10 gunluk oldu 3. vun baslayan sariligimiz ne hukseliyo ne dusuyo bol bol emziryiyorim gunese cikariyorum gecmiyo sizin bildiginiz baska bir yontem varmi bi ksu sekrli su dwdi ama cesaret edemedim dwnwyeninoz vARMI

bugun 15 gunluk olduk cok sukur alistik oglusumla yasamaya annelik ccok ama cok guzel bir duygu hergun dua ediyorum rabbim evlat ozlemi ceken herkese nasip etsin bu duyguyu.dogum yapan tum arkadaslarin gozu aydin olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin . dogum yapmayan tum arkadaslarida Allah tez zamanda kurtarsin insallah

Selam Kizlar,
benim oglum gecen hafta itibari ile 3300 gramdi, rahmimde incelme 1 cm ve 3 cm acilma var tam 2 haftadir durum bu...Gerl gör ki ne sanci var ne birsey, belliki pasanin keyfi yerinde. Isin acikcasi ben de erken gelmesini istemedigim icin cok zorlamiyorum.
Ama dogumu tetikleyen belli basli unsurlar var, mesela her gun hurma yerseniz, icindeki oksitosin hormonu sanci getirici etkiye sahip, zaten bizlere verilen suni sancilar da oksitosin hormonu iceriyor.
Birde tarcin cayi var, tarcin, zencefil ve karanfili kaynatip gunde 3 fincan icin, bu rahim duvarindaki ve vajinal bölgedeki kaslarin esnemesine ve rahat dogum yapmaniza sebeb olur.
Sicak su dolu küvetin icersine oturmak ve bol bol yuruyus, merdiven cikmak gibi fiziksel aktiviteler...
Birde tabiki cinsel iliski, spermlerin rahmi acitigini ve sanciyi tetikledigini soyledi doktorum, hatta son iki hafta her gun dedi.
Bunlarin hepsini birarada yaptiginizda dogum kolay olur.
Ben hamilelik kocundan porfoesyonel yardim aliyorum, bana tavsiye ettikleri bunlar...
Kolay gelsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…