- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.581
Teşekkürler canım böyle yapayım birdeBen zeytinyağı kullanıyorum ama önce asiti gitsin diye azıcık ısıtıp soğutuyorum öyle kullanmak gerekliymiş
Rota virüsü aşısı var eğer 2.ayda yaptırmadiysaniz..valla bu kontroller değişiyor benim kuzenimde bebeği oldu ağustosta ona sordum ne zamana kadar götürecegiz diye o artık hasta filan olursa dedi..Sağlık ocağında boy kilo takibini yaptır,aşıda yaptırmak istiyorsan eczaneden al sağlık ocağına yaptırKizlar perşembe gunu 3 aylik oluyor yavrum.ben ilcedeyim.erzuruma Dr.a goturmem gerekiyor.burada da havalar epey soğuk.3. Ay kontrolünde önemli bisi var mi? Hasta olmadıkça 40 km yolu gitsin istemiyorum bu soğukta.3.ay kontrolünü yapanlar çok gerekliyse yazarmsnz.
Benimkisi 2 aylık ve sola yatık tutuyor kafasını bende bunu kafaya taktım normal mi acaba...Ya arkadaşlar lütfen bana cevap verin.bebekleriniz kafayı dim dik tutuyor mu.benimki sanki saplantılı tutuyor ve he
men yorulur. Erken doğduktan AZ SADECE EMO HAFTADA KONTROL VAR AMA TAKTIM
Ya lutfen bebeklerinizn gelişimini paylasrmisnz
yok vermiyorum sadece anne sütü alıyor ama 1-2 saat arayla emziriyorum yani biraz sık emziriyorum :)Cnm mama veriomusun bebegine mama yediginde genelde kakasi öyle oluyor
biz bir ayda 1000 gram aldık (doktor daha az emzir dedi) 5 cm uzadık kafamızda 38 cmYa lutfen bebeklerinizn gelişimini paylasrmisnz
ek gidalara nezaman baslicaz intrntte okudum 4.ay yavs yavs baslar dyolar erkn degilmi sizce nezamn baslanr hemn buyusnler yaa yedirelim icirelim..
Sütünü arttırmak isteyen arkadaşlar, üzüm bende mucize etki etti, iki göğsümde full doldu. Bi deneyin derim
Üzüm daha önce denedim birgün yapıyorsa birgün yapmıyor bende .sanırım ayvada yapıyor..ben bende neyin yaptigini anlamadım ayva yemistim birkac cok aşırı oldu yani şişti yatamadim ağrıdı. ..Sütünü arttırmak isteyen arkadaşlar, üzüm bende mucize etki etti, iki göğsümde full doldu. Bi deneyin derim
Günaydın anneler bi arkadas vardi sütü az oldugu halde 16 ay emzirdim demisti ama adinu hatırlamıyorum o kendini bilir bende hem meme hemde mama seklinde devam ediyorum merak ettigim nasil memeyi birakmadan o kadar zaman emzirmeyi basardin hangi mamayi biberonu kullandin bide nasil besledin bebegini her mamadan once emzirdinmi mesela yardimci olursan sevinirim arkadaşım.simdilik ikisinide aliyo benimki ama memeyi birakmasindan korkuyorum herkes öyle diyor mamaya alisinca seni birakir diyolar bende üzülüyorum zaten az az emiyo bide birakirsa diye
BEN de korkuyorum memede ağlayıp bağırmaya kafayı sallamaya başladıGünaydın anneler bi arkadas vardi sütü az oldugu halde 16 ay emzirdim demisti ama adinu hatırlamıyorum o kendini bilir bende hem meme hemde mama seklinde devam ediyorum merak ettigim nasil memeyi birakmadan o kadar zaman emzirmeyi basardin hangi mamayi biberonu kullandin bide nasil besledin bebegini her mamadan once emzirdinmi mesela yardimci olursan sevinirim arkadaşım.simdilik ikisinide aliyo benimki ama memeyi birakmasindan korkuyorum herkes öyle diyor mamaya alisinca seni birakir diyolar bende üzülüyorum zaten az az emiyo bide birakirsa diye
aynen benimkide oyle birakti yavrum uykusunda bile anliyo kafayi ceviriyo agliyo bende biberon veriyorum calisan arkadaslar siz nekadar sut birakiynuz eve merak ettim ben azmi birakiym acabaBEN de korkuyorum memede ağlayıp bağırmaya kafayı sallamaya başladıoğlumda böyle bırakmıştı..
Yaa benimkide basladi kafasini salliyo alip alip birakiyo memeyi birakacakmi yoksa 6ay devam edebilsem icim rahat olacakti yaBEN de korkuyorum memede ağlayıp bağırmaya kafayı sallamaya başladıoğlumda böyle bırakmıştı..
Sagol canim sizinkide hayirli olsun benim bebegim 73 gunluk oldu şimdilik emiyo ama inşallah birakmaz birakirsada sagarak vermeyi dusunuyorum birazda oyle idare ederiz artikmerhaba canım bebeğiniz hayırlı olsun ,
sorunun tam cevabını veremeyeceğim ama bende çalıştığım için öğleene kadar biberonla sütümü veriyorum ,mama kullanmıyoruz çok nadir süt yetmediğinde kullanıyorum,eve geldiğimde uyanmış oluyor emziriyorum ,benimkide uyumadan önce çok uykusu olduğunda hırçınlaşıyor ve beni emmiyor bende mecburen sağıp veriyorum ,ama bırakmadı beni çok şükür uyku aralarında ,ağlayarak uyandığında uykusu dağılmadan hemen veriyorum öyle güzel emiyor.
O ne canım??Üzüm daha önce denedim birgün yapıyorsa birgün yapmıyor bende .sanırım ayvada yapıyor..ben bende neyin yaptigini anlamadım ayva yemistim birkac cok aşırı oldu yani şişti yatamadim ağrıdı. ..
Canim birde sen baba sling mi almıştın yani kullaniyorsan nasıl kullanısli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?