- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.621
ayy ne güzel canım ya benimkide öyle olsa uykumu alırım ne güzel ..
bazen uykusuzluktan gece çocugu emzirmeyi unutmuşum mesela dün gece 4 gibi uyanmış ben ağzına emzik vermişim salla salla uyumuyor böyle böyle yarım saat 40 dk devam etmiş sonra baktım bu çocuk uyumuyor aklıma geldi emzireyim yazık yavrum nasıl acıkmış bende devreler gidiyor bazen[/
QUOTE]
Bana da oluyo bazen oöyle emzigi verip uyamsini bekliyorum sonra anliyorum ki emzirmemisim
Bebegim 3+1 de canm 6,650 gr 62 cm canim sadece anne sütu veriyorum aylik kilo almi biraz fazlaYa lutfen bebeklerinizn gelişimini paylasrmisnz
canım kızın kaç kilo.benim ki zayıf biraz 5200 gibi.ondan mı acabacnm benim kizimda tutamiyo yoruluyo hemen
maşallah kuzucuğuna.ben herşeye takabilirim bir ara göz temasına takmıştım.şükür gayet net temas kuruyor.şimdi de kafasına taktım çok iyi tutamıyor.haftaya doktora gidicez.umarım herşey yolundadır.ALLAH TÜM EVLATÇIKLARI KORUSUNBenimki tutuyor bazen sallanıyor bazen çok arkaya doğru eğiyor biraz meraklıda her yeri görecek illa doktor bile dedi dört aylık bebek gibi bakınıyor zekası yüksek dedi seninkinde bir değişiklik mi var niye taktın
BİZİMKİ DE İKİ GÜNDÜR YAPIYOR.PROBLEM DEĞİL .İL KIZIM DA 2,5 AYLIKKEN BAŞLAMIŞTI.BİRKAÇ AY EMDİ.SORUN YAPACAK BİRŞEY KESİNLİKLE DEĞİL.MAŞALLAH KIZINA BU ARADACanm benim kizim kafasini dimdik tutuyor bugun 91 gunlukuz masllah. Ama byorulunca bi muddet sonra boslukta gibi oluo toparlio tekrar. Amakafayi takma her beebgin gelisimi farklidir. Gerci takma diyorum sana ama benim kizimda iki haftadir elini emiyor. Gunduzleri neysede geceleri elini emerk uyumak istiyor brnde buna taktim. Sizde bu problem var mı?
Aman masallah kuzucuga yaaa.. cok yakisikli bi prens olmus buu.. yerim ben onun bakisini...subhanallah masallah..kızlar ya benim yakışıklı oğluma maşallah deyin:)
canım İbrahim saraçoğlu dereotu incir ve taze üzümü öneriyor süt için.. ben en çok üzümün faydasını gördüm.. ama rezene çayı maden suyuda artırır.. ama psikolojide önemli süt konusunda. doktorun biri diyorki annenin süt yapıyor diye inanarak yediği herhangi bir besinde sütü artırır..gaz sorununa gelince bizde de var .. ben herşey yiyorum çocuğum alışsın diye.. bir tek asitli ve acıdan uzak duruyorum o kadar...kizlar maden suyu sutu artiriyomus icen varmi gaz yapmazmi ben daha mercimek corbasi bile icmiyom anasonlu razene bide humana iciyoeum baska bise icen varmi sut artran neolur bilen yazsin
Sagol canim evet bu kez kendimi tutucam ve.10 gun beklicem zaten 3 ay kontrolumuz var o zaman doktora da danisayim bakalim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun meleklerimizi korusun..Ya bilemedim ki simdi yani kabiz degil oglum yapinca sivi yapiyo o yuzden de bisey icirmek istemiyorum diger yontemleri deniyorum ama yok nette de 10 gune kdr normal yaziyo ama bekleyemiyoruz iste offf[/QUOTE icirmek sana kalmış bişey aarkadaşım benim kinn de yapınca ssıvı yyapıyo benim doktor umuz ssöyledi o yüzden allah yardimcimiz oolsun. Üzmekendini hersey kaka olsun bak aglamiyo hhuzursuz da değiller 4.ayina kadar en fazla sürer dedi istersen 10 gune dek bekle oozamana kadar eminim yapcak tir o zamn icirir sin olmazsa
yok canım ben almadım öyle bişey :)canım hani kanguru gibi ama Afrikalilarin bağlama şekli var ya bezle o şekil..ya hamileyken sen aldın diye hatırlamistim babasling ben ayrı yazmışım :))
sağol canım allah razı olsun :)Aman masallah kuzucuga yaaa.. cok yakisikli bi prens olmus buu.. yerim ben onun bakisini...subhanallah masallah..
kızlar doğum iznim bugün bitti. yarn iş başı ama yarın 20 gün yıllık iznim var onu kullanacağım sonrada ücretsiz izin belki de 2 yıl kadar benm gibi yapacak var mı devlet memuruyum bu arada. ne çabuk bitti izin bu kadarcık küçük bebeğibir yere bırakamam ki
sonra bebeği kime bırakacaksın canım benm annem yakınımda ama abiiminde bebeğivar onun eşide işe başlayacak altlı üstlü oturuyorlar ikisine bakamaz iyi olmaz diye düşünüyorum.karşı komşum çocuk gelişimi mezunu önceden bebek bakmış ben ona vermeyi düşünüyorum hem yakın annemin evi uzak bilmiyorum ama şimdili evdeyim belki 1.5 yaşını geçer öyle başlarım işeBende ogretmenim benim dogum iznimin sekiz haftasi yaz tatili ile yanmis oldu sadece sekiz haftalik iznm vardi oda bitti iki haftadr rapor aliyorum kasimin on besinde ucretsiz izne ayrilcam subat tatiline kadar sonrasinda ise baslarim zor olack birskmk ama en azindan ek gidaya yavas yavad baslamis oluruz subata
bende üst değiştirmekten usanmıştım. iki güne bi çamaşırları yıkana yıkana eskidi inan ki.Ben de huggies cis sizdirdi hic memnun kalmadim. Bezini değiştirirken ust bas değiştir. 1. Ayin sonunda degistim bezi ben.... Allah tan usutmedim yavrumu...
bekletme konusunu bende düşünmüştüm ama bez bağladıktan yarım saat sonra sızdırdı. o da son damla oldu zaten bezi değiştirmemeben hagiste kullandım oda aynısını yaptı onda çiş sızdırma olayına bende şahit oldum bende acaba çokmu beklettim ki diye düşünüyordum...
ayy maşallah suphanallah. koymayın kız bu kuzuşların resmini. ister istemez nazar değer kıyamam.kızlar ya benim yakışıklı oğluma maşallah deyin:)
valla ben tere de rokada yiyorum haftada bir kere. öyle bişeyle karşılaşmadım. çokta severim. kimi de diyo maydanoz yeme sütün kesilir. herkes bişey diyo. yiyecek bişey kalmıyor. ben artık turşu murşu baharatlı yiyorum yavaştan.arkadaşlar roka süte bir zarar verir mi? ablam tere yemiş zamanında da yeğenim biraz uzaklaşmış gibi olmuş göğsünden.Acaba rokada sıkıntı yaparmı onunda bir farklı kokusu var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?