2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzucuğuna.ben herşeye takabilirim bir ara göz temasına takmıştım.şükür gayet net temas kuruyor.şimdi de kafasına taktım çok iyi tutamıyor.haftaya doktora gidicez.umarım herşey yolundadır.ALLAH TÜM EVLATÇIKLARI KORUSUN

BİZİMKİ DE İKİ GÜNDÜR YAPIYOR.PROBLEM DEĞİL .İL KIZIM DA 2,5 AYLIKKEN BAŞLAMIŞTI.BİRKAÇ AY EMDİ.SORUN YAPACAK BİRŞEY KESİNLİKLE DEĞİL.MAŞALLAH KIZINA BU ARADA

kizlar maden suyu sutu artiriyomus icen varmi gaz yapmazmi ben daha mercimek corbasi bile icmiyom anasonlu razene bide humana iciyoeum baska bise icen varmi sut artran neolur bilen yazsin
canım İbrahim saraçoğlu dereotu incir ve taze üzümü öneriyor süt için.. ben en çok üzümün faydasını gördüm.. ama rezene çayı maden suyuda artırır.. ama psikolojide önemli süt konusunda. doktorun biri diyorki annenin süt yapıyor diye inanarak yediği herhangi bir besinde sütü artırır..gaz sorununa gelince bizde de var .. ben herşey yiyorum çocuğum alışsın diye.. bir tek asitli ve acıdan uzak duruyorum o kadar...

Sagol canim evet bu kez kendimi tutucam ve.10 gun beklicem zaten 3 ay kontrolumuz var o zaman doktora da danisayim bakalim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun meleklerimizi korusun..

arkadaşlar roka süte bir zarar verir mi? ablam tere yemiş zamanında da yeğenim biraz uzaklaşmış gibi olmuş göğsünden.Acaba rokada sıkıntı yaparmı onunda bir farklı kokusu var ya

Bende ogretmenim benim dogum iznimin sekiz haftasi yaz tatili ile yanmis oldu sadece sekiz haftalik iznm vardi oda bitti iki haftadr rapor aliyorum kasimin on besinde ucretsiz izne ayrilcam subat tatiline kadar sonrasinda ise baslarim zor olack birskmk ama en azindan ek gidaya yavas yavad baslamis oluruz subata

sonra bebeği kime bırakacaksın canım benm annem yakınımda ama abiiminde bebeğivar onun eşide işe başlayacak altlı üstlü oturuyorlar ikisine bakamaz iyi olmaz diye düşünüyorum.karşı komşum çocuk gelişimi mezunu önceden bebek bakmış ben ona vermeyi düşünüyorum hem yakın annemin evi uzak bilmiyorum ama şimdili evdeyim belki 1.5 yaşını geçer öyle başlarım işe

ben hagiste kullandım oda aynısını yaptı onda çiş sızdırma olayına bende şahit oldum bende acaba çokmu beklettim ki diye düşünüyordum...
bekletme konusunu bende düşünmüştüm ama bez bağladıktan yarım saat sonra sızdırdı. o da son damla oldu zaten bezi değiştirmeme

kızlar ya benim yakışıklı oğluma maşallah deyin:)
ayy maşallah suphanallah. koymayın kız bu kuzuşların resmini. ister istemez nazar değer kıyamam.
bizim babamız kimseye göndertmiyor resimleri. bi annesine yolluyo bende kızıyorum bi yolla bak naparım seni diyorum ehehe

arkadaşlar roka süte bir zarar verir mi? ablam tere yemiş zamanında da yeğenim biraz uzaklaşmış gibi olmuş göğsünden.Acaba rokada sıkıntı yaparmı onunda bir farklı kokusu var ya
valla ben tere de rokada yiyorum haftada bir kere. öyle bişeyle karşılaşmadım. çokta severim. kimi de diyo maydanoz yeme sütün kesilir. herkes bişey diyo. yiyecek bişey kalmıyor. ben artık turşu murşu baharatlı yiyorum yavaştan.

hedefim çiğköfte. onu da yersem rahatlıcam

bebişlerinizin kilo alımları çok çok azalmadıkça dert etmeyin annişler. bizim kilo alımımız fazla diye doktorumuz emzirmeyi 2 saatten önce yapma dedi. yani fazlasıda zarar anlayacağınız. yeter ki sağlıklı olsun.
kilo sağlık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…