- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.001
haydaaa adama ne bırak kadınlar düşünsün bu konuyu walla yanii hepsi ayrı bi değişikk yaa
bencede incedeeeen canım çaktırmadan evinde rahat ediceğini söyle şimdiden sennn sora kimse bişi diemesin
gozun aydın cnm çok sukur maşalla mınıge...keske kabul etmeseydın ...anne karnında bebegın bedensel engellı olup olmadıgının % lık dılımı aslında kesın sonuc olmamakla beraber yanlış sonuclar verıp annenın uzulmesıne yol acıyoslm arkadaslar doktordan geldik cok sükür hersey yolunda bbegim elleri ayaklari kipir kipir ilk ulrasl fotomuzuda aldik 5 euro mus ya olsun artk arkadaslar doktor bir testen bahsetti dow sendromu icinmis ister yaptirin ister yaptirmayin siz bilirsiniz dedi 40 euro bende kabul ettim yaptiralim diye bu test nedir tam anlamdim .
Batıl inançlara inanmam ama hamileyken saç kestirdiğinde bebeğin ömrü azalır diyorlar, saçlarımın uçları çok kırıldı kestirmemde lazım ama. sizde böyle birşey duydunuz mu? Hamilelik nasıl birşeyse bunları bile düşünür olduk :)
slm arkadaslar doktordan geldik cok sükür hersey yolunda bbegim elleri ayaklari kipir kipir ilk ulrasl fotomuzuda aldik 5 euro mus ya olsun artk arkadaslar doktor bir testen bahsetti dow sendromu icinmis ister yaptirin ister yaptirmayin siz bilirsiniz dedi 40 euro bende Kabul ettim yaptiralim diye bu test nedir tam anlamdim .
canım kayınvalide çok hevesli ilgili ama kayınpeder emekli, yani o yeni doğum anları yaşayan ya da görenler bilir
banyosu,lavabosu dertt insan rahat hareket etmek ister
acaba ben donla gezip rahat davransam ne olacak yani bilemiyorum şok şok şok
canım kayınvalide çok hevesli ilgili ama kayınpeder emekli, yani o yeni doğum anları yaşayan ya da görenler bilir
Batıl inançlara inanmam ama hamileyken saç kestirdiğinde bebeğin ömrü azalır diyorlar, saçlarımın uçları çok kırıldı kestirmemde lazım ama. sizde böyle birşey duydunuz mu? Hamilelik nasıl birşeyse bunları bile düşünür olduk :)
gozun aydın cnm çok sukur maşalla mınıge...keske kabul etmeseydın ...anne karnında bebegın bedensel engellı olup olmadıgının % lık dılımı aslında kesın sonuc olmamakla beraber yanlış sonuclar verıp annenın uzulmesıne yol acıyo
ben inanmıyorum böyle batıl şeylere ya, neye istinaden söylenmiş olabilir ki :44:
puhahahahha super olur ıyı taktık utanırda gıder belkım :))canım kayınvalide çok hevesli ilgili ama kayınpeder emekli, yani o yeni doğum anları yaşayan ya da görenler bilir
aynen al benımkı bole ılkınde degıldı ama adamı cınler carpı tam tersı bı kısılık oldu :) ayaklarımı yıkayan baglayan adam gıttı yemekten sonra oldugu yerden kalkmayan uyuyan benden hızmet bekleyen hanzoya dondumaşallah kocalarınıza, benimki yapma dursun yarın yaparsın diyo
nan yarın yine ben yapacam onu kim yapacak alla alla
ah kuzum ne yakını şuan 850 km ötemdelerpuahahahahkoptum şuanda öle bi hayal ettimdeee aynen insanın evi gibisi yok bide en nazlı dönemdeee başka şelere dikkat etmekk sıkıntılı olabilir.. kayınvalidenler gelir size yakınsa akşamda giderler yani yardımcı olmak istiolarsa eğer...
AYY CANIM ÇEKTİ BARİ BURDAN BÖYLE İÇİİM SANAL DA OLSA..
AYY CANIM ÇEKTİ BARİ BURDAN BÖYLE İÇİİM SANAL DA OLSA..
Allah razi olsun tesekkür edrim ayyy simdi pisman oldum neyse hayirlisi insalahh bir sorun cikmaz 6 sene sonra geln mucizemm allahin taktiri....insalahh bir sorun cikmaz.....
Ben inanmıyorum böyle batıl şeylere ya, neye istinaden söylenmiş olabilir ki :44:
ALLAHIM RUYADAMIYIM BIRI BANA GERCEKTEN BOLE ERKEK AILELERIDE VAR DESIN
DİLİNİ ISIR POPONU KASI BISILER YAP YA RAB KIMIN AHINI GUNAHINI ALDIMDA INSANLIKTAN YOKSUN BIR AILE DUSTU KADERIME YA RAB 1 TANESI IYI OLUR DIMI YOK NERDE DERT SAHIBI OLMAMAK ELDE DEGIL TAS DEVRINDEN KALMA INSANLARLA BIRLIKTEYIM HERSEYI GELIN YAPAR HAMILEYKENDEDE LOGUSAYKENDE ANLATMIYIM YOK YOK INANKI DUYUNCA OZENIYORUM BOLE ....KADERDE KOLEYI AURA OLMAKTA VARMISUZUN ZAMANDIR GORMUSMEDIGIM ICIN HICIRIYLE EPEYDIR RAHAT KAFAM BEYNIM VUCUDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?