- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #8.121
Bence kimildayinca da olmiycak benimki :) dogunca olacak kesin :) allah kucagimiza almayi nasip etsin inşallah, bebeklerimize uzun ömür versin.
cnm inaşallah olmaz birdaha..çok ii anlıyorum seni,
progesteron desteği almaya devam ediyosun degıl mı
Selam canim, cinsiyeti belli olmuş ne güzel. Benim daha 10.haftam, 1 ayim var en az :) hazırlıklara baslayan kizlar var, 2014 Ağustos annelerinin cicileri gibi bi topik gördüm, ordan biliyorum :) ama bence cok erken daha, ben son aylarda yaparim muhtemelen.
bencede cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum.. hem daha çok var yeni yeni ciciler sürekli farklı şeyler görüyorsun
agrir be canim normal boyke seyler.sırtım ağrıyor kızlarrrrr belim ağıyor(((
gebeligin ikerleyen donemlerinde baslanio aslinda magnezyuma demek sende erken basladi dr. Un yazdigina göre kullanabilirsin.inşş cnm hiçbirimzi yaşamayız..
evet progestan ve folik asit kullanıyorum, belimde ve dizlerimde hafif kramplar vardı onun içinde, magnezyum verdi dr'um
sizlerden magnezyum kullanan var mı ?
canim ben ankadada degilim ama tup bebegi ankara baskentte yaptirdim orda yasasam baskente devam edrrdim diger hastaneleri bilmiyorum tabi.ankaradaki hamile arkadaşlar hangi hastnelere gidiyorsunuz veya hangilerini önerirsiniz ?
ben normal kontrollerime bulunduğumuz ilçedeki kadın doğumcuya gidiyorum ve çok memnunum.
ama ikili test için ankara'da gidicem.
hangi hast tercih etmeliyim ?
zekai tahir burak'ı düşünüyorum ama kararsızım yardım bekliyorummm ??:26::26:
oglun hayirli olsun cnm bizimkide pipi gordu ikili testimde temiz cikti cok sukur.slm kızlar
epeydir giremiyorum.yeni gelenler olmuş galiba eski isimlerden pek göremedim nerdesinizz.
bende cuma günü kontrole gittim iki test yaptırmak istemedim ikili 3lü hiçbirini yaptırmayacağım diğerindede yaptırmamıştım.dktrum
ense kalınlığına baktı iyi dedi boyu filanda normalmiş herşey iyi dedi .ama ben pek net göremedim ya.
1 ay sonrasına gün verdi.cinsiyeti tam belli olmadı ama erkek bebeğe benziyor galiba pipi gibi bişey gördüm dei :)
al tabi canin be iki gun giyiyolar ucuncu gun buyuyo bebek zaten.tabi sen de yenilerinden de alirsin ama az alirsin.Ya bi de benim 1-2 yaşlarında bebekleri olan arkadaşlarim var. Onlardan alabileceklerimi ödünç almayi düşünüyorum, sağolsunlar kendileri teklif ettiler, bana da mantikli geldi. Ordan gelecekler gelsin, kalan ihtiyaclari belirleyip öyle alisveris yaparim. Oda yapmayi da düşünmüyorum, bi park yatak, bi sifonyer, bi de odama koyacak sepet besik alcam yeter.
cnm 11 haftadan itibaren benzetmeler yaplio ama kesin olarak 15. Haftada filan soyleniyor.cınsıyetı tam olarak nezaman bellı oluyor suan 11 haftalık benım
slm tatlım doktorum banada elevit yerine decavit verdi doktorum böyle şeylere çok dikkat eden biri o yüzden güvenerek kullanıyorum benSlm arkadaşlar ben kızıma hamileyken doktorum bana 3 ayımda elevit vermişti ama domuz katkısı varmış onun yerini tutabilecek ne var başka ne kullanabilirim?birde kan hapı balık yağı vs vermişti ama tahlillerim iyi çıktı gerek varmı kullanmaya acaba???
sana dr .mu dedi canim icinde domuz katkisi var diye ?Slm arkadaşlar ben kızıma hamileyken doktorum bana 3 ayımda elevit vermişti ama domuz katkısı varmış onun yerini tutabilecek ne var başka ne kullanabilirim?birde kan hapı balık yağı vs vermişti ama tahlillerim iyi çıktı gerek varmı kullanmaya acaba???
sana dr .mu dedi canim icinde domuz katkisi var diye ?
aaaaa ciddi misin? Elimde de dunya kadar elevit var .canım arkadaş nerden duydu bilmiyorum ama bana doktorum özellikle söyedi eczanede decavit yoksa yerine elevit veriyorlar sakın alma bu aralar domuz katkısı olduğ gündemde dedi
bende de aynı durum var ,o bır ay geçmek bılmıyor devamlı bebegı görmek ıstıyorum,bır ultroson makınası sart bıze
Slm arkadaşlar ben kızıma hamileyken doktorum bana 3 ayımda elevit vermişti ama domuz katkısı varmış onun yerini tutabilecek ne var başka ne kullanabilirim?birde kan hapı balık yağı vs vermişti ama tahlillerim iyi çıktı gerek varmı kullanmaya acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?