- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #8.101
Aynen cnm bebişler sağlikli olsunlar da kilo çok önemli değil ... Kakao yagi bebek yagi sürmeye başladim ben sende sur çatlamayalim...
bende yok cnm bu durumda magnezyuma baslamalusin.Arkadslar merhba,bacaklarımda zaman zaman kramp oluyor,sızlerde de var mı böyle bır durum?
ayda bir giden arkadaslarimi atakta alkisliom valla ben olsam kafayiyerim :) 15+9+15 gunde bir gidiom ben .diyelim 1 inde gittim 10 unda tekrar 25 inde tekrar ayin 5 i tekrar gibi:) dr ilk defa 3 hafta sonra gel dedi kusuruma bakmayin ama suzin tarihi bekleyemem 2 hafta sonra gelirm dedim :) kapim hrp acik dedi :)Cevap veren herkese cok tesekkur ederim. Ama yastık fikrini tuttumiste zor bulunca daha bi korkuyorum sanırım... ben en son 8hafta 2 gunlukken gittim minigimin kalbini dinledik. Boyuda 182 mm idi. Şimdi buyumustur. 18 subatta gidecegim bi daha cok sabirsizlaniyorum onu görmek istiyorum. Ultrason makinası carpmakta fena fikir değil hani
he cn isim cok bi de cevre yorum yapmasa ...cnm emin ol ben daha cok ilac kullaniyorumdur hala tup bdbek ilaclarinin bazilarini kesemedik arada BİR yaninca bi tatli kasigi uciom.yoksa kusarak rahatlamam lazim uyuyamuyorum.isim çok canım ben çok kararsız biriyim.....ben liste yapıcam eşime bırakıcam artık seçimi...... yok canım ben zaten çok fazla ilaç kullanıyorum ona da katlanırız artık....bebişimiz için...ama yine de doktoruma bi danışiyim gaviscon şurubu....elimin altında bulunsun....çok sağol....
valla cnm annende ablanda kardesinde varsa sende catliosun istedigini sursende yapi meselesi.kimisi bise kullanmiyo bi tane catlagi yok.Aynen cnm bebişler sağlikli olsunlar da kilo çok önemli değil ... Kakao yagi bebek yagi sürmeye başladim ben sende sur çatlamayalim...
10+6 da bana soyledi cnm :)Selam canim, cinsiyeti belli olmuş ne güzel. Benim daha 10.haftam, 1 ayim var en az :) hazırlıklara baslayan kizlar var, 2014 Ağustos annelerinin cicileri gibi bi topik gördüm, ordan biliyorum :) ama bence cok erken daha, ben son aylarda yaparim muhtemelen.
simdi sen diyince dikkat ettim evet azaldi canim.vucut alusio heralde.ama meme ucunda sut seyleri olustu :)Arkadaslar merhaba goğüslerinizdeki ağrı ve hassasiyet sizdede azaldımı ben 11.haftamdayım annişler gwçtiğmz hafta bebişimin hareketlerini gördm ufak birde kanama geçrdm ama atlattk çok şükür memişlerim artık çok ağrımıyo gbi de merak ettm :s
bende yok cnm bu durumda magnezyuma baslamalusin.
ayda bir giden arkadaslarimi atakta alkisliom valla ben olsam kafayiyerim :) 15+9+15 gunde bir gidiom ben .diyelim 1 inde gittim 10 unda tekrar 25 inde tekrar ayin 5 i tekrar gibi:) dr ilk defa 3 hafta sonra gel dedi kusuruma bakmayin ama suzin tarihi bekleyemem 2 hafta sonra gelirm dedim :) kapim hrp acik dedi :)
he cn isim cok bi de cevre yorum yapmasa ...cnm emin ol ben daha cok ilac kullaniyorumdur hala tup bdbek ilaclarinin bazilarini kesemedik arada BİR yaninca bi tatli kasigi uciom.yoksa kusarak rahatlamam lazim uyuyamuyorum.
valla cnm annende ablanda kardesinde varsa sende catliosun istedigini sursende yapi meselesi.kimisi bise kullanmiyo bi tane catlagi yok.
10+6 da bana soyledi cnm :)
simdi sen diyince dikkat ettim evet azaldi canim.vucut alusio heralde.ama meme ucunda sut seyleri olustu :)
evden çıksam alcam ...ama eşime söylüyorumm almıyor ....doktora sormadan kullanma yok o krem ismi versin...diyip duruyo....ama en kısa zamanda alıp kullanmaya başlamalıyım....iyi yapmışsın sen başlamakla.... ikisini karıştırıp mı kullanıyosun yoksa ayrı ayrı mı...
Hos bulduk evet gunlerimiz yakın hatta aynirabbim hepimizi bebeklerimizle sag salim bulustursun. Isteyen herkese de versin...
Banyodan sonra islakken bebek yagini gün içinde de kakao yagini kullanıyorum.. Benim ilk kizimda hiç çatlamadim ama bunda korkuyorum.
tamam canım sağol...uygulicam....ama biraz da bünye meselesi...ve biraz genetik diye bakıyorum ben....ama olucaksa da biz en aza indirgiyelim madem....dimiiii.....
bende yok cnm bu durumda magnezyuma baslamalusin.
ayda bir giden arkadaslarimi atakta alkisliom valla ben olsam kafayiyerim :) 15+9+15 gunde bir gidiom ben .diyelim 1 inde gittim 10 unda tekrar 25 inde tekrar ayin 5 i tekrar gibi:) dr ilk defa 3 hafta sonra gel dedi kusuruma bakmayin ama suzin tarihi bekleyemem 2 hafta sonra gelirm dedim :) kapim hrp acik dedi :)
he cn isim cok bi de cevre yorum yapmasa ...cnm emin ol ben daha cok ilac kullaniyorumdur hala tup bdbek ilaclarinin bazilarini kesemedik arada BİR yaninca bi tatli kasigi uciom.yoksa kusarak rahatlamam lazim uyuyamuyorum.
valla cnm annende ablanda kardesinde varsa sende catliosun istedigini sursende yapi meselesi.kimisi bise kullanmiyo bi tane catlagi yok.
10+6 da bana soyledi cnm :)
simdi sen diyince dikkat ettim evet azaldi canim.vucut alusio heralde.ama meme ucunda sut seyleri olustu :)
canım ben tüp bebek değil ama ....9 ay boyunca her gün vurulacağım iğnelerim var...clexan...progestan....guatır ilacı...elevit...folik asit...günde 7 tane hap içiyorum 1 tane de iğne vuruyorum....neyseki bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil....allahım hepimize sağlıkla kucağımızda görmeyi nasip etsin canım....
Evet ayni beni. Tup bebek bakalim doktora gittigimde degismezse en son bu tarihi verdi ultrason a gore. Satim 24 Kasım di .senin?Bizimde günlerimiz aynı, cnm:))
Gerci benim doktorum da erken cinsiyet tahminiyle ünlü, 11.haftada biliyo diyolar. Haftaya gidicem tam 11+0 olcam, bakalım bi yorum yapacak mi :)
Ben doktora bi ilk öğrendigimde gittim, bi kalp atislarini duymak icin o kadar. Test sonuclarini bile telefondan öğrendim, baktim normalmis, aylik randevumu bekliyorum iste. Kocam bana inanamiyo, ben hamile olsam her hafta giderim diyo :))) ama ben pimpirik sevmiyorum, her şey normal dedi doktorum, o zaman her sey normalmis gibi davranmak en iyisi :)
Evet ayni beni. Tup bebek bakalim doktora gittigimde degismezse en son bu tarihi verdi ultrason a gore. Satim 24 Kasım di .senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?